fbpx
Funktionel fitness center København2024-07-09T11:45:31+00:00

FUNKTIONEL FITNESS CENTER

Sporting Health Club tillbyder en hybrid mellem traditionelt fitnesscenter og en crossfit box. Vi har fokuseret på at lave den optimale kombination mellem et funktionel fitness center og de bedste maskiner inden for traditionel fitness. Kombinationen giver en alsidig træningsoplevelse, der er designet til at opfylde alle dine fitnessbehov.

FUNKTIONEL FITNESS CENTER

Sporting Health Club tillbyder en hybrid mellem traditionelt fitnesscenter og en crossfit box. Vi har fokuseret på at lave den optimale kombination mellem et funktionel fitness center og de bedste maskiner inden for traditionel fitness. Kombinationen giver en alsidig træningsoplevelse, der er designet til at opfylde alle dine fitnessbehov.

Funktionel fitness med træningsmaskiner

Træn funktionel fitness for at opnå en sund og afbalanceret fysik ved at kombinere det bedste fra både træningsmaskiner og frivægtsøvelser.

Når du træner funktionel fitness hos os, vil du opleve en forbedring af dit helbred, præstationsevne og fysisk fremtoning. Vores unikke blanding af træningsmaskiner og frivægtsøvelser sikrer optimal træning for performance i form af koordination, balance, bevægelighed, styrke og udholdenhed. På samme tid understøtter det din sundhed ved at forbedre din kropsholdning, mindske risikoen for skader og fremme effektivt vægttab. Derudover vil du opleve en forbedring af din fysiske fremtoning gennem øget muskelmasse og ”toning”.

Træningsmaskinerne er integreret i vores funktionelle træningsmiljø for at give mulighed for en mere intens træning med reduceret skadesrisiko. Du kan vælge lige præcis den form for udstyr, der passer bedst til dine mål og ønsker.

Funktionel Fitness

Kom godt i gang

BOOK EN PRØVETIME

Vil du gerne se om Sporting Health Club er noget for dig inden du melder dig ind.

Tag en prøvetime nu!

0,-

Se holdplan for hvert center

Funktionel fitness center

Hvad indebærer funktionel fitness hos os?

Vores tilgang til funktionel fitness kombinerer sammensatte, komplekse bevægelser fra traditionel funktionel fitness med de fordele, som specialiserede træningsmaskiner tilbyder.

Vi benytter træningsmaskiner for at skabe optimal intensitet over specifikke led, uden at der er behov for at tage højde for stabiliserende muskler. Du kan derfor træner både meget funktionelt med frie vægte og ekstra intenst med træningsmaskiner.

Hvornår kan jeg træne funktionel fitness i Sporting Health Club?

Med et medlemskab hos Sporting Health Club har du adgang til vores faciliteter i alle centre inden for åbningstiden. Du kan frit benytte dig af både vores træningsmaskiner og områder for traditionel funktionel fitness, uden at skulle bestille tid.

Funktionel fitness

Hvor ligger Sporting Health Club?

Ofte stillede spørgsmål

Funktionelle fitness øvelser passer også til dig, der kan lide at løfte vægte – også selvom du godt kan lide at dyrke bodybuilding.

De tre store løft – squat, dødløft og bænkpres – er grundstenene i mange gode funktionelle træningsprogrammer. Andre øvelser som du ofte ser i et funktionelt træningsprogram er lunges og rows.

Der er en bred vifte af øvelser, der kan betragtes som funktionelle, og de kan skaleres op eller ned afhængigt af en dit niveau. De fokuserer på at bruge kropsvægt og frie vægte, og du kan inkorporere forskellige remedier som medicinbolde, elastikker etc.

I Sporting Health Club kan du træne i fitness, fra du er 9 år gammel, dette gælder både fitness og holdtræning. Det kræver dog, at du er ledsaget af en voksen og har et junior medlemskab.

Når du bliver 15 år har du de samme muligheder for fitness som en voksen.

Uanset om dit mål er at tabe dig, få mere muskelmasse eller forbedre din generelle kondition, kan funktionel fitness give dig et ekstra boost.

Metoden lægger vægt på at forbedre din evne til at udføre hverdagsbevægelser problemfrit, fra at gå op ad en trappe til at snøre dine sko. Ved at træne din krop i naturlige bevægelsesmønstre vil din krop blive mere effektiv og din daglige aktiviteter vil føles lettere. Dette vil også hjælpe dig til nemmere at kunne nå de mål, du har sat ved din træning.

Det korte svar er ja. Funktionel fitness fokuserer på at træne kroppens muskler i sine naturlige bevægelser, og øger du volumen og intensiteten over en tidsperiode vil du opleve en øget muskelmasse. Der er selvfølgelig også andre faktorer, der spiller ind.

Du kan bruge funktionel træning som et middel til at øge dit energiforbrug i løbet af dagen.

Har du aldrig trænet funktionel fitness før, vil vi foreslå, at du søger hjælp hos en personlig træner, der kan give dig den korrekte hjælp og vejledning.

Bliv klogere på din træning

Go to Top