15 alternativer i København til Fitness World (Pure Gym) og SATS

 1. SHC Kaktus Towers
  Dybbølsbro 1, 1560 København VV, Besøg hjemmesiden
 2. Butchers Lab Meat Kødbyen
  Staldgade 22, 1699 København, Besøg hjemmesiden
 3. SHC Borups Allé
  Borups Allé 45, 2200 København N, Besøg hjemmesiden
 4. InZhape – Fitness for kvinder
  Glentevej 60A, 2400 København NV, Besøg hjemmesiden
 5. SHC Østbanegade
  Østbanegade 121, 2100 København Ø, Besøg hjemmesiden
 6. Vesterbronx Gym
  Vesterbrogade 76, 1620 København V, Besøg hjemmesiden
 7. SHC Søerne
  Gyldenløvesgade 19, 1600 København V, Besøg hjemmesiden
 8. Butchers Lab Vanløse
  Jernbane Allé 42, 2720 København, Besøg hjemmesiden
 9. FitnessX Femøren
  Engvej 163, 2300 København, Besøg hjemmesiden
 10. SHC Gothersgade
  Gothersgade 14, 1123 København K, Besøg hjemmesiden
 11. Arca Bazaar
  Høffdingsvej 32, 2500 København, Besøg hjemmesiden
 12. SHC Scandinavia
  Amager Boulevard 70, 4 sal, 2300 København S, Besøg hjemmesiden
 13. Fysisk Form Amagerbro
  Lyneborggade 9, 2300 København, Besøg hjemmesiden
 14. SHC Åboulevarden
  Åboulevarden 58 2200 København N, Besøg hjemmesiden
 15. Strandparken Gym, Amager Strandvej
  Amager Strandvej 112A, 2300 København, Besøg hjemmesiden

 

Leder du efter dit nyt fitnesscenter i København, som kan noget andet end den lokale Fitness World eller SATS? Nedenfor finder du en liste over 15 gode alternativer til Fitness World og SATS i København.

Men først nogle tips om, hvordan du vælger det rette fitnesscenter for dig.

 

Vælg det rette fitnesscenter for dig

At starte i et nyt træningscenter kan ofte være svært, og derfor bør du gøre dig nogle overvejelser inden du vælger et. Start derfor med at identificere, hvad dit nye fitnesscenter absolut skal indeholde. Det kan være gulvplads og træningsudstyr til funktioneltræning, et kampsportsområde med sandsække eller HIIT-hold. Hvis du er helt uerfaren med træning, vil det ofte være bedst at starte med en personlig træner. Da personen kan hjælpe dig med at komme ordentligt i gang.

Dit fitnesscenters beliggenhed

De fleste kan bedst lide at træne et sted, der ligger tæt på deres arbejdsplads eller hjem, da det gør det både nemt og bekvemmeligt for dig at komme afsted til træning. Er det nemmere at komme til træning, er der større chance for, du når dit mål. Det kan i samme ombæring være en fordel at vælge en fitnesskæde med flere lokationer. Fleksibiliteten og muligheden for at træne uanset, hvor du befinder dig i byen, kan sikre dig højere træningsfrekvens. Overvej allerede nu, om du vil træne før arbejde, i frokostpausen, om aften eller i weekenden. Så ved du hvilken lokation, der passer bedst.

Åbningstider

Find et fitnesscenter, hvis åbningstider passer ind i dit skema. Nogle fitnesscentre har døgnåbent, hvilket gør det nemmere for dig at harmonere træningen med dit arbejde, sociale liv, familieliv, hobbyer og søvn. Alt efter dine behov og mål kan det være relevant at spørge ind til, hvilke services der er tilgængelig i det tidsrum du er i centeret. Så du sikrer dig, at du kan gennemføre din træning uden besvær og udfordringer. F.eks. kan områder og sale være optaget i visse tidsrum, fordi de benyttes til holdtræning. Det kan også være at du vil træne holdtræning som kun udbydes på bestemte tidspunkter.

