PERSONLIG TRÆNING

Er du træt af, du ikke får synlige resultater i træningscenteret, eller har du svært ved at leve sundt, selvom du ønsker det? Få den hjælp og støtte, du behøver til endelig at få de træningsresultater, du altid har drømt om.

Se trænergalleri

PERSONLIG TRÆNING

Er du træt af, du ikke får synlige resultater i træningscenteret, eller har du svært ved at leve sundt, selvom du ønsker det? Få den hjælp og støtte, du behøver til endelig at få de træningsresultater, du altid har drømt om.

Se trænergalleri

Hvorfor personlig træning?

Langt de fleste som starter med at træne på egen hånd, stopper inden de når deres mål. Årsagