*når du skriver dig op til en prøvetime, træningsprogram eller udfylder vores lead-formular på Facebook, skriver du dig automatisk op til vores nyhedsbrev.

HVAD ER MINE SPORTING HEALTH CLUB NYHEDSBREV VILKÅR OG BETINGELSER?

Betingelser og vilkår for Sporting Health Club nyhedsbrev.

Tilmeldingen er gratis og uforpligtende, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Ved at acceptere betingelserne giver du dit samtykke til, at Sporting Health Club kan sende dig markedsføring og nyheder pr. e-mail om:

• Information om selskabet Sporting Health Club samt tilbud, udsalg, konkurrencer, events og andre markedsføringstiltag.

Du giver ligeledes samtykke til, at Sporting Health Club indsamler, registrerer og opbevarer de personoplysninger, som du har afgivet, og benytter dem til at sende dig markedsføring.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Sporting Health Club på oliver@sportinghealthclub.dk.

Endvidere er du til enhver tid berettiget til at bede om information om, hvilke oplysninger Sporting Health Club behandler om dig, og hvor lang tid de opbevares. Du kan altid bede om at oplysningerne rettes, blokeres eller slettes. Du kan kontakte Sporting Health Club vedrørende dette på oliver@sportinghealthclub.dk.

Sporting Health Club er ansvarlig for at behandle de personlige oplysninger vi modtager, under databeskyttelesstrukturen, og efterfølgende overførsler til en tredjepart, der fungerer som agent på Sporting Health Clubs vegne. Sporting Health Club overholder databeskyttelsesprincipperne for alle fremadrettede overførsler af personlige oplysninger fra EU og Schweiz, inklusive fremadrettede ansvarsbestemmelser.

PERSONDATA I FORBINDELSE MED WEBSHOP

Den data som du videregiver til sportinghealthclub.dk ved oprettelsen af en bruger eller et køb i vores webshop, bliver ikke solgt, byttet eller på anden måde udleveret til 2. og 3. parter.

Dataen er udelukkende for, at vi kan navigerer ordre og giver jer en hurtigere og mere effektiv betjening.

Din persondata er er udelukkende hårde data som navn, adresse og telefon mm. Med det menes der, at ingen følsomme data bliver oprettet eller lagret hos sportinghealthclub.dk webshop