Functional training

Functional Training

Functional training hjælper dig til at blive mere adræt og bygge en stærkere krop. Vi sætter fokus på sammensatte, komplekse bevægelser med store og naturlige bevægeudslag. Her træner du koordination, styrke og balance i kombination. Du vil bruge dine muskler til det, de er designet til: at trække, skubbe, rotere etc. Functional training kan bl.a. bruges som optræning til OCR løb som fx Nordic Race og er super god, hvis du ønsker en flot og funktionel krop.

SE VORES FUNCTIONAL TRAINING HOLD HER

SCANDINAVIA
HOLD BOOKING

Kunne du tænke dig at prøve et af vores mange andre hold, så kig her

HOLDTRÆNERNE

Center: Svandinavia

Andreas er uddannet Personlig Træner og Idrætsunderviser fra Paul Petersens IdrætsInstitut. Han ønsker at gøre kroppen så alment funktionel som muligt. Han elsker at udfordre og lege med, hvad kroppen kan. Derfor er mobilitet, funktionelle og legende øvelser en stor del af hans undervisning og egen praksis.

Andreas bevæger sig meget i Natural Movement. Han er inspireret af Parkourverden, og synes desuden at OCR-sporten er en sjov udfordring. Han kombinerer bl.a. det bedste fra disse verdener, når han træner Functional Training holdene i SHC.

Velkommen til Sporting Health Club

Stedet for funktionel styrketræning. Følg os på facebook, Instagram og YouTube.