BLIV MEDLEM
BOOK EN PRØVETIME
BOOK SQUASHBANE
BLIV MEDLEM
BOOK EN PRØVETIME
BOOK SQUASHBANE

SHC Technical Boxing

Få styr på dine bokseteknikker med SHC Technical Boxing. Holdet er for dig, der ønsker at blive endnu bedre til at slå dine forskellige slagserier med teknisk præcision. Du vil bl.a. komme til at fokusere på føddernes placering, rotation af kroppen, hændernes placering i forskellige slag og blokeringer samt meget mere. Du vil få pulsen op, men hovedfokus vil være på din teknik og præcision. Du kan deltage på holdet uanset dit niveau

SE VORES SHC TECHNICAL BOXING HOLD HER

SCANDINAVIA
GOTHERSGADE
SØERNE
HOLD BOOKING

Vil du have en personlig boksetime med en af vores dygtige boksetrænere, så besøg siden her

BOKSETRÆNERNE

Jon Østergaard

Jon Østergaard

Center: SHC Søerne

Jon Østergaard er 29 år gammel. Han er tidligere dobbelt Danmarksmester i MMA og har trænet kampsport i 7 år. Han har specialiseret sig i boksning og Jiu Jitsu, hvor han både har trænet begyndere og professionelle.

Jon baserer sin boksetræning på sin egen erfaring og bruger de samme principper, som han brugte til at træne op til kamp. Han går meget op i detaljer og overblik. Du vil altid lære nye kombinationer og slag med Jon.

Boksetræning

Puriya Loco

Alder: 33 år
Center: SHC Gothersgade

Få en sjov og effektiv boksetræning med Puraiya i SHC Gothersgade

personlig boksetræner

Julian Bengtson

Center: Scandinavia

Julian er 27 år. Han har dyrket thaiboksning siden 2008 og har været aktiv kæmper siden 2010. Han har desuden vundet fine titler som Verdensmester, 2x Danmarks mester, 2x Nordisk mester, Årets fighter, Skandinavisk mester.

Udover en masse års erfaring som kæmper, har han stor passion for at dele sin kampviden med personer, som interesserer sig for boksning eller thaiboksning.

Julians timer er lige noget for dig, hvis du søger en top motiveret boksetræner. Hvis du ønsker at udvikle dine færdigheder inden for boksning.

Velkommen til Sporting Health Club

Stedet for funktionel styrketræning. Følg os på facebook, Instagram og YouTube.