 

Træningsmuligheder i dit fitnesscenter

Undersøg hvad dit træningscenter tilbyder af træningsudstyr, holdundervisning og personlig træning. Du har sandsynligvis allerede en særlige træningsform, tilgang eller måde, som motiverer eller interesserer dig. Det næste du skal finde ud af, er om du er interesseret i at træne alene, 1-1 eller på hold. Hvis du søger holdtræning, må du undersøge holdplanen og se hvilke hold der udbydes. Er du i stedet interesseret i personlig træning, skal du danne dig et overblik over trænerne i centeret, og hvad de tilbyder. Det vil ofte være en fordel at besøge centeret og få en introduktion af receptionisten. Her får du også mulighed for at stille dem relevante spørgsmål undervejs.

 

Kvaliteten af centeret

Du kan vurdere fitnesscenteret kvalitet på mange måder. Først og fremmest ud fra kvaliteten og standen af det udstyr der til rådighed. Derefter må du vurdere selve faciliteterne af stedet, herunder om toiletter, omklædning, reception og selve træningsareal er i orden. I forlængelse heraf om stedet er rent og har et godt indeklima.

 

Træningscentrets service og stemning

Serviceniveauet i et fitnesscenter kan vurderes ud fra de ansattes imødekommenhed, hjælpsomhed og professionalisme. De er i stor stil med til at skabe stemningen og atmosfæren i centeret sammen med medlemmerne. De sætter baren for måden, man opfører sig og omgås hinanden på. Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvordan du vil prioritere god service. Centre med god service kan ofte være en smule dyrere end centre uden nogen form for service.

 

Endelig bedømmelse af fitnesscenteret.

Afslutningsvis må du bedømme fitnesscenteret som helhed. Start med at vurdere, hvordan det lever op til dine træningsbehov- og mål. Har træningscenteret alt det som du fandt absolut nødvendigt. Har du det udstyr og plads du skal, så du kan fuldføre din træning. Dernæst må du sikre dig at lokalisation og åbningstider passer ind i dit daglige skema. Vurder derefter i om kvaliteten, service, stemningen og træningsmuligheder er gode.

 

Artikel fortsætte under billedet.

Træningscentre

 

15 gode træningscentre som ikke er Fitness World eller Sats

 

Vi har samlet liste over 15 exceptionelle træningscentre, som er knivskarpe alternativer til SATS og Fitness World.

SHC Kaktus Towers

Sporting Health Clubs to etagers afdeling Kaktus Towers ligger lige ved Dybbølsbro Station i det nyopførte og moderne Kaktus Towers. Her får du alt, hvad hjertet kan begære inden for funktionel træning, med massevis af frivægte, kettlebells, vægtstænger, slam balls, elastikker og kabelmaskiner. Alt sammen af højeste kvalitet. Hvis du dyrker kampsport, har du mulighed for at bokse, sparke og skyggebokse i kampsportsafsnittet på 1. sal. Med store vinduer ud til Dybbølsbro får du en flot udsigt og massevis af dagslys ind imens du træner. I sommermånederne kan du træne udenfor og nyde godt af det gode solskinsvejr, i mens du arbejder dig målrettet mod dine mål.
I træningscenteret har du mulighed for at deltage på boksehold og HIIT træningshold.

Dybbølsbro 1, 1560 København VV, Besøg hjemmesiden

 

Butchers Lab Meat Kødbyen

Butchers Lab i Kødbyen er stedet for dig, der gerne vil træne i et rent crossfit miljø. Her kommer du ikke til at mangle noget af det gængse crossfit udstyr og tilbehør. Der er med andre ord, ingen undskyldninger for ikke at køre din WOD (workout of the day) igennem. Stemningen og atmosfæren er god, og du oplever tit folk hjælpe og heppe på hinanden, imens de presser sig i mod nye rekorder. Flere folk i centeret træner op til Crossfit konkurrencer, så niveauet er højt. I lokalerne er der et højt loft med et stort lysindfald, som sikrer et velbelyst og behageligt træningsareal.

Staldgade 22, 1699 København, Besøg hjemmesiden

SHC Borups Allé

Ved bispebuen ligger SHC Borups Allé. Her finder du alt, hvad du har behov for af funktionelt udstyr, styrketrænings- og cardiomaskiner. Du kommer ikke til at mangle gulvplads i det 1.500 kvadratmeter store træningscenter. Du har derfor rig mulighed for både at arbejde funktionelt, men også arbejde tungere og mere isoleret i maskiner. I centeret får du det bedste fra to træningsverdener. Holdplanen byder både boksning, HIIT og Les Mills.

