BOOK SQUASHBANE
BLIV MEDLEM
BOOK EN PRØVETIME
BOOK SQUASHBANE
BLIV MEDLEM
BOOK EN PRØVETIME

SHC KICKBOXING

Kickboxing er for dig, der vil i form på en sjov og anderledes måde. I kickboksning bruger du de klassiske bokseteknikker kombineret med spark. Det gør, at du får en mere komplet workout med træning af hele kroppen. SHC Kickboxing er for alle niveauer og et motionshold uden kamptræning eller sparring. Det vil sige, at du kommer til at øve teknikker, hvor du sparker og slår på bla. plethandsker, sandsække og boksepude. Det hele for at få dig i dit livs form. Du har adgang til SHC Kickboxing hold som en del af dit medlemsskab. Holdet er for alle niveauer

SE VORES SHC KICKBOXING HOLD HER

SØERNE
HOLD BOOKING

Vil du have en personlig boksetime med en af vores dygtige boksetrænere, så besøg siden her

KICKBOXING TRÆNERNE

boksetræning

Center: SHC Søerne

Pannie startede som amatørbokser i 2005 og skiftede senere til MMA i 2010.

Udover boksning og MMA har hun gennem sit liv konkurreret i mange forskellige discipliner såsom thaiboxing, kickboksning, submission wrestling, BJJ. Hun er nu professionel mma-kæmper og en af de få skandinaviske kvinder, som konkurrerer i verdens mest prestigefyldte kamporganisation UFC.

Pannie har siden en ung alder undervist både voksne og børn i kampsport, og hendes passion for dette er kun vokset gennem årene, især efter at have undervist på et kampsportsgymnasium i Sverige.

Et af hendes stærkeste aspekter er teknikken, og hvordan du bruger din krop bedst muligt, når du dyrker kampsport. Hun elsker at udvikle sig selv og se når hendes holddeltagere gør det.

Jon kickbokse træner

Jon Østergaard

Center: SHC Søerne

Jon Østergaard er 29 år gammel. Han er tidligere dobbelt Danmarksmester i MMA og har trænet kampsport i 7 år. Han har specialiseret sig i boksning og Jiu Jitsu, hvor han både har trænet begyndere og professionelle.

Jon baserer sin kickboksning træning på sin egen erfaring og bruger de samme principper, som han brugte til at træne op til kamp. Han går meget op i detaljer og overblik. Du vil altid lære nye kombinationer af slag og spark med Jon.

Velkommen til Sporting Health Club

Stedet for funktionel styrketræning. Følg os på facebook, Instagram og YouTube.