BLIV MEDLEM
BOOK EN PRØVETIME

KINESISK KICKBOKSNING

Er du på udkig efter et alternativ til thaiboksning eller boksning? Eller vil du gerne prøve en anderledes træningsform, der giver dig sved på panden, får dig i bedre form og øger din generelle kropskontrol?

Så er kinesisk kickboksning noget for dig.

Kinesisk kickboksning, også kendt som Sanda, ligner thaiboksning, da du både bruger arme, ben, albuer og clinch. Dog er sporten mere teknisk, og der forekommer langt flere typer af slag og spark.

Samtidig fungerer kampsporten optimalt til duel-kamp, og du kan bruge teknikkerne til at forbedre andre kampsporter som thaiboksning, kickboksning og MMA.

På holdet vil du opleve:

  • Skyggeboksning og pudetræning

  • Teknisk og strategisk træning (partner øvelser)

  • Situationssparring og kamp-leg

KAN JEG DELTAGE I TRÆNINGEN?

Kinesisk kickboksning er for alle, og du kan deltage uafhængig af størrelse, køn eller fysisk form. Råstyrke, størrelse og akrobatiske evner spiller en meget lille rolle. Vi tager desuden specielle hensyn, hvis du er uerfaren med kampsport eller utrænet.

Du begynder normalt med blød kamp-leg, men du skal være forberedt på, at du kan blive ramt af slag og spark, og ikke helt uden at det kan mærkes.

HVAD ER KINESISK KICKBOKSNING?

Reglerne er de samme som i Thaiboksning, men systemet anvender flere teknikker, taktikker og strategier. Systemet er særligt egnet til teknisk at forbedre kæmpere fra Thai-boksning, kickboxing og MMA.

Kinesisk kickboksning er kendt som sportsversionen af traditionel kinesisk kampkunst og undervises ofte sammen med traditionelle kinesiske stilarter, hvorfra Sanda-teknikker og teori er afledt.

Vores kinesiske boksning er baseret på Sat Jung Wing Chun, men tilpasset, så det passer til begrænsningerne i en duelkamp.

Af sikkerhedsmæssige årsager er mange teknikker fra de traditionelle stilarter (selvforsvarssystem) såsom albue, øjenstik, slag mod halsen og spark til skridtet samt stranguleringer ikke tilladt.

SE VORES KINESISK KICKBOKSNING HOLD HER

SØERNE
HOLD BOOKING

Vidste du, at vi i Sporting Health Club også har børnemedlemskab for kun 199kr/mnd? Tryk hér og se mere!

Vil du have en personlig kinesisk kickboksetime med en af vores dygtige trænere, så besøg siden her

HOLDTRÆNERNE

Sifu Martin BrogaardSifu Martin Brogaard har dyrket kampsport siden 1982. Udover Wing Chun, har han udøvet catch wrestling, jiu-jitsu, Shaolin Kung fu, Escrima og Muay Thai.

Han har siden 1993 primært trænet Wing Chun og var den første officielle instruktør af Practical Wing Chun i Skandinavien.

Sifu Martin har været personlig elev hos Grandmaster Wan Kam Leung, og i mange år har han spredt kampkunsten til hele verden gennem workshops og foredrag.

I dag er han træner og medejer af Sporting Health Club

Velkommen til Sporting Health Club

Stedet for funktionel træning og kampsport. Følg os på Facebook, Instagram og YouTube.