fbpx
Funktionel fitness center København & Odense2023-07-21T10:22:08+00:00

FUNKTIONEL FITNESS CENTER

Træn din krop på en naturlig måde og få en overall bedre fysik med funktionel fitness. Sporting Health Clubs funktionelle træningscentre giver dig de optimale forudsætninger for funktionel træning og crossfitness. 

Vi har sørget for der er mere plads til at dyrke din krops funktionalitet med mere gulvplads, flere håndvægte og racks. 

FUNKTIONEL FITNESS CENTER

Træn din krop på en naturlig måde og få en overall bedre fysik med funktionel fitness. Sporting Health Clubs funktionelle træningscentre giver dig de optimale forudsætninger for funktionel træning og crossfitness. 

Vi har sørget for der er mere plads til at dyrke din krops funktionalitet med mere gulvplads, flere håndvægte og racks. 

Derfor skal du træne funktionel fitness

Du skal træne funktionel fitness, fordi det er den mest effektive træningsform, hvis du ønsker en sund og afbalanceret fysik.

Træner du funktionel fitness forbedrer du dit helbred, din præstationsevne og dit udseende. Du nedsætter skadesrisikoen, da øvelserne indbefatter træning og forbedring af kropsholdning, koordination, balance, bevægelighed, styrke og udholdenhed.

I funktionel fitness bruger du ikke maskiner, da det forhindrer dig i at træne din balance og koordination. Maskiner giver dig ofte et fastlåst og unaturligt bevægelsesmønster.

Funktionel træning er en game changer uanset din alder eller køn.

Har du ikke før stiftet bekendtskab med funktionel fitness kan du søge hjælp hos en personlig træner.

Funktionel Fitness center

Kom godt i gang

BOOK EN PRØVETIME

Vil du gerne se om Sporting Health Club er noget for dig inden du melder dig ind.

Tag en prøvetime nu!

0,-

Se holdplan for hvert center

Funktionel fitness center

Hvad er funktionel fitness

Betegnelsen  henviser til sammensatte, komplekse bevægelser med store og naturlige bevægeudslag, hvor koordination, styrke og balance trænes i de samme øvelser.

De bedste muskelopbyggende funktionelle øvelser er dem, som bruger dine muskler på den måde, som musklerne er designet til, nemlig at trække, skubbe, rotere etc.

Du bruger ikke maskiner, da det forhindrer at træne din balance og koordination. maskiner giver ofte et fastlåst og unaturligt bevægelsesmønster.

Hvornår kan jeg træne funktionel fitness i Sporting Health Club?

Med et fitness medlemskab hos Sporting Health Club, har du adgang til vores faciliteter i alle centre inden for åbningstiden, og du skal ikke bestille tid for at bruge vores mange faciliteter.

Kettlebell Funktionel Fitness

Hvor ligger Sporting Health Club?

Ofte stillede spørgsmål

Funktionelle fitness øvelser passer også til dig, der kan lide at løfte vægte – også selvom du godt kan lide at dyrke bodybuilding.

De tre store løft – squat, dødløft og bænkpres – er grundstenene i mange gode funktionelle træningsprogrammer. Andre øvelser som du ofte ser i et funktionelt træningsprogram er lunges og rows.

Der er en bred vifte af øvelser, der kan betragtes som funktionelle, og de kan skaleres op eller ned afhængigt af en dit niveau. De fokuserer på at bruge kropsvægt og frie vægte, og du kan inkorporere forskellige remedier som medicinbolde, elastikker etc.

I Sporting Health Club kan du træne i fitness, fra du er 9 år gammel, dette gælder både fitness og holdtræning. Det kræver dog, at du er ledsaget af en voksen og har et junior medlemskab.

Når du bliver 15 år har du de samme muligheder for fitness som en voksen.

Uanset om dit mål er at tabe dig, få mere muskelmasse eller forbedre din generelle kondition, kan funktionel fitness give dig et ekstra boost.

Metoden lægger vægt på at forbedre din evne til at udføre hverdagsbevægelser problemfrit, fra at gå op ad en trappe til at snøre dine sko. Ved at træne din krop i naturlige bevægelsesmønstre vil din krop blive mere effektiv og din daglige aktiviteter vil føles lettere. Dette vil også hjælpe dig til nemmere at kunne nå de mål, du har sat ved din træning.

Det korte svar er ja. Funktionel fitness fokuserer på at træne kroppens muskler i sine naturlige bevægelser, og øger du volumen og intensiteten over en tidsperiode vil du opleve en øget muskelmasse. Der er selvfølgelig også andre faktorer, der spiller ind.

Du kan bruge funktionel træning som et middel til at øge dit energiforbrug i løbet af dagen.

Har du aldrig trænet funktionel fitness før, vil vi foreslå, at du søger hjælp hos en personlig træner, der kan give dig den korrekte hjælp og vejledning.

Bliv klogere på din træning

Go to Top