Find os

Østbanegade 121
2100 København Ø

Kontakt os

Telefon: +45 40 14 79 66
ostbanegade@sportinghealthclub.dk

Find os

Østbanegade 121
2100 København Ø

Åbningstider

Anmeldelser

SHC Østbanegade
4.3
Based on 41 reviews
powered by Google
abdul azizabdul aziz
18:59 02 Nov 23
Meget fint
Sevkan KoyuncuSevkan Koyuncu
07:22 04 Oct 23
Villari LouisVillari Louis
07:02 22 Jun 23
Lukas PedersenLukas Pedersen
09:22 06 May 20
Super træningscenter. Gode maskiner, vægtstænger, skiver og stationer. Generelt udstyr af virkelig høj kvalitet. Fed stemning, lys og musik - DJ's i ny og næ sætter virkelig prikken over i'et!
js_loader
Østbanegade

Fitness på Østerbro

SHC Østbanegade ligger ved Nordhavn st. på kanten mellem Nordhavn og Østerbro. Til studiet er der tilknyttet cykelparkering, hvor du sikkert kan stille din cykel. Kommer du i bil, kan du parkere i parkeringshuset i gåafstand fra centeret.

Centeret er fyldt med masser af lækkert udstyr inden for funktionel fitness, cardio og styrketræning, så du kan træne lige, hvad du ønsker.

Vi tilbyder holdtræning inden for boksning, HIIT og yoga

Se center

Centerleder

Mandeep Kumar

Mandeep har omfattende erfaring inden for fitnessbranchen og har arbejdet som receptionist, holdtræner, fitnessinstruktør, personlig træner og online coach i næsten 8 år.

Med en professionsbachelor i ‘Ernæring og Sundhed’ og mange års erhvervserfaring inden for service, ledelse og pædagogik har Mandeep en solid baggrund.

Mandeep stræber efter at skabe et inspirerende og motiverende miljø, hvor medlemmerne føler sig velkomne og støttet. Som centerleder er Mandeep åben for feedback og lytter aktivt til medlemmernes behov for at sikre, at centeret udvikler sig og lever op til deres forventninger.

Mandeep Østbanegade

Træn i København og Odense

Se vores otte lækre og funktionelle centre i København og Odense – Tag en gratis prøvetime