BOOK SQUASHBANE
BLIV MEDLEM
BOOK EN PRØVETIME
BOOK SQUASHBANE
BLIV MEDLEM
BOOK EN PRØVETIME

PRACTICAL WING GHUN

Practical Wing Chun er en kinesiske kampkunst og er kendt som et af verdens mest effektive selvforsvarssystemer. Her kan alle deltage uanset form, størrelse, køn eller alder. Træningen er meget teknisk, da fokus ligger på at kunne overvinde en større og stærkere modstander end dig selv. Du vil forbedre din generelle præstationsevne, sundhedstilstand og selvtillid. Du har adgang til holdende som en del af dit medlemsskab

SE VORES PRACTICAL WING CHUN HOLD HER

GOTHERSGADE
SCANDINAVIA
HOLD BOOKING

Kunne du tænke dig din helt egen personlige træner i denne fantastiske kampkunst, så besøg siden her

HOLDTRÆNERNE

Sifu Martin BrogaardSifu Martin Brogaard har dyrket kampsport siden 1982. Udover Wing Chun, har han udøvet catch wrestling, jiu-jitsu, Shaolin Kung fu, Escrima og Muay Thai.

Han har siden 1993 primært trænet Wing Chun og var den første officielle instruktør af Practical Wing Chun i Skandinavien.

Sifu Martin har været personlig elev hos Grandmaster Wan Kam Leung, og i mange år har han spredt kampkunsten til hele verden gennem workshops og foredrag.

I dag er han træner og medejer af Sporting Health Club

Personlig trænerTomek er træner på vores Practical Wing Chun hold, og sætter stor ære i at lære stormesteren Wan Kam Leung, praktiske wing chun stil fra sig.

Det er vigtigt for Tomek, at alle kan være med uafhængig alder og niveau. Han stræber efter at hver træning bliver så effektiv og sjov som muligt.

Personlig trænerJonny er træner på vores hold.

Jonny har dyrket Wing Chun i rigtig mange år og bruger kampkunsten som et værktøj for krop og sjæl.

Jonny mener det er vigtigt at alle skal have en let tilgang til PWC, og hans træning er både tilegnet begynderen, den letøvede og den mere garvet elev.

Velkommen til Sporting Health Club

Stedet for funktionel styrketræning. Følg os på facebook, Instagram og YouTube.