Loading...
Om os 2017-09-22T09:28:16+00:00

SHC Gothersgade

Gothersgade 14, 2 sal 1123 København K
Telefon 33131612
Email: sportinghealthclub@outlook.dk

Åbningstider

Mandag – Torsdag 06:30 – 21:30
Fredag 06:30 – 19:00
Lørdag 08:00 – 16:00
Søndag 09:00 – 17:00

SHC Søerne

Gyldenløvesgade 19 1600 København V
Telefon 33131611
Email: sportinghealthclub@outlook.dk

Åbningstider

Mandag – Torsdag 06:00 – 21:30
Fredag 06:00 – 19:00
Lørdag 08:00 – 16:00
Søndag 09:00 – 17:00

OM OS

Sporting Health Club har eksisteret i mere end 40 år og er Danmarks ældste træningscenter. 
SHC som det kaldes i dag, blev i sin tid stiftet af Sven-Ole Thorsen, som er et ikon inden for Dansk Bodybuilding. SHC var dengang det danske mekka inden for bodybuilding. Siden 2013 har SHC været drevet af brødrene Marc og David Palm samt Martin Brogaard, der tilsammen har mere end 60 års brancheerfaring. Træningsformen er funktionel træning og SHC holder stadig til i de legendariske lokaler på Gothersgade i København K samt ved Søerne på Gyldenløvesgade i København V.
”Vi var i starten i tvivl om vi skulle beholde navnet Sporting Health Club. Men vi blev hurtigt enige om at der var noget historik i navnet, og så kunne vi specielt godt lide ord CLUB, da vi netop ønskede et træningscenter med både klub-stemning og en seriøsitet omkring træningen” Citat Marc
”Jeg har mere end 25 års brancheerfaring og specielt personlig træning har fyldt meget gennem alle årene, både som træner men også som underviser for nye såvel som erfarne trænere. 
Derfor er det lidt af en drøm at have sit eget sted, hvor man vælger at arbejde sammen de træner, der har en passion for træning og specielt funktionel træning som en selv” Citat Martin Brogaard”
”Havde du spurgt mig for 5 år siden om træningen skulle være mit levebrød havde svaret været nej. Jeg er næsten født ind i branchen qua min far som både var ejer af form & fitness samt fitnessdk. Derfor var jeg ganske sikker på, jeg skulle lave noget helt andet. Men i dag kan jeg slet ikke forestille mig at det ikke altid vil være en del af mit liv. Jeg får så meget energi af at træne folk, både på hold og 1:1 -og selvfølgelig ved at træne selv” Citat David Palm

HVAD ER FUNKTIONEL TRÆNING ?

Betegnelsen ”funktionel træning” henviser til sammensatte, komplekse bevægelser med store og naturlige bevægeudslag, hvor koordination, styrke og balance trænes i de samme øvelser. De bedste muskelopbyggende funktionelle øvelser er dem, som bruger dine muskler på den måde, som musklerne er designet til, nemlig at trække, skubbe, rotere etc.

HVORFOR FUNKTIONEL TRÆNING ?

Funktionel styrketræning forbedrer både helbred, præstationsevne og nedsætter skadesrisikoen, da øvelserne indbefatter træning og forbedring af kropsholdning, koordination, balance, bevægelighed, styrke og udholdenhed. Af samme årsag er funktionel træning lige vigtig, uanset om du er mand eller kvinde, barn, ung, voksen eller gammel. De funktionelle basisøvelser er de samme uanset alder og køn. Den eneste forskel ligger i træningsmængden, der er baseret på frekvens, intensitet og varighed, samt træningsniveauet, som hænger sammen med øvelsernes sværhedsgrad, belastning og hastighed.

Velkommen til Sporting Health Club

Stedet for funktionel styrketræning. Følg os på facebook, Instagram og YouTube.