PERSONLIG TRÆNER KØBENHAVN

Er du træt af, du ikke får synlige resultater i træningscenteret, eller har du svært ved at følge en sund livsstil, selvom du ønsker det? En personlig træner og kostvejleder fra Sporting Health Club kan give dig den hjælp og støtte, du behøver til endelig at opnå de træningsresultater, du altid har drømt om. Uanset om du ønsker et vægttab, at blive stærkere, komme i form eller noget helt fjerde. Vi kan skræddersy et personligt træningsforløb til dig. 

PERSONLIG TRÆNER KØBENHAVN

Er du træt af, du ikke får synlige resultater i træningscenteret, eller har du svært ved at følge en sund livsstil, selvom du ønsker det? En personlig træner og kostvejleder fra Sporting Health Club kan give dig den hjælp og støtte, du behøver til endelig at opnå de træningsresultater, du altid har drømt om. Uanset om du ønsker et vægttab, at blive stærkere, komme i form eller noget helt fjerde. Vi kan skræddersy et personligt træningsforløb til dig. 

  • +95 personlige trænere

  • Skræddersyet træning

  • Imødekommer alle behov

  • Vedvarende resultater

Personlig træningsforløb tilpasset dig

Der kan være mange forskellige grunde til, du ønsker personlig træning. Nogle sigter efter et vægttab, andre ønsker at opbygge muskler og andre igen træner op til noget specifikt – såsom at løbe et maraton eller bokse en boksekamp.

Vi har alle forskellige ønsker og udgangspunkter. Det er derfor essentielt, at du får den rette træner til netop dine behov. Hos Sporting Health Club råder vi over +95 personlige trænere og kostvejledere, der er specialister i deres felt. Det vil sige, du bliver matchet op med den person, der passer allerbedst til dig og som kan hjælpe dig bedst muligt. Ingen standard træningsprogrammer, men skræddersyede personlig træningsforløb.

Du kan også vælge en personlig træner ud fra vores trænergalleri

Boksning træner

Personlig træningsforløb tilpasset dig

Der kan være mange forskellige grunde til, du ønsker personlig træning. Nogle sigter efter et vægttab, andre ønsker at opbygge muskler og andre igen træner op til noget specifikt – såsom at løbe et maraton eller bokse en boksekamp.

Vi har alle forskellige ønsker og udgangspunkter. Det er derfor essentielt, at du får den rette personlige træner til netop dine behov. Hos Sporting Health Club råder vi over +95 personlige trænere og kostvejledere, der er specialister i deres felt. Det vil sige, du bliver matchet op med den person, der passer allerbedst til dig og som kan hjælpe dig bedst muligt. Ingen standard træningsprogrammer, men skræddersyet personlig træningsforløb.

Du kan også vælge en personlig træner ud fra vores trænergalleri

Boksning træner

Kom godt i gang

UFORPLIGTENDE SAMTALE

Ved du allerede, at du vil have en personlig træner, så skriv dig op nu.

Vi finder dig det perfekte match i blandt vores 95+ personlige trænere og kostvejledere ud fra dine mål, behov og ønsker. Vi råder over trænere, der er specialister i hvert deres felt. Det kan være du er interesseret i vægttab, boksning, funktionel fitness eller noget helt fjerde.

Det store udvalg af trænere hos Sporting Health Club dækker de fleste behov.

Du er selvfølgelig også velkommen til at vælge en af trænerne, du har fulgt på de sociale medier, som driver sin forretning hos os.

Tryk på knappen og skriv dig op i formularen, så kontakter vi dig til en dybdegående og uforpligtende samtale.

KICKSTARTER

Er du i tvivl om personlig træning er noget for dig?

Kickstarter er 1 time og 15 min introduktion til personlig træning, der går skridtet længere end en normal konsultation.

Fedtprocent- og muskelmåling på branchens bedste model

Gennemgang af disse resultater

Samtale, der klarlægger dine mål, behov og ønsker

Introduktion til de optimale træningsteknikker, der hurtigst får dig i form

Analyse af skader og skavanker

Detaljeret gennemgang af et personlig træningsforløb

249,-

Det siger klienterne om personlig træning

Anna Wulff Nielsen: “Man udvikler sig på en hel anden måde”

Frederikke: “Det er en person man glæder sig til at se”

Personlig træner priser

Prisen på personlig træning hos Sporting Health Club varierer.

Når vi sammen har fastlagt dine behov og ønsker, finder vi en træner som passer dig. 

Du vil ud fra disse få et tilbud på personlig træning.

De fleste starter med at købe ti klip, men du kan også købe mere eller mindre. Prisen vil også variere herefter.

Hvis du ikke er sikker på personlig træning er noget for dig, kan du med fordel tage en Kickstarter for 249,- . Men udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Vil du have et overblik over, hvad du kan forvente at betale for personlig træning, så kan du læse vores indlæg personlig træner pris.

Personlig træner James

Hvor finder træningEN sted?

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg have en personlig træner?

Langt de fleste som starter med træning på egen hånd, stopper inden de når deres mål. Årsagen er ofte, at det er svært at holde fokus, regelmæssigheden og træningsintensiteten oppe samt tilpasse træningen ved stilstand eller fremskridt. Når træningen bliver uinspirerende, ikke er forbundet med et fællesskab, ikke bliver anerkendt og resultaterne ikke er synlige, så ryger motivationen.

Her er det, at en personlig træner kan gøre hele forskellen. Lige meget om det handler om udseende, præstationsevne, sundhed eller velvære. Din personlige træner skræddersyer et træningsforløb til dig ud fra dine mål, ønsker og forudsætninger.

Din personlige træner er oftest med dig under træningen og sikrer, at træningen er effektiv, sikker og motiverende. Træneres uddannelse, erfaring og tilgang sikrer, at du får den nødvendige læring, intensitetsstyring, støtte og motivation, som har vist sig at være forudsætningen for de fleste gode og vedvarende resultater.

Med andre ord får du både frugten af træneres mange års uddannelse og erfaring samt den personlige tilpasning, som gør det 100% relevant for dig. Af samme årsag har stort set alle sportsudøvere en træner. Ud over at få det optimale ud af din træningstid, får du også coaching og støtte med hensyn til kost og livsstil. Det bliver nemmere at håndtere ofringer, fristelser og udfordringer i hverdagen.

Hvad koster personlig træning?

Prisen på personlig træning koster fra 500,- . Det afhænger meget af antal timer samt træneres eksisterende kunder, ambitioner, erfaringer, uddannelse og tid til rådighed samt lokation mm.

Mange personlige trænere kører nu hold på 4-6 deltagere, hvilket gør, at de kan sænke prisen for dig på under 500,- pr. time. Ved denne installation får du ikke denne samme opmærksomhed fra træneren, men det er et godt alternativ til den dyrere 1-til-1 løsning.

Hvor foregår træningen?

Træningen foregår i et af vores tre træningsstudier i indre by. Du kan se mere om stederne ved at trykke hér.

Jeg ved ikke helt om det er noget for mig, hvad gør jeg?

Det er helt normalt at være usikker på om personlig træning er noget for dig. Derfor har Sporting Health Club udviklet Kickstarter. Her kan du prøve personlig træning af for kun 249,- for at se, om det er noget for dig. Besøg vores kickstarter side.

Er personlig træning ikke kun for stjerner og kendte?

Personlig træning er for alle og er ved at blive meget udbredt i det danske land. Det er ikke længere kun millionærer, kendte og musikere, som udnytter sig af muligheden. Personlig træning er en fantastisk måde at nå sit mål hurtigt uden selv at skulle vide en masse om kost og træning.

Skal jeg have et bestemt niveau for at starte?

Personlig træning er for alle niveauer og aldre. Din personlige træner skræddersyr træningen specifikt til dig og dit niveau, og du vil derfor altid blive udfordret, uden det bliver alt for hårdt eller svært.

Jeg har en skade, kan jeg stadig starte med en personlig træner?

Mange af vores personlige trænere er uddannede fysioterapeuter, så hvis du har en specifik skade, sørger vi for at matche dig op med en af dem. Denne træner vil analysere din skade og udvikle et program, der lige passer til dit behov.

Jeg kan ikke følge en kostplan, kan jeg stadig tabe mig?

Det sker ofte, at nye klienter tror, de skal følge en specifik kostplan til punkt og prikke, hvor de kun må spise bestemte fødevarer. Det passer heldigvis ikke! De fleste personlige trænere giver kostråd eller udarbejder kostplaner lige efter, hvad du kan lide. På den måde slipper du for at løbe surt i det. Hvis du vil vide lidt mere om hvordan du får et vedvarende vægttab uden brug af kostplan kan du læse vores vægttabsguide.

Hvilken form for træning laver i?

Sporting Health Club råder over 95 personlige trænere. Det vil sige, vi kan tilbyde dig træning inde for de fleste discipliner. Vores centre er indrettet efter principperne om funktionel fitness.

Trænergalleri

PERSONLIG TRÆNER VÆGTTAB

Sanne Messer

SHC Gothersgade

Ambitiøs

Sanne er en ambitiøs træner med over 20 års erfaring i Sport og Fitness verden. Sanne har specialiseret sig i stram op og vægttab.

Derudover er Sanne løbeentusiast, og hun er den helt rigtige at teame- up med, hvis du kan lide en god løbetur, men det er langt fra et must. Sanne er desuden tidligere hiphop og jazz danser, hun er energisk og god til at sætte gang i træningen.

Eva Larsen

SHC Scandinavia

Uddannet Personlig træner, kostvejleder og coach

Eva er centerleder i SHC Scandinavia. Udover centerleder arbejder hun som kostvejleder og personlig træner.

Eva har mere end 20 års erfaring inden for ledelse, salg, rekruttering og coaching.

Hendes passion er at hjælpe og coache andre til en sundere livsstil. Dette træder igennem, når hun arbejder som træner og centerleder i SHC Scandinavia.

Dina Christiansen

SHC Gothersgade

Klinisk diætist

Dina er uddannet klinisk diætist og personlig træner. Som diætist er hun interesseret i de bagvedliggende faktorer, der påvirker adfærd. Hendes fokus ligger derfor mere på, hvorfor du spiser, end på hvad du spiser. I hendes vejledning går hun særligt op i at arbejde med at skabe et afslappet forhold til mad og krop, hvor der sluttes fred med tankerne om mad og de idealer, du føler, du skal leve op til. Dina arbejder derfor ikke med forbudte fødevarer, men mere med en fleksibel tilgang til kosten.

Helena Lien Nielsen

SHC Gothersgade

Skab bæredygtige vaner

Helena er uddannet personlig træner og har en professionsbachelor i Global Nutrition and Health.

Hun er den rette træner for dig, hvis du ønsker at blive stærkere, tabe dig, omlægge dine vaner og skabe en sundere livsstil. Funktionel styrke, velvære og udvikling af dit mindset er derfor nogle af de vigtigste elementer i et forløb hos Helena.

Anne Stouge

SHC Gothersgade

Kostvejleder

Anne er personlig træner, kostvejleder og professionel danser.

Hun kan hjælpe dig, hvis du søger et vægttab. Dette gør hun gennem den rette kostvejledning og en masse bevægelse. I finder sammen det, der passer bedst til dig.

Træning med Anne er sjovt og givende.

Kathrine Julskjær

SHC Søerne

Vane- og overspisningscoach

Kathrines tilgang til træning er, at den skal være lige så sjov, som den er udfordrende. Hun arbejder blandt andet med at skabe kendskab og tryghed i centeret, så du bliver klædt på til at kunne fortsætte din nye livsstil med succes.

Hun tror ikke på kostplaner, da de bliver for restriktive, som du ofte kun kan holde i en kort periode. Ofte handler det mere om dine vaner og de bagvedliggende faktorer for de vaner, for at du kan skabe en sikker vej mod dine mål. Kathrine arbejder i stedet med holdbare kosttilgange og vaneændringer, hvor alt er tilladt, som passer ind i dit liv, din hverdag og dine mål.

Jeanette Reinhardt

SHC Kløvermarken

Kok og kostvejleder

Jeanette er uddannet kok, personlig træner og kostvejleder.
Hun skaber livskvalitet for livsnyderen. Til dagligt hjælper hun mænd og kvinder med at opnå en sundere livsstil igennem god mad og træning.
Jeanette hjælper dig til en krop, du føler dig tilpas i uden at gå på kompromis med god mad.

Asbjørn Nordly

SHC Søerne og Gothersgade

Specialist i vægttab

Asbjørn har over 20 års erfaring i fitnessbranchen og som underviser – han har specialiseret sig i at komme af med det uønskede fedt og former musklerne lige som du vil have det, med stort fokus på korrekt teknik, og at du kan mærke hvilke muskler, der trænes.

Han bliver rost meget af sine klienter for sin evne til at kunne svare på alle spørgsmål, du måtte have om fitness, og hvordan kroppen virker.

Hvis du ønsker det, bliver der både arbejdet med træning og kost på en måde, hvor du kan se ægte resultater hver eneste uge samtidig med, at du har et helt normalt liv. Hør mere, om hvordan det kan lade sig gøre under den personlige samtale.

Mille Haartmann

SHC Søerne

Antifanatisk approach

Milles tilgang til kost er meget ‘anti-fanatisk’ og hun benytter ‘alt-med-måde’ princippet. Det vil sige, der stadig er plads til fredagsslik og kage på jobbet – også selvom du er i et vægttabsforløb.

Hun benytter ikke kostplaner, da de er ligeså uholdbare som en slankekur, der kun kan holdes ud i x-antal uger/måneder før du bliver træt af det, og går direkte tilbage til de gamle vaner. I stedet tager hun udgangspunkt i dine nuværende spise-/levevaner, og så arbejder I herfra og laver små justeringer, som er holdbare for dig på den lange bane.

Sara Jin Smidt

SHC Gothersgade og Scandinavia

Cand.scient i human ernæring

Sara Jin Smidt har en baggrund som cand.scient i human ernæring. Hun har over 10 års erfaring og tusinder af timer med personlig træning, kostvejledning og holdtræning.

Sara er udover sit virke som personlig træner også chefredaktør på Fit Living og står bag den populære blog healthyskinnybitch.dk

Berit Russel

SHC Søerne

20 års erfaring

Berit er uddannet personlig træner, kognitiv coach og kostvejleder.

Hun har mere end 20 års træner erfaring.
Specialist i funktionel træning og vægttab. Hun gør meget ud af at tilpasse sin træning specifikt til dig, så du når dit mål.
Berit er uddannet løbetræner, og hun har selv gennemført 6 marathon og 12 halvmarathon. Berit er derfor en god sparringspartner, og ved hvad der skal til for at opretholde motivationen.
Berit er resultatorienteret og grundig og gør alt for, at din træning bliver varieret, hård og sjov.

