SHC ÅBOULEVARDEN

SHC ÅBOULEVARDEN

Find os

Åboulevarden 58
2200 København N

Kontakt os

Telefon: +45 30 33 21 47
aboulevarden@sportinghealthclub.dk

Find os

Åboulevarden 58
2200 København N

Åbningstider

Anmeldelser

SHC Åboulevard
4.4
Based on 135 reviews
powered by Google
Liv AndersenLiv Andersen
13:10 30 Jun 24
Generelt er jeg godt tilfreds med centeret. Maskinerne er gode og der fremstår altid rent.Et par kritikpunkter har jeg dog. Drikkevandet kan ikke blive ordentligt koldt i centeret på Åboulevarden, så det er lidt træls at drikke lunkent vand til sin træning. Og så har jeg en kritik af deres dør system, som gælder for alle centrene. Det er meget små glasrør man bliver lukket ind igennem. Man skal ikke være særlig stor før man ikke kan være i dem uden at blive klemt. Så jeg syntes at deres dørsystem er enormt diskriminerende i forhold til store og/eller tykke mennesker, mennesker med handicap og mennesker med angst og klaustrofobi. Der er simpelthen en hel gruppe af mennesker som pr. automatik er ekskluderet fra at træne i SHC’s centre pga. at de ikke kan komme ind ad dørene af forskellige årsager.
JasonJason
10:14 21 Jun 24
Dejligt motionscenter, har alt det behøver, skrivebordschef var fantastisk.
Pia Rosing HeilmannPia Rosing Heilmann
08:53 11 May 24
Godt udstyr. Rent og god udluftning. Behageligt personale og musikken er tilpas i lydniveau samt typen af genrer er varieret
Adrian MiguensAdrian Miguens
02:17 07 Apr 24
Dejligt og moderne fitnesscenter med gratis prøveversioner, dagskort eller abonnementer. Arbejderne der er virkelig samarbejdsvillige og venlige.
Alexandros NoaAlexandros Noa
02:28 21 Mar 24
Fremragende fitnesscenter. God musik, fremragende atmosfære.
Helle KorningHelle Korning
07:57 12 Feb 24
Det er et rigtig behagelig center med god atmosfære. Der er altid rydeligt, udstyr er placeret hvor det skal, så der aldrig skal bruges unødig tid på at leder efter udstyr eller rydde op efter andre inden maskiner er klar til brug. Personalet er altid venlige og imødekommende og man føler sig rigtig velkommen hver gang. Et rigtig dejligt sted at træne.
js_loader
Åboulevarden

Fitness på Åboulevarden

SHC Åboulevarden er perfekt placeret på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro, på toppen af HiFi-klubben, hvilket sikrer en enestående udsigt over det travle Åboulevarden. Vores beliggenhed er ideel, kun et stenkast fra Forum metrostation, hvilket gør det let at tilgå centeret, hvad enten du kommer fra Nørrebro eller Frederiksberg. For cyklister tilbyder vi desuden bekvemme parkeringsmuligheder i vores dedikerede cykelparkering ved siden af studiet.

Vores center er designet til at være et centralt mødested for træningsentusiaster fra både Frederiksberg og Nørrebro, og tilbyder et bredt udvalg af faciliteter for dine træningspræferencer, fra cardio og styrketræning til holdtræning. Det er ikke kun stedet, hvor du kan nå dine fitnessmål, men også et sted, hvor du kan opbygge varige relationer inden for et støttende og motiverende fællesskab.

Se center

Træn hos os

Se vores syv lækre og funktionelle centre i København – Tag en gratis prøvetime