PERSONLIG TRÆNER KØBENHAVN OG ODENSE

Er du træt af, du ikke får synlige resultater i træningscenteret, eller har du svært ved at følge en sund livsstil, selvom du ønsker det? En personlig træner og kostvejleder fra Sporting Health Club kan give dig den hjælp og støtte, du behøver til endelig at opnå de træningsresultater, du altid har drømt om. Uanset om du ønsker et vægttab, at blive stærkere, komme i form eller noget helt fjerde. Vi kan skræddersy et personligt træningsforløb til dig. 

PERSONLIG TRÆNER KØBENHAVN & ODENSE

Er du træt af, du ikke får synlige resultater i træningscenteret, eller har du svært ved at følge en sund livsstil, selvom du ønsker det? En personlig træner og kostvejleder fra Sporting Health Club kan give dig den hjælp og støtte, du behøver til endelig at opnå de træningsresultater, du altid har drømt om. Uanset om du ønsker et vægttab, at blive stærkere, komme i form eller noget helt fjerde. Vi kan skræddersy et personligt træningsforløb til dig. 

  • +5.000 succeshistorier

  • Skræddersyet træning

  • Imødekommer alle behov

  • Vedvarende resultater

Personlig træningsforløb tilpasset dig

Der kan være mange forskellige grunde til, du ønsker personlig træning. Nogle sigter efter et vægttab, andre ønsker at opbygge muskler og andre igen træner op til noget specifikt – såsom at løbe et maraton eller bokse en boksekamp.

Vi har alle forskellige ønsker og udgangspunkter. Det er derfor essentielt, at du får den rette træner til netop dine behov, så du kan få bedre resultater. Hos Sporting Health Club råder vi over +95 personlige trænere og kostvejledere, der er specialister i deres felt. Det vil sige, du bliver matchet op med den person, der passer allerbedst til dig og som kan hjælpe dig bedst muligt. Ingen standard træningsprogrammer, men skræddersyede personlig træningsforløb.

Du kan også vælge en personlig træner ud fra vores trænergalleri længere nede på siden.

Boksning træner

Personlig træningsforløb tilpasset dig

Der kan være mange forskellige grunde til, du ønsker personlig træning. Nogle sigter efter et vægttab, andre ønsker at opbygge muskler og andre igen træner op til noget specifikt – såsom at løbe et maraton eller bokse en boksekamp.

Vi har alle forskellige ønsker og udgangspunkter. Det er derfor essentielt, at du får den rette personlige træner til netop dine behov, så du kan få bedre resultater. Hos Sporting Health Club råder vi over +95 personlige trænere og kostvejledere, der er specialister i deres felt. Det vil sige, du bliver matchet op med den person, der passer allerbedst til dig og som kan hjælpe dig bedst muligt. Ingen standard træningsprogrammer, men skræddersyet personlig træningsforløb.

Du kan også vælge en personlig træner ud fra vores trænergalleri længere nede på siden.

Boksning træner

Kom godt i gang

UFORPLIGTENDE SAMTALE

Ved du allerede, at du vil have en personlig træner, så skriv dig op nu.

Vi finder dig det perfekte match i blandt vores 95+ personlige trænere og kostvejledere ud fra dine mål, behov og ønsker. Vi råder over trænere, der er specialister i hvert deres felt. Det kan være du er interesseret i vægttab, boksning, funktionel fitness eller noget helt fjerde.

Det store udvalg af trænere hos Sporting Health Club dækker de fleste behov.

Du er selvfølgelig også velkommen til at vælge en af trænerne, du har fulgt på de sociale medier, som driver sin forretning hos os.

Få hjælp nu! Tryk på knappen og skriv dig op i formularen, så kontakter vi dig til en dybdegående og uforpligtende samtale.

KICKSTARTER

Er du i tvivl om personlig træning er noget for dig?

Kickstarter er 1 time og 15 min introduktion til personlig træning, der går skridtet længere end en normal konsultation.

Fedtprocent- og muskelmåling på branchens bedste model

Gennemgang af disse resultater

Samtale, der klarlægger dine mål, behov og ønsker

Introduktion til de optimale træningsteknikker, der hurtigst får dig i form

Analyse af skader og skavanker

Detaljeret gennemgang af et personlig træningsforløb

249,-

Det siger klienterne om personlig træning

Anna Wulff Nielsen: “Man udvikler sig på en hel anden måde”

Frederikke: “Det er en person man glæder sig til at se”

Prisen på en personlig træner

Prisen på personlig træning hos Sporting Health Club varierer.

Når vi sammen har fastlagt dine behov og ønsker, finder vi en træner som passer dig. 