Sabine Ernst

SHC Scandinavia

Uddannet personlig træner & vanecoach

Sabines tilgang til kost er først og fremmest, at den skal passe til dig, din hverdag og dine mål.

Sabine arbejder med holdbare kosttilgange, hvor intet er forbudt, men I arbejder i stedet på forståelsen af mad og mængder.

I Sabines optik skal træningen være målrettet, for at få maksimalt udbytte. Det er vigtigt, at træningen er udfordrende og sjov, så du gennem din træning kan rykke fysiske og mentale grænser.

PERSONLIG TRÆNER KAMPSPORT

Nanna Schlotfeldt

SHC Gothersgade og Scandinavia

Elite bokser

Nanna er personlig boksetræner, elitebokser, certificeret kostvejleder og personlig træner.

Hun er ekspert i at hjælpe kvinder, der ønsker en livstilsændring og søger balance i livet.

Steven Figueroa

SHC Søerne og Scandinavia

Erfaren Thaibokser

Steven er en rutineret underviser og tidligere kæmper.

Han har undervist alle typer af muay thai udøvere lige fra amatøren til den professionelle kæmper.

Til dagligt arbejder han som selvstændig personlig muay thai coach, PT’er og thaiboxing holdtræner i Sporting Health Club. Han er desuden head coach for det populære SHC Fight Gym.

Steven er yderst grundig i hans tilgang til sporten og sørger for, du får en sjov træning.

Cecilie Als Nybo

SHC Søerne

Thaiboksning for kvinder

Cecilie er thaiboksningsunderviser og mental coach. Hun specialiserer sig i at hjælpe kvinder med at stå stærkere både fysisk og mentalt. Cecilie blev, mens hun boede i Thailand, oplært i thaiboksning af nogle af verdens dygtigste trænere og har efterhånden været i gamet en del år.

Mikkel Parlo

SHC Søerne

Teknisk snilde

Mikkel er professionel MMA-kæmper, personlig boksetræner og striking coach for en lang række af Danmarks bedste mma-kæmpere, boksere og kickboksere.

Han er specialist i den tekniske del af boksning og er god til at give feedback og clues til, hvordan du bliver bedre. Mikkel er god til at skabe ro omkring sig med hans behagelige personlighed.

Udover at være en god træner i en lang række kampsporter, er Mikkel også en certificeret personlig træner.

Torben Hass Christensen

SHC Søerne

Erfaren boksetræner

Torben er personlig boksetræner

Han er en gammel kending i boksefaget. Han er berygtet for at give sine klienter, alt hvad den kan tage.

Så er du klar på nogle træninger med fart på, så skal du træne med Torben.

Alfred Nasssoro

SHC Søerne

Mitt king

Alfred styrker sind og krop gennem Muay Thai/Kickboxing, Boksning og Fitness 1-til-1 eller små grupper

Julian Bengtsen

SHC Scandinavia

Tidligere verdensmester

Julian Sebolai Bengtsen er tidligere verdensmester, dansk mester og dobbelt nordisk mester i muay thai.

Han har undervist i mere end 10 år.

Julian kan hjælpe dig med at komme i den vildeste form.

Richie Addo

SHC Søerne

Professionel Muay thai kæmper

Richie er professionel muay thai kæmper og personlig boksetræner i Sporting Health Club.

Han har mere end 15 års erfaring med Muay Thai og er kendt som “mister positive” pga. hans glade, positive og smittende humør.

Carlos Zamora

SHC Søerne og Gothersgade

All round kamsportstræner

Carlos Zamora er en dygtig og alsidig træner. Han har erfaring med tennis, boksning, muay thai, mma, show wrestling og er derudover certificeret personlig træner.

Derfor kan Carlos strikke en personlig træning sammen, der aldrig bliver kedelig. Her kan I have fokus på lige det, du synes er sjovt.

Kasper Søborg Sandvad

SHC Gothersgade

Kasper er personlig boksetræner, strength and conditioning coach og personlig træner.

Han har bevæget sig i mange kampsporter, og via sin træning fokuserer han på at holde kroppen sund.

Josephine Jein

SHC Gothersgade og Scandinavia

Teknisk træning og sved på panden

Josephine er personlig boksetræner og holdtræner i Sporting Health Club. Hun har mange års erfaring med personlig træning og boksetræning, og har selv bokset og vundet flere kampe.
Hos Josephine bliver du altid mødt med et smil og masser af god energi.
Hos Josephine får du både noget ud af det tekniske og fysiske, og du går fra hver time med fornyet energi.

Josephine træner helt nybegyndere og øvede, mænd og kvinder. Hun har enkelt sessioner og bootcamps.

Andreas Petersen

SHC Søerne

Autentisk thaiboksning

Andreas har dyrket kampsport i mere end 7 år, og han har trænet og boet i Thailand. Han er meget inspireret af thailændernes kultur og træningsmentalitet, som består af hård træning.

Han er en motiveret person med masser af positiv energi og smil på læben.

Nick Evans

SHC Kaktus Towers

Passoineret med mange års erfaring

Evan brænder for at hjælpe andre med at finde lykke i livet og have det godt med sig selv. Han tror på, at når du har det godt, udmærker du dig i livet.

Han har bokset i over 17 år og er i øjeblikket aktiv. Lige nu fokuserer han på privat at hjælpe andre individer med at udmærke sig i deres eget tempo 1-til-1.

PERSONLIG TRÆNER GENOPTRÆNING

Frederik Hecht

SHC Søerne

Evidensbaseret tilgang

Frederik har uddannelse og erfaring inden for undersøgelse, diagnostik og behandling af skader og smerter i kroppen.

Han behandler sine klienter ud fra en evidensbaseret praksis, så du kan være sikker på at få en optimal behandling, der er understøttet af videnskaben.

Claus Bach Aslan

SHC Gothersgade

Fysioterapeut og movement coach

Claus er uddannet fysioterapeut og personlig træner. Han har tidligere spillet basketball på elite plan og senere arbejdet som fysisk træner for det danske basketball landshold.

Målet for hans træning er at skabe balance mellem styrke, smidighed og stabilitet.

Det er vigtig for Claus, at hans træning er inspirerende, motiverende og varierende for sine klienter, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Peter Palvig

SHC Gothersgade

13 års erfaring

Peter Palvig er fysioterapeut, personlig træner og underviser på personlig træner uddannelsen.
Han har mere end 13 års praktisk og teoretisk erfaring.

Ibrahim Mansaray

SHC Scandinavia

Sportsperformace træner

Ibrahim er fysioterapeut og sportsperformance træner.
Han arbejder til dagligt med en lang række af danske fodboldtalenter, men gør sig også i de mere “almindelige” klienter.
Ønsker du en yderst professionel træner eller terapeut, så er Ibrahim en træner, du vil blive glad for.

Kaatsu Massage

SHC Søerne og Scandinavia

Massage

Kaatsu tilbyder massage, der virker. Massagen bliver udført af dygtige massører.
Ønsker du at bestille tid hos Kaatsu kan du gøre det på deres hjemmeside hér

PERSONLIG TRÆNER FUNKTIONEL FITNESS

Aida Mesic

SHC Scandinavia

Booty Queen

Aida er tidligere basketball spiller og biknifitness atlet.

Hun kan hjælpe dig med at få nogle flotte veltrænede ben, flad mave, rund numse og tonede arme.

Hver måned kører Aida sine populære 4 ugers booty camps for kvinder, som ønsker at fokusere på bagdelen og maven.

Julie Suhr

SHC Gothersgade

Specialist i løb og TRX

Julie er certificeret personlig træner og fitness instruktør i HIIT. Julie er specialist inden for løbetræning, TRX styrketræning og går meget op i forståelsen af kroppen og dens udvikling under et personligt træningsforløb og en livsstilsændring.

Julie har fokus på, at alle, som træner hos hende, går til og fra deres træning med en god følelse i kroppen og er høj på energi.

Nicolas Förderer

SHC Scandinavia, Søerne og Gothersgade

Tidligere Team Danmark atlet

Nicolas Nordlyng Förderer har en bagrund som elitesportsudøver, uddannet personlig træner og har blandt andet en prof. Bachelor i kost og ernæring, med speciale i fysisk aktivitet. 

Han har mere end 15 års erfaring indenfor personlig livsstils- og sundhedsrådgivning samt specialvejledning i sport relateret fitness til både sport entusiaster og elitesportsudøvere.

Benedikte Hayes

SHC Scandinavia, Søerne og Gothersgade

Psykologi og træning

Hayes står bag Chasing Excellence, som tilbyder Mentaltræning & Personlig træning.

Med en bachelor og kandidat i Psykologi og HR, ICI coach certificering i stress, neuropsykologi og EMP mentaltræner, har hun specialiseret sig i menneskers psyke.

Hun kombinerer denne viden med uddannelsen som EHFA certificeret Personlig træner og kostvejleder.

Hendes tilgang afspejler hvordan både det psykiske og fysiske spiller sammen, når klienter skal performe eller opnå mål.

Som klient hos hende vil du opleve en engageret og passioneret coach, som møder dig, hvor du er og kan hjælpe dig til at blive stærk fysisk og psykisk.

Hvad end du ønsker at blive skarp teknisk i store løft, lave CrossFit eller inkorporere boksning, er hun personen for dette.

Mikki Hansen

SHC Scandinavia

Mikki er, hvad man kan kalde en rigtig nørd, både når det gælder træning og hans hobbyer.

Det betyder, han er detaljeorienteret og altid gør sit arbejde til perfektion.

Mikki har specialiseret sig i muskeløgning og styrke. Han er meget rolig og er desuden kæmpe fan af superhelte.

Gassim Kilara

SHC Gothersgade

Mobilitets eksspert

Gassim er uddannet personlig træner og har en bachelor i Psykomotorik. Han er en rigtig styrke- og mobilitetsnørd.

Gassim har begået sig i træningsverden i mere end 10 år og gør meget ud af at hjælpe sine klienter til at forstå deres krop bedre, så de får hurtige resultater.

Selvom Gassim er meget pædagogisk er han god til at presse sine klienter til det yderste under personlig træning og er ikke bange for en joke i ny og næ.

Jesper Friis

SHC Gothersgade

20 års erfaring

Jesper Friis er uddannet personlig træner. Han har arbejdet i faget i mere end 20 år. Han har derfor prøvet lidt af hvert, og ved hvordan han kan få mest muligt ud af dig.

Jesper er et empatisk menneske, der har forståelse for dine behov og mål.

Han er derudover kendt for sine simple råd om kost.

Sy Lee

SHC Scandinavia

Muskeløgnings ekspert

Sy Lee er muskeløgningsekspert og har været i branchen i mere end 15 år.

Hvis du ønsker at få svulmende biceps, en rund bagdel og en flot six pack, så er Sy Lee den helt rigtige at gå til.

Sy Lee hjælper dig med en langsigtet strategi med synlige resultater.

Pegah Zargham Afshar

SHC Scandinavia

Styrke coach

Ønsker du at blive rigtig stærk, få markerede arme og en flot rund bagdel?

Pegah kan hjælpe dig med alle tre. Hun er eminent til at opbygge et program, der kan tage dig fra halvsvag til bomstærk på kort tid.

Kira Ankerstjerne

SHC Søerne

Kettlebell flow og mobility

“Life is too short for diets and borring workouts”!

Kom ud af din komfortzone og find balancen mellem kost og træning på den sjove måde!

Kira bruger kettlebell øvelser og træning, der giver gode resultater. Hun fokuserer på mobilitet, balance, styrketræning, Animal flow og kredsløbstræning. 

Kom væk fra det perfekte kropsideal og ud af din komfortzone med træning tilpasset lige til dit niveau! 

Kira lover dig masser af god og positiv energi både under og efter din træning! 

Finnn Erik Lundquist

SHC Scandinavia

Cand.scient i idræt

Finn Erik er cand.scient i idræt og sundhed, personlig træner og smertespecialist.

For at hjælpe dig bedst muligt arbejder han med en helhedsorienteret, videnskabelig funderet og vanebaseret tilgang.

Jimmi Nielsen

SHC Scandinavia

Styrke coach

Jimmi er hardcore styrkeløfter.

Ønsker du at blive stærkere i tre store løft som squat, bænkpres og dødløft, så kan Jimmi hjælpe dig.

De fleste der bliver rigtig stærke i disse tre får også en mere muskuløs krop.

Idan Zach

SHC Søerne

Alsidig træning

Idan har en Bachelor i ernæring og sundhed med fokus på sportsernæring. Hans fokus de seneste par år har været at optimere hans klienters styrke og udholdenhed. Han fokuserer altid på, at du udfører øvelserne korrekt, så du slipper for dumme skader.

Samtidig går han op i, at træningen er alsidig, og at der ikke kun er én træningsmetode der virker.

Idan dyrker selv for tiden en del crossfit, og han har løbet flere maratonløb.

Vygante Kirkutyte

SHC Søerne

Træner efter din præferencer

Vyga er i den overbevisning at ingen specifik træningsform er bedre end en anden.

Hun ser ikke sig selv som alvidende inden for træning.  Tværtimod,  tror hun, at du ved, hvad der fungerer bedst for dig selv. Med hendes viden, konstante research og tættte kommunikation med dig, stræber hun efter at optimere din “form” på baggrund af dine præferencer.

Med denne helhedsorienteret tilgang, kan I sammen udvikle en personlig plan for dit  overordnede helbred og mål.

Mike Flowers

SHC Søerne

Elite basketball spiller

Mike Flowers er tidligere elite basketball spiller og personlig træner.

Hans tilpasser sin træning til den enkelte, så du opnår optimale resultater og får en sjov træning.

James Young

SHC Scandinavia

Professionel basketball spiller

James er professionel basketball træner, personlig træner og HIIT instruktør hos SHC.

Han er flink og yderst professionel.

Morten Svendsen

SHC Scandinavia

Erfaren træner

Morten  guider og motiverer dig hele vejen frem til dine mål. Undervejs i processen giver han dig værktøjerne til at blive selvkørende og vedligeholde de resultater, som I sammen har skabt.

Han har mere end 10 års erfaring.

Alexander Filipovic

SHC Gothersgade

Bachelor i ernæring og sundhed

Alexander er personlig træner og kostvejleder.

Han har en bachelor i ernæring og sundhed.

Denne erfaring bruger han til at hjælpe sine klienter med deres mål. Det kan være vægttab, muskelopbygning eller bare generel sundhed.

Thomas Rafn

SHC Scandinavia

Imødekommende træner

Hvis du vælger Thomas som din coach, vil du opleve synlige og mærkbare resultater.

Om det så er en fladere mave, strammere lår eller et ønske om at blive stærkere og have mere overskud i hverdagen.

Thomas er en træner som lytter, støtter og er imødekommende.

Rune Fangel

SHC Scandinavia

Afslappet tilgang til kost

Med Rune Fangel som træner kan du opnå de mål, du i fælleskab med ham lægger.

Uanset om du ønsker en mere aktiv hverdag, et større eller mindre vægttab, styrke i kroppen, smertelindring eller blot en afslappet tilgang til mad, kost og aktivitet.

Så kan Rune hjælpe dig.

Joe Benjamin

SHC Gothersgade og Søerne

Big Joe

Som din træner tilbyder Joe en bred vifte af fitness-tjenester og træningsformer.

Mere end bare at komme i form, hjælper han dig også med at forbedre udholdenhed, opbygge styrke, rehabilitere fra en skade og sportsspecifik træning.

Joe tror på at skabe et program, der er let for dig at følge.

Thomas Lacombe

SHC Gothersgade

Dedikeret træner

Thomas, der oprindeligt kommer fra Frankrig, har altid været til sport fra en meget ung alder. Han har trænet atletik i 8 år og snesport i 25 år. Det har altid været hans liv og dedikation. Thomas har undervist i mere end 8 år i både Australien og New Zealand. Hans kærlighed for personlig træning kommer fra hans dedikation til at se folk nå deres mål, om det er præstationsorienteret eller generelt velvære. Fra funktionel træning til styrketræning, forbi sportsspecifik, hjælper Thomas dig med at nå dine mål.

Emiliano Rodiño

SHC Søerne

Functional Trainer

Emiliano er en person, der brænder for ernæring og træning, og som prioriterer, at hans klienter har en tilstrækkelig service til deres kost, træning og skabelse af sunde vaner, så de kan opretholde en høj livskvalitet.

Josephine Lydolph

SHC Gothersgade og Søerne

Håndstand og mobilitet

Josephine er personlig træner, kostvejleder samt handstand & mobilitets coach.
Hos Josephine er det vigtigt at finde et fysisk mål fremfor altid at arbejde efter et bestemt ydre. Processen til målet er langt sjovere og mere fredfyldt når man arbejder mod fx at kunne tage en chin up eller lave et L-sit fremfor at have en 6-pack.
Josephine går op i at finde en træningsform, der er sjov. Træning skal ses som en leg – det er sjovt at bevæge sig – man skal bare finde det, der driver en.
Med Josephine får du en kombination af et legende og struktureret forløb med garanterede resultater. Hun gør dig stærk og bevægelig – på den sjove måde.

Sophie Eierdal

SHC Kaktus Towers

Cand.scient. i idræt og ekspert i funktionel træning

Sophie er personlig træner og har mange års erfaring med undervisning i funktionel træning, styrketræning og CrossFit.
Hos Sophie er fokus ikke blot på, hvordan kroppen ser ud, men i højere grad på, hvad du kan med din krop. Sophie går op i at skabe vedvarende motivation for at træne og nå de mål, du ønsker at opnå.
Sophie er god til at tilpasse træningen til alle niveauer, hvad end du er ny og skal vejledes i, hvordan du kommer i gang med at træne, eller du om er erfaren og ønsker flere og/eller nye udfordringer.
Inden for CrossFit er Sophie også specialist i gymnastik og olympisk vægtløftning, så hvis du vil prøve kræfter af med, eller blive bedre til dette, så kan Sophie også hjælpe dig!

Camilla Rask

SHC Scandinavia

Tidligere elite svømmer

Camilla er certificeret træner og har en stor kropslig erfaring fra hendes baggrund som professionel svømmer. 

I sit arbejde med hendes klienter bruger hun sin omfattende viden om kroppen samt dens forskellige bevægemønstre, bl.a. med komponenter fra pilates. 

I vil sammen via en atletisk tilgang til at forme og styrke kroppen, finde den specifikke træningsmetode, der vil give dig de bedste resultater.  

Michael Toldbod

SHC Kaktus Towers

Personlig træner med en didaktisk tilgang

Michael har læst fysiologi og anatomi på professionshøjskolen Metropol. Han er oprindeligt uddannet skolelære, så han er god til at lære fra sig.

Han tror på, at du kender din krop bedst, og at I derfor i et samarbejde med hans viden om kroppen kan opnå gode resultater.

Trænergalleri

PERSONLIG TRÆNER VÆGTTAB

Sanne Messer

SHC Gothersgade

Ambitiøs

Sanne er en ambitiøs træner med over 20 års erfaring i Sport og Fitness verden. Sanne har specialiseret sig i stram op og vægttab.

Derudover er Sanne løbeentusiast, og hun er den helt rigtige at teame- up med, hvis du kan lide en god løbetur, men det er langt fra et must. Sanne er desuden tidligere hiphop og jazz danser, hun er energisk og god til at sætte gang i træningen.

Eva Larsen

SHC Scandinavia

Uddannet Personlig træner, kostvejleder og coach

Eva er centerleder i SHC Scandinavia. Udover centerleder arbejder hun som kostvejleder og personlig træner.

Eva har mere end 20 års erfaring inden for ledelse, salg, rekruttering og coaching.

Hendes passion er at hjælpe og coache andre til en sundere livsstil. Dette træder igennem, når hun arbejder som træner og centerleder i SHC Scandinavia.

Dina Christiansen

SHC Gothersgade

Klinisk diætist

Dina er uddannet klinisk diætist og personlig træner. Som diætist er hun interesseret i de bagvedliggende faktorer, der påvirker adfærd. Hendes fokus ligger derfor mere på, hvorfor du spiser, end på hvad du spiser. I hendes vejledning går hun særligt op i at arbejde med at skabe et afslappet forhold til mad og krop, hvor der sluttes fred med tankerne om mad og de idealer, du føler, du skal leve op til. Dina arbejder derfor ikke med forbudte fødevarer, men mere med en fleksibel tilgang til kosten.

Helena Lien Nielsen

SHC Gothersgade

Skab bæredygtige vaner

Helena er uddannet personlig træner og har en professionsbachelor i Global Nutrition and Health.

Hun er den rette træner for dig, hvis du ønsker at blive stærkere, tabe dig, omlægge dine vaner og skabe en sundere livsstil. Funktionel styrke, velvære og udvikling af dit mindset er derfor nogle af de vigtigste elementer i et forløb hos Helena.

Anne Stouge

SHC Gothersgade

Kostvejleder

Anne er personlig træner, kostvejleder og professionel danser.

Hun kan hjælpe dig, hvis du søger et vægttab. Dette gør hun gennem den rette kostvejledning og en masse bevægelse. I finder sammen det, der passer bedst til dig.

Træning med Anne er sjovt og givende.

Kathrine Julskjær

SHC Søerne

Vane- og overspisningscoach

Kathrines tilgang til træning er, at den skal være lige så sjov, som den er udfordrende. Hun arbejder blandt andet med at skabe kendskab og tryghed i centeret, så du bliver klædt på til at kunne fortsætte din nye livsstil med succes.

Hun tror ikke på kostplaner, da de bliver for restriktive, som du ofte kun kan holde i en kort periode. Ofte handler det mere om dine vaner og de bagvedliggende faktorer for de vaner, for at du kan skabe en sikker vej mod dine mål. Kathrine arbejder i stedet med holdbare kosttilgange og vaneændringer, hvor alt er tilladt, som passer ind i dit liv, din hverdag og dine mål.

Jeanette Reinhardt

SHC Kløvermarken

Kok og kostvejleder

Jeanette er uddannet kok, personlig træner og kostvejleder.
Hun skaber livskvalitet for livsnyderen. Til dagligt hjælper hun mænd og kvinder med at opnå en sundere livsstil igennem god mad og træning.
Jeanette hjælper dig til en krop, du føler dig tilpas i uden at gå på kompromis med god mad.

Asbjørn Nordly

SHC Søerne og Gothersgade

Specialist i vægttab

Asbjørn har over 20 års erfaring i fitnessbranchen og som underviser – han har specialiseret sig i at komme af med det uønskede fedt og former musklerne lige som du vil have det, med stort fokus på korrekt teknik, og at du kan mærke hvilke muskler, der trænes.

Han bliver rost meget af sine klienter for sin evne til at kunne svare på alle spørgsmål, du måtte have om fitness, og hvordan kroppen virker.

Hvis du ønsker det, bliver der både arbejdet med træning og kost på en måde, hvor du kan se ægte resultater hver eneste uge samtidig med, at du har et helt normalt liv. Hør mere, om hvordan det kan lade sig gøre under den personlige samtale.

Mille Haartmann

SHC Søerne

Antifanatisk approach

Milles tilgang til kost er meget ‘anti-fanatisk’ og hun benytter ‘alt-med-måde’ princippet. Det vil sige, der stadig er plads til fredagsslik og kage på jobbet – også selvom du er i et vægttabsforløb.

Hun benytter ikke kostplaner, da de er ligeså uholdbare som en slankekur, der kun kan holdes ud i x-antal uger/måneder før du bliver træt af det, og går direkte tilbage til de gamle vaner. I stedet tager hun udgangspunkt i dine nuværende spise-/levevaner, og så arbejder I herfra og laver små justeringer, som er holdbare for dig på den lange bane.

Sara Jin Smidt

SHC Gothersgade og Scandinavia

Cand.scient i human ernæring

Sara Jin Smidt har en baggrund som cand.scient i human ernæring. Hun har over 10 års erfaring og tusinder af timer med personlig træning, kostvejledning og holdtræning.

Sara er udover sit virke som personlig træner også chefredaktør på Fit Living og står bag den populære blog healthyskinnybitch.dk

Berit Russel

SHC Søerne

20 års erfaring

Berit er uddannet personlig træner, kognitiv coach og kostvejleder.

Hun har mere end 20 års træner erfaring.
Specialist i funktionel træning og vægttab. Hun gør meget ud af at tilpasse sin træning specifikt til dig, så du når dit mål.
Berit er uddannet løbetræner, og hun har selv gennemført 6 marathon og 12 halvmarathon. Berit er derfor en god sparringspartner, og ved hvad der skal til for at opretholde motivationen.
Berit er resultatorienteret og grundig og gør alt for, at din træning bliver varieret, hård og sjov.

Sabine Ernst

SHC Scandinavia

Uddannet personlig træner & vanecoach

Sabines tilgang til kost er først og fremmest, at den skal passe til dig, din hverdag og dine mål.

Sabine arbejder med holdbare kosttilgange, hvor intet er forbudt, men I arbejder i stedet på forståelsen af mad og mængder.

I Sabines optik skal træningen være målrettet, for at få maksimalt udbytte. Det er vigtigt, at træningen er udfordrende og sjov, så du gennem din træning kan rykke fysiske og mentale grænser.

PERSONLIG TRÆNER KAMPSPORT

Nanna Schlotfeldt

SHC Gothersgade og Scandinavia

Elite bokser

Nanna er personlig boksetræner, elitebokser, certificeret kostvejleder og personlig træner.

Hun er ekspert i at hjælpe kvinder, der ønsker en livstilsændring og søger balance i livet.

Steven Figueroa

SHC Søerne og Scandinavia

Erfaren Thaibokser

Steven er en rutineret underviser og tidligere kæmper.

Han har undervist alle typer af muay thai udøvere lige fra amatøren til den professionelle kæmper.

Til dagligt arbejder han som selvstændig personlig muay thai coach, PT’er og thaiboxing holdtræner i Sporting Health Club. Han er desuden head coach for det populære SHC Fight Gym.

Steven er yderst grundig i hans tilgang til sporten og sørger for, du får en sjov træning.

Cecilie Als Nybo

SHC Søerne

Thaiboksning for kvinder

Cecilie er thaiboksningsunderviser og mental coach. Hun specialiserer sig i at hjælpe kvinder med at stå stærkere både fysisk og mentalt. Cecilie blev, mens hun boede i Thailand, oplært i thaiboksning af nogle af verdens dygtigste trænere og har efterhånden været i gamet en del år.

Mikkel Parlo

SHC Søerne

Teknisk snilde

Mikkel er professionel MMA-kæmper, personlig boksetræner og striking coach for en lang række af Danmarks bedste mma-kæmpere, boksere og kickboksere.

Han er specialist i den tekniske del af boksning og er god til at give feedback og clues til, hvordan du bliver bedre. Mikkel er god til at skabe ro omkring sig med hans behagelige personlighed.

Udover at være en god træner i en lang række kampsporter, er Mikkel også en certificeret personlig træner.

Torben Hass Christensen

SHC Søerne

Erfaren boksetræner

Torben er personlig boksetræner

Han er en gammel kending i boksefaget. Han er berygtet for at give sine klienter, alt hvad den kan tage.

Så er du klar på nogle træninger med fart på, så skal du træne med Torben.

Alfred Nasssoro

SHC Søerne

Mitt king

Alfred styrker sind og krop gennem Muay Thai/Kickboxing, Boksning og Fitness 1-til-1 eller små grupper

Julian Bengtsen

SHC Scandinavia

Tidligere verdensmester

Julian Sebolai Bengtsen er tidligere verdensmester, dansk mester og dobbelt nordisk mester i muay thai.

Han har undervist i mere end 10 år.

Julian kan hjælpe dig med at komme i den vildeste form.

Richie Addo

SHC Søerne

Professionel Muay thai kæmper

Richie er professionel muay thai kæmper og personlig boksetræner i Sporting Health Club.

Han har mere end 15 års erfaring med Muay Thai og er kendt som “mister positive” pga. hans glade, positive og smittende humør.

Carlos Zamora

SHC Søerne og Gothersgade

All round kamsportstræner

Carlos Zamora er en dygtig og alsidig træner. Han har erfaring med tennis, boksning, muay thai, mma, show wrestling og er derudover certificeret personlig træner.

Derfor kan Carlos strikke en personlig træning sammen, der aldrig bliver kedelig. Her kan I have fokus på lige det, du synes er sjovt.

Kasper Søborg Sandvad

SHC Gothersgade

Kasper er personlig boksetræner, strength and conditioning coach og personlig træner.

Han har bevæget sig i mange kampsporter, og via sin træning fokuserer han på at holde kroppen sund.

Josephine Jein

SHC Gothersgade og Scandinavia

Teknisk træning og sved på panden

Josephine er personlig boksetræner og holdtræner i Sporting Health Club. Hun har mange års erfaring med personlig træning og boksetræning, og har selv bokset og vundet flere kampe.
Hos Josephine bliver du altid mødt med et smil og masser af god energi.
Hos Josephine får du både noget ud af det tekniske og fysiske, og du går fra hver time med fornyet energi.

