BOOK SQUASHBANE
BLIV MEDLEM
BOOK EN PRØVETIME
BOOK SQUASHBANE
Bliv medlem
BOOK EN PRØVETIME

HIIT

HIIT (Høj Intensiv Interval Træning) er træning med intensive intervaller, hvor du kombinerer styrke og cardio. HIIT er funktionel træning, som ikke bare får dig i bedre form. Det gør dig også stærkere og giver dig en højere forbrænding. Holdet er for alle niveauer, og du har adgang som en del af dit medlemsskab

SE VORES HIIT HOLD HER

GOTHERSGADE
SØERNE
HOLD BOOKING

Kunne du tænke dig at prøve et af vores mange andre hold, så kig her

HOLDTRÆNERNE

HIIT Holdtræner

Julie Suhr

Træningsstudie: Gothersgade

Der er fuld fart på den energiske og smilende Julies timer. Selvom hun er højtråbende og hård, er hun samtidig rigtig sød. Hun er god til at presse og motivere alle deltagere til at yde deres absolut maksimale. Julies timer er altid sjove, da hun er dygtig til at finde nye øvelser, som hun forklarer grundigt.

Giovanni Lumicisi

Hiit med Giovanni

Træningsstudie: Søerne og Gothersgade

Om det er fedttab eller forbedret form, der er målet, så er Giovannis timer gode. Hans træningsfilosofi er simpel og lige til sagen: ”Go hard and then go home”. I hans timer presser han alle til deres maks. gennem en god træningsstruktur og en venlig atmosfære. Han gør sit bedste for at lære hver deltager at kende, da alle er forskellige og har brug for forskellig opmærksomhed. Giovanni garanterer 60 minutter med sved og grin.

HIIT med Toke Henriksen

Toke Henriksen

Træningsstudie: Gothersgade

Toke har 10 års erfaring med træning og undervisning på mange forskellige niveauer. Målet med hans HIIT timer er, at du har det sjovt og får en effektiv træning uanset niveau. Timerne er bygget op omkring funktionel træning af hele kroppen med elementer af både styrke- og konditionstræning. I hans HIIT timer vil du hovedsaligt bruge kettlebells og kropsvægt.

Velkommen til Sporting Health Club

Stedet for funktionel styrketræning. Følg os på facebook, Instagram og YouTube.