Borups Allé 45, 2200 København N, Besøg hjemmesiden

 

InZhape – Fitness for kvinder

Inzhape fitnesscenter er lavet af kvinder for kvinder. Centeret er til dig, som ønsker træning der er skræddersyet til kvinder. Her har du mulighed for at træne på et stort udvalg af styrkemaskiner og arbejde med funktionelle frivægte og vægtstænger. Du får trygge rammer, hvor du som kvinde kan fokusere uforstyrret på din egen træning og udvikling. Centeret ligger i Nordvest tæt på Nørrebro Station og metro.

Glentevej 60A, 2400 København NV, Besøg hjemmesiden

 

SHC Østbanegade

Lige ved Nordhavn station, finder du SHC Østbanegade. Her får du en solid blanding af styrkemaskiner, frie vægte og cardiomaskiner. Der er udstyr og træningsmuligheder til enhver sjæl. Uanset om du er begynder eller en øvet træningshaj, har du alle forudsætninger for at nå dine træningsmål i centeret. Holdplanen byder både på forskellige variationer af HIIT-træning, boksning og Yoga.

Østbanegade 121, 2100 København Ø, Besøg hjemmesiden

 

Altenativ til Fitness World

Vesterbronx Gym

Vesterbronx Gym ligger tæt på Vesterport station og er et 1300 kvadratmeter stort træningscenter med massevis af gulvplads og funktionelt træningsudstyr. Her er der plads til alle fra nybegynderen til den øvet. Du får rig mulighed for at arbejde med prowleren, farmers walk eller vægtstænger. Holdplanen byder på funktionel træning, booty træning, gruppetræning, styrkehold, yoga, fighter fit og boksning.

Vesterbrogade 76, 1620 København V, Besøg hjemmesiden

 

SHC Søerne

Nedenunder hotellet Manon Les Suites, ligger SHC Søerne. Træningscenteret er nemt at komme til og ligger i gåafstand fra enten Vesterport Station eller Forum metrostation. I kælderen finder du en helt særlig rå og autentisk stemning, som giver dig lyst til at give den gas med din træning. Om det er i bokseringen, på træningsgulvet eller ved vægtstativerne. I salen har du har massevis af sandsække, kampsportsudstyr og en kvalitets boksering, så du kan finde din indre fighter frem. Samtidigt har du alt det udstyr du kunne ønske dig inden for funktionel træning. Faciliteterne i centeret er af høj kvalitet.  Du har mulighed for at deltage på diverse hold som, HIIT, boksning og thaiboksning.

Gyldenløvesgade 19, 1600 København V, Besøg hjemmesiden

 

Butchers Lab Vanløse

I Vanløse Bios gamle lokaler tæt op ad Vanløse Station, finder du Butchers Lab nyistandsatte træningscenter på 700 kvadratmeter. Ligesom modercenteret er fokus her på Crossfit, hvor du finder massevis af gymnastik ringe, vægtstænger, kettlebells, torve, slam balls med mere. Hvis du har et ønske eller drøm om at komme i topform eller konkurrere i Crossfit er dette stedet for dig. Her er du sikret massevis af crossfit tilbud på holdplanen og 1-1 undervisning.  Der tilbydes WOD-hold, gymnastik hold, introklasser, vægtløftningshold og styrkehold.

Jernbane Allé 42, 2720 København, Besøg hjemmesiden

 

FitnessX Femøren

FitnessX Femøren ligger i gåafstand fra Femøren metrostation. I centeret er der lagt vægt på, at du skal kunne træne både med maskiner, vægtstænger og frie vægte. Det giver dig mulighed for både at træne mere isoleret, tungt og sikkert i maskiner og blande det med mere funktionel og flerleds øvelser. Du har mulighed for at deltage til Yoga, Stram Op, Step, boxercise, Pilates, Zumba og funktionel træning.