Josephine træner helt nybegyndere og øvede, mænd og kvinder. Hun har enkelt sessioner og bootcamps.

Andreas Petersen

SHC Søerne

Autentisk thaiboksning

Andreas har dyrket kampsport i mere end 7 år, og han har trænet og boet i Thailand. Han er meget inspireret af thailændernes kultur og træningsmentalitet, som består af hård træning.

Han er en motiveret person med masser af positiv energi og smil på læben.

Nick Evans

SHC Kaktus Towers

Passoineret med mange års erfaring

Evan brænder for at hjælpe andre med at finde lykke i livet og have det godt med sig selv. Han tror på, at når du har det godt, udmærker du dig i livet.

Han har bokset i over 17 år og er i øjeblikket aktiv. Lige nu fokuserer han på privat at hjælpe andre individer med at udmærke sig i deres eget tempo 1-til-1.

PERSONLIG TRÆNER GENOPTRÆNING

Frederik Hecht

SHC Søerne

Evidensbaseret tilgang

Frederik har uddannelse og erfaring inden for undersøgelse, diagnostik og behandling af skader og smerter i kroppen.

Han behandler sine klienter ud fra en evidensbaseret praksis, så du kan være sikker på at få en optimal behandling, der er understøttet af videnskaben.

Claus Bach Aslan

SHC Gothersgade

Fysioterapeut og movement coach

Claus er uddannet fysioterapeut og personlig træner. Han har tidligere spillet basketball på elite plan og senere arbejdet som fysisk træner for det danske basketball landshold.

Målet for hans træning er at skabe balance mellem styrke, smidighed og stabilitet.

Det er vigtig for Claus, at hans træning er inspirerende, motiverende og varierende for sine klienter, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Peter Palvig

SHC Gothersgade

13 års erfaring

Peter Palvig er fysioterapeut, personlig træner og underviser på personlig træner uddannelsen.
Han har mere end 13 års praktisk og teoretisk erfaring.

Ibrahim Mansaray

SHC Scandinavia

Sportsperformace træner

Ibrahim er fysioterapeut og sportsperformance træner.
Han arbejder til dagligt med en lang række af danske fodboldtalenter, men gør sig også i de mere “almindelige” klienter.
Ønsker du en yderst professionel træner eller terapeut, så er Ibrahim en træner, du vil blive glad for.

Kaatsu Massage

SHC Søerne og Scandinavia

Massage

Kaatsu tilbyder massage, der virker. Massagen bliver udført af dygtige massører.
Ønsker du at bestille tid hos Kaatsu kan du gøre det på deres hjemmeside hér

PERSONLIG TRÆNER FUNKTIONEL FITNESS

Aida Mesic

SHC Scandinavia

Booty Queen

Aida er tidligere basketball spiller og biknifitness atlet.

Hun kan hjælpe dig med at få nogle flotte veltrænede ben, flad mave, rund numse og tonede arme.

Hver måned kører Aida sine populære 4 ugers booty camps for kvinder, som ønsker at fokusere på bagdelen og maven.

Julie Suhr

SHC Gothersgade

Specialist i løb og TRX

Julie er certificeret personlig træner og fitness instruktør i HIIT. Julie er specialist inden for løbetræning, TRX styrketræning og går meget op i forståelsen af kroppen og dens udvikling under et personligt træningsforløb og en livsstilsændring.

Julie har fokus på, at alle, som træner hos hende, går til og fra deres træning med en god følelse i kroppen og er høj på energi.

Nicolas Förderer

SHC Scandinavia, Søerne og Gothersgade

Tidligere Team Danmark atlet

Nicolas Nordlyng Förderer har en bagrund som elitesportsudøver, uddannet personlig træner og har blandt andet en prof. Bachelor i kost og ernæring, med speciale i fysisk aktivitet. 

Han har mere end 15 års erfaring indenfor personlig livsstils- og sundhedsrådgivning samt specialvejledning i sport relateret fitness til både sport entusiaster og elitesportsudøvere.

Benedikte Hayes

SHC Scandinavia, Søerne og Gothersgade

Psykologi og træning

Hayes står bag Chasing Excellence, som tilbyder Mentaltræning & Personlig træning.

Med en bachelor og kandidat i Psykologi og HR, ICI coach certificering i stress, neuropsykologi og EMP mentaltræner, har hun specialiseret sig i menneskers psyke.

Hun kombinerer denne viden med uddannelsen som EHFA certificeret Personlig træner og kostvejleder.

Hendes tilgang afspejler hvordan både det psykiske og fysiske spiller sammen, når klienter skal performe eller opnå mål.

Som klient hos hende vil du opleve en engageret og passioneret coach, som møder dig, hvor du er og kan hjælpe dig til at blive stærk fysisk og psykisk.

Hvad end du ønsker at blive skarp teknisk i store løft, lave CrossFit eller inkorporere boksning, er hun personen for dette.

Mikki Hansen

SHC Scandinavia

Mikki er, hvad man kan kalde en rigtig nørd, både når det gælder træning og hans hobbyer.

Det betyder, han er detaljeorienteret og altid gør sit arbejde til perfektion.

Mikki har specialiseret sig i muskeløgning og styrke. Han er meget rolig og er desuden kæmpe fan af superhelte.

Gassim Kilara

SHC Gothersgade

Mobilitets eksspert

Gassim er uddannet personlig træner og har en bachelor i Psykomotorik. Han er en rigtig styrke- og mobilitetsnørd.

Gassim har begået sig i træningsverden i mere end 10 år og gør meget ud af at hjælpe sine klienter til at forstå deres krop bedre, så de får hurtige resultater.

Selvom Gassim er meget pædagogisk er han god til at presse sine klienter til det yderste under personlig træning og er ikke bange for en joke i ny og næ.

Jesper Friis

SHC Gothersgade

20 års erfaring

Jesper Friis er uddannet personlig træner. Han har arbejdet i faget i mere end 20 år. Han har derfor prøvet lidt af hvert, og ved hvordan han kan få mest muligt ud af dig.

Jesper er et empatisk menneske, der har forståelse for dine behov og mål.

Han er derudover kendt for sine simple råd om kost.

Sy Lee

SHC Scandinavia

Muskeløgnings ekspert

Sy Lee er muskeløgningsekspert og har været i branchen i mere end 15 år.

Hvis du ønsker at få svulmende biceps, en rund bagdel og en flot six pack, så er Sy Lee den helt rigtige at gå til.

Sy Lee hjælper dig med en langsigtet strategi med synlige resultater.

Pegah Zargham Afshar

SHC Scandinavia

Styrke coach

Ønsker du at blive rigtig stærk, få markerede arme og en flot rund bagdel?

Pegah kan hjælpe dig med alle tre. Hun er eminent til at opbygge et program, der kan tage dig fra halvsvag til bomstærk på kort tid.

Kira Ankerstjerne

SHC Søerne

Kettlebell flow og mobility

“Life is too short for diets and borring workouts”!

Kom ud af din komfortzone og find balancen mellem kost og træning på den sjove måde!

Kira bruger kettlebell øvelser og træning, der giver gode resultater. Hun fokuserer på mobilitet, balance, styrketræning, Animal flow og kredsløbstræning. 

Kom væk fra det perfekte kropsideal og ud af din komfortzone med træning tilpasset lige til dit niveau! 

Kira lover dig masser af god og positiv energi både under og efter din træning! 

Finnn Erik Lundquist

SHC Scandinavia

Cand.scient i idræt

Finn Erik er cand.scient i idræt og sundhed, personlig træner og smertespecialist.

For at hjælpe dig bedst muligt arbejder han med en helhedsorienteret, videnskabelig funderet og vanebaseret tilgang.

Jimmi Nielsen

SHC Scandinavia

Styrke coach

Jimmi er hardcore styrkeløfter.

Ønsker du at blive stærkere i tre store løft som squat, bænkpres og dødløft, så kan Jimmi hjælpe dig.

De fleste der bliver rigtig stærke i disse tre får også en mere muskuløs krop.

Idan Zach

SHC Søerne

Alsidig træning

Idan har en Bachelor i ernæring og sundhed med fokus på sportsernæring. Hans fokus de seneste par år har været at optimere hans klienters styrke og udholdenhed. Han fokuserer altid på, at du udfører øvelserne korrekt, så du slipper for dumme skader.

Samtidig går han op i, at træningen er alsidig, og at der ikke kun er én træningsmetode der virker.

Idan dyrker selv for tiden en del crossfit, og han har løbet flere maratonløb.

Vygante Kirkutyte

SHC Søerne

Træner efter din præferencer

Vyga er i den overbevisning at ingen specifik træningsform er bedre end en anden.

Hun ser ikke sig selv som alvidende inden for træning.  Tværtimod,  tror hun, at du ved, hvad der fungerer bedst for dig selv. Med hendes viden, konstante research og tættte kommunikation med dig, stræber hun efter at optimere din “form” på baggrund af dine præferencer.

Med denne helhedsorienteret tilgang, kan I sammen udvikle en personlig plan for dit  overordnede helbred og mål.

Mike Flowers

SHC Søerne

Elite basketball spiller

Mike Flowers er tidligere elite basketball spiller og personlig træner.

Hans tilpasser sin træning til den enkelte, så du opnår optimale resultater og får en sjov træning.

James Young

SHC Scandinavia

Professionel basketball spiller

James er professionel basketball træner, personlig træner og HIIT instruktør hos SHC.

Han er flink og yderst professionel.

Morten Svendsen

SHC Scandinavia

Erfaren træner

Morten  guider og motiverer dig hele vejen frem til dine mål. Undervejs i processen giver han dig værktøjerne til at blive selvkørende og vedligeholde de resultater, som I sammen har skabt.

Han har mere end 10 års erfaring.

Alexander Filipovic

SHC Gothersgade

Bachelor i ernæring og sundhed

Alexander er personlig træner og kostvejleder.

Han har en bachelor i ernæring og sundhed.

Denne erfaring bruger han til at hjælpe sine klienter med deres mål. Det kan være vægttab, muskelopbygning eller bare generel sundhed.

Thomas Rafn

SHC Scandinavia

Imødekommende træner

Hvis du vælger Thomas som din coach, vil du opleve synlige og mærkbare resultater.

Om det så er en fladere mave, strammere lår eller et ønske om at blive stærkere og have mere overskud i hverdagen.

Thomas er en træner som lytter, støtter og er imødekommende.

Rune Fangel

SHC Scandinavia

Afslappet tilgang til kost

Med Rune Fangel som træner kan du opnå de mål, du i fælleskab med ham lægger.

Uanset om du ønsker en mere aktiv hverdag, et større eller mindre vægttab, styrke i kroppen, smertelindring eller blot en afslappet tilgang til mad, kost og aktivitet.

Så kan Rune hjælpe dig.

Joe Benjamin

SHC Gothersgade og Søerne

Big Joe

Som din træner tilbyder Joe en bred vifte af fitness-tjenester og træningsformer.

Mere end bare at komme i form, hjælper han dig også med at forbedre udholdenhed, opbygge styrke, rehabilitere fra en skade og sportsspecifik træning.

Joe tror på at skabe et program, der er let for dig at følge.

Thomas Lacombe

SHC Gothersgade

Dedikeret træner

Thomas, der oprindeligt kommer fra Frankrig, har altid været til sport fra en meget ung alder. Han har trænet atletik i 8 år og snesport i 25 år. Det har altid været hans liv og dedikation. Thomas har undervist i mere end 8 år i både Australien og New Zealand. Hans kærlighed for personlig træning kommer fra hans dedikation til at se folk nå deres mål, om det er præstationsorienteret eller generelt velvære. Fra funktionel træning til styrketræning, forbi sportsspecifik, hjælper Thomas dig med at nå dine mål.

Emiliano Rodiño

SHC Søerne

Functional Trainer

Emiliano er en person, der brænder for ernæring og træning, og som prioriterer, at hans klienter har en tilstrækkelig service til deres kost, træning og skabelse af sunde vaner, så de kan opretholde en høj livskvalitet.

Josephine Lydolph

SHC Gothersgade og Søerne

Håndstand og mobilitet

Josephine er personlig træner, kostvejleder samt handstand & mobilitets coach.
Hos Josephine er det vigtigt at finde et fysisk mål fremfor altid at arbejde efter et bestemt ydre. Processen til målet er langt sjovere og mere fredfyldt når man arbejder mod fx at kunne tage en chin up eller lave et L-sit fremfor at have en 6-pack.
Josephine går op i at finde en træningsform, der er sjov. Træning skal ses som en leg – det er sjovt at bevæge sig – man skal bare finde det, der driver en.
Med Josephine får du en kombination af et legende og struktureret forløb med garanterede resultater. Hun gør dig stærk og bevægelig – på den sjove måde.

Sophie Eierdal

SHC Kaktus Towers

Cand.scient. i idræt og ekspert i funktionel træning

Sophie er personlig træner og har mange års erfaring med undervisning i funktionel træning, styrketræning og CrossFit.
Hos Sophie er fokus ikke blot på, hvordan kroppen ser ud, men i højere grad på, hvad du kan med din krop. Sophie går op i at skabe vedvarende motivation for at træne og nå de mål, du ønsker at opnå.
Sophie er god til at tilpasse træningen til alle niveauer, hvad end du er ny og skal vejledes i, hvordan du kommer i gang med at træne, eller du om er erfaren og ønsker flere og/eller nye udfordringer.
Inden for CrossFit er Sophie også specialist i gymnastik og olympisk vægtløftning, så hvis du vil prøve kræfter af med, eller blive bedre til dette, så kan Sophie også hjælpe dig!

Camilla Rask

SHC Scandinavia

Tidligere elite svømmer

Camilla er certificeret træner og har en stor kropslig erfaring fra hendes baggrund som professionel svømmer. 

I sit arbejde med hendes klienter bruger hun sin omfattende viden om kroppen samt dens forskellige bevægemønstre, bl.a. med komponenter fra pilates. 

I vil sammen via en atletisk tilgang til at forme og styrke kroppen, finde den specifikke træningsmetode, der vil give dig de bedste resultater.  

Michael Toldbod

SHC Kaktus Towers

Personlig træner med en didaktisk tilgang

Michael har læst fysiologi og anatomi på professionshøjskolen Metropol. Han er oprindeligt uddannet skolelære, så han er god til at lære fra sig.

Han tror på, at du kender din krop bedst, og at I derfor i et samarbejde med hans viden om kroppen kan opnå gode resultater.