Find os

Amager Boulevard 70, 4 sal (Radisson hotellet)
2300 København S

Kontakt os

Telefon: +45 51 97 41 70
scandinavia@sportinghealthclub.dk

Find os

Amager Boulevard 70, 4 sal (Radisson hotellet)
2300 København S

Åbningstider

Anmeldelser

SHC Scandinavia
4.5
Based on 53 reviews
powered by Google
Donya Sheikh KhanDonya Sheikh Khan
19:57 20 Nov 23
24/7 træning, rene og fede faciliteter rundt omkring København. Gode hold, dygtige instruktør og god mulighed for at udvikle ens teknik på boksning eller muay thai 💪
sezen dandinoğlusezen dandinoğlu
20:24 11 Oct 23
Jeg ledte efter en sportsklub i København til boksning. Så fandt jeg SHC Scandinavia. Jeg tager Muay Thai og boksekurser her. Jeg har aldrig dyrket Muay Thai før. Du kan også starte fra bunden. Du er i gode hænder ;)SHC's personale er professionelle. Trænerne bekymrer sig om dig og alle medlemmer i timen, forklarer hver bevægelse og giver feedback på det tidspunkt. Der er ingen sprogbarriere, vi kommunikerer på engelsk. Omklædningsrummene er rene. De er opmærksomme på miljøets hygiejne og det almindeligt anvendte udstyr.Jeg anbefaler SHC Scandinavia til dem, der leder efter en anden mulighed. Inden medlemskabet gå og besøge dem. De vil besvare alle dine spørgsmål :)
Annika SlaattoAnnika Slaatto
07:00 18 Aug 23
Jeg elsker det! for første gang i mange år er jeg rent faktisk motiveret til at tage til træning og fyldt op af energi bagefter. Thaiboksning og boksning er bare så meget sjovere end "almindelig" fitness og så er det vanvittig hård og god træning! Deruover er centeret dejligt og overskuelligt.
js_loader
SHC Scandinavia udendørsterrasse

Træningcenter nær Islands Brygge

Oplev den ultimative træningsoplevelse hos SHC Scandinavia, beliggende på 4. sal i Radisson Blu Hotellet, kun en kort, fem minutters spadseretur fra metrostationen Islands Brygge.

Vores afdeling er designet til at imødekomme alle dine fitnessbehov, uanset om du er til cardio, boksning eller vægtløftning. Tag del i vores inspirerende holdaktiviteter som thaiboksning, HIIT eller boksning, og mærk fællesskabets styrke.

SHC Scandinavia skiller sig ud med vores imponerende udendørs træningsterrasse – en rummelig oase med et komplet udvalg af træningsudstyr. Denne unikke feature bliver et populært samlingspunkt hver forår og sommer, og tilbyder en enestående træningsoplevelse under åben himmel.

Hos SHC Scandinavia er din træning ikke begrænset af tid – vi er åbne 24 timer i døgnet, klar til at byde dig velkommen når som helst.

Og som en ekstra bonus tilbyder vi gratis parkering ved centeret. Kom og oplev forskellen hos SHC Scandinavia – hvor din træning og velvære er i centrum.

Se center

Eva larsen Scandinavia

Centerleder

Eva Larsen

Eva er centerleder i SHC Scandinavia. Udover centerleder arbejder hun som kostvejleder og personlig træner.

Eva har mere end 20 års erfaring inden for ledelse, salg, rekruttering og coaching.

Hendes passion er at hjælpe og coache andre til en sundere livsstil. Dette træder igennem, når hun arbejder som personlig træner og centerleder i SHC Scandinavia.

Træn i København og Odense

Se vores otte lækre og funktionelle centre i København og Odense – Tag en gratis prøvetime