Du vil ud fra disse få et tilbud på personlig træning.

De fleste starter med at købe ti klip, men du kan også købe mere eller mindre. Prisen vil også variere herefter.

Hvis du ikke er sikker på personlig træning er noget for dig, kan du med fordel tage en Kickstarter for 249,- . Men udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Vil du have et overblik over, hvad du kan forvente at betale for personlig træning, så kan du læse vores indlæg personlig træner pris.

Personlig træner James

Find en specifik træner i København

Find en specifik træner i Odense

Hvor finder træningen sted?

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg have en personlig træner?

Langt de fleste som starter med træning på egen hånd, stopper inden de når deres mål. Årsagen er ofte, at det er svært at holde fokus, regelmæssigheden og træningsintensiteten oppe samt tilpasse træningen ved stilstand eller fremskridt. Når træningen bliver uinspirerende, ikke er forbundet med et fællesskab, ikke bliver anerkendt og resultaterne ikke er synlige, så ryger motivationen.

Her er det, at en personlig træner kan gøre hele forskellen. Lige meget om det handler om udseende, præstationsevne, sundhed eller velvære. Din personlige træner skræddersyer et træningsforløb til dig ud fra dine mål, ønsker og forudsætninger.

Din personlige træner er oftest med dig under træningen og sikrer, at træningen er effektiv, sikker og motiverende. Træneres uddannelse, erfaring og tilgang sikrer, at du får den nødvendige læring, intensitetsstyring, støtte og motivation, som har vist sig at være forudsætningen for de fleste gode og vedvarende resultater.

Med andre ord får du både frugten af træneres mange års uddannelse og erfaring samt den personlige tilpasning, som gør det 100% relevant for dig. Af samme årsag har stort set alle sportsudøvere en træner. Ud over at få det optimale ud af din træningstid, får du også coaching og støtte med hensyn til kost og livsstil. Det bliver nemmere at håndtere ofringer, fristelser og udfordringer i hverdagen.

Hvad koster personlig træning?

Prisen på personlig træning koster fra 500,- . Det afhænger meget af antal timer samt træneres eksisterende kunder, ambitioner, erfaringer, uddannelse og tid til rådighed samt lokation mm.

Mange personlige trænere kører nu hold på 4-6 deltagere, hvilket gør, at de kan sænke prisen for dig på under 500,- pr. time. Ved denne installation får du ikke denne samme opmærksomhed fra træneren, men det er et godt alternativ til den dyrere 1-til-1 løsning.

Hvor foregår træningen?

Træningen foregår i et af vores tre træningsstudier i indre by. Du kan se mere om stederne ved at trykke hér.

Jeg ved ikke helt om det er noget for mig, hvad gør jeg?

Det er helt normalt at være usikker på om personlig træning er noget for dig. Derfor har Sporting Health Club udviklet Kickstarter. Her kan du prøve personlig træning af for kun 249,- for at se, om det er noget for dig. Besøg vores kickstarter side.

Er personlig træning ikke kun for stjerner og kendte?

Personlig træning er for alle og er ved at blive meget udbredt i det danske land. Det er ikke længere kun millionærer, kendte og musikere, som udnytter sig af muligheden. Personlig træning er en fantastisk måde at nå sit mål hurtigt uden selv at skulle vide en masse om kost og træning.

Skal jeg have et bestemt niveau for at starte?

Personlig træning er for alle niveauer og aldre. Din personlige træner skræddersyr træningen specifikt til dig og dit niveau, og du vil derfor altid blive udfordret, uden det bliver alt for hårdt eller svært.

Jeg har en skade, kan jeg stadig starte med en personlig træner?

Mange af vores personlige trænere er uddannede fysioterapeuter, så hvis du har en specifik skade, sørger vi for at matche dig op med en af dem. Denne træner vil analysere din skade og udvikle et program, der lige passer til dit behov.

Jeg kan ikke følge en kostplan, kan jeg stadig tabe mig?

Det sker ofte, at nye klienter tror, de skal følge en specifik kostplan til punkt og prikke, hvor de kun må spise bestemte fødevarer. Det passer heldigvis ikke! De fleste personlige trænere giver kostråd eller udarbejder kostplaner lige efter, hvad du kan lide. På den måde slipper du for at løbe surt i det. Hvis du vil vide lidt mere om hvordan du får et vedvarende vægttab uden brug af kostplan kan du læse vores vægttabsguide.

Hvilken form for træning laver i?

Sporting Health Club råder over 95 personlige trænere. Det vil sige, vi kan tilbyde dig træning inde for de fleste discipliner. Vores centre er indrettet efter principperne om funktionel fitness.