Engvej 163, 2300 København, Besøg hjemmesiden

SHC Gothersgade

Københavns ædleste træningscenter ligger i hjertet af byen lige op ad Kongens Nytorv og metrostation af samme navn. Her finder du funktionelt træningsudstyr af øverste hylde og massevis af gulvplads. Holdsalen står ofte ledig så medlemmer, der ønsker at giv den gas på en sandsæk, træne kampsport eller noget helt tredje kan benytte den. I centeret finder du en unik sammensætning af personlig træner profiler, der kan hjælpe dig til at performer bedre, blive en bedre kæmper, komme i form eller blive skades og smertefri. Med andre ord er det stedet, hvis du vil udnytte dit fulde potentielle indenfor træning eller sport. Du har mulighed for at deltage på HIIT hold, Qi Gong hold og boksehold i centeret.

Gothersgade 14, 1123 København K, Besøg hjemmesiden

 

Arca Bazaar

Arcas træningscenter Bazaar, eller bazaren som den kaldes i daglig tale ligger i Valby lige ved Vigerslev Station. Spejle er ikke til at finde i boxen, fordi der ikke er tid til distraktioner. Fokus er i på at blive sundere og stærkere sammen. Træningstilgangen er centreret omkring Crossfit, hvor der arbejdes med en kombination af olympisk løft, gymnastiske øvelser og cardioøvelser.  Du har mulighed for at træne på hold som WOD, Endurance, Power, Gymnastics, Opstart, Mobility, Vægtløftning i boxen.

Høffdingsvej 32, 2500 København, Besøg hjemmesiden

 

SHC Scandinavia

SHC Scandinavia ligger på fjerde sal af Hotel Radisson Blu Scandinavia med gåafstand til Islands Brygge metrostation. Her er fokus på funktionel træning, som ses på mængden af gulvplads og funktionel udstyr til rådighed. Du kommer ikke til at mangle hverken vægtstænger, kettlebells, pull ups bars, prowlers eller kabelmaskiner. Samtidigt er det her SHC Fight Club hører til, hvilket betyder du får kampsports træningsfaciliteter af højeste kaliber. På holdplanen finder du massevis af forskellige thaiboksning hold til begynder, let øvet, øvet, kamphold og børn. Samtidigt har du mulighed for at træne effektiv kinesisk selvforsvars Wing Chun. Hvis du er mere til begynder boksning er det også en mulighed.

Amager Boulevard 70, 4 sal, 2300 København S, Besøg hjemmesiden

Alternativ til SATS og Fitness World

Fysisk Form Amagerbro

Fysisk form er en lille fitness og fysioterapeutisk træningskæde, hvis Amagerbro afdeling ligger i gåafstand fra både Lergravsparken og Amagerbro metrostation. I centeret finder du et stort udvalg af cardio- og styrkemaskiner. Her kan du træne i sikre, intime og behagelige rammer. Stedet kan være for dig, som gerne vil havde styr på en skade eller gener. Samtidigt med at du kan træne styrketræning. I deres holdsal, har du rig mulighed for at deltage på hold, som Yoga, Zumba, styrke, stram op, pilates, HIIT og TRX med mere

Lyneborggade 9, 2300 København, Besøg hjemmesiden

 

SHC Åboulevarden

SHC Åboulevarden ligger tæt på Forum og Nuuks Plads metrostation. Her får du en god blanding af funktionelt træningsudstyr, styrkemaskiner og cardiomaskiner til rådighed. Det giver dig rig mulighed for at fuldføre og variere din træning uanset din behov og mål. Der er selvfølgelig et turf, så du kan skubbe og trække tunge vægte med prowleren. Du kan lave din opvarmning eller cardio arbejde men en dejlig udsigt over den altid pulserende Åboulevard. Faciliteterne er topmoderne og behagelig. Der åbnes snarligt op for hold i afdeling, så glæd dig.

Åboulevarden 58 2200 København N, Besøg hjemmesiden

Strandparken Gym, Amager Strandvej

Standparken Gyms afdeling på Amager Strandvej, finder du få skridt fra Øresund og Amager Strand metrostation. Her har du mulighed for at træne både inde og ude. Centeret ligger lige ud til stranden, så du har mulighed for at tage en dukkert før eller efter træning. Fitnesscenteret er nyrenoveret og topmoderne og har en helt særlig afdeling dedikereret til Crossfit.

Amager Strandvej 112A, 2300 København, Besøg hjemmesiden

Læs vores guide til fitness alternativer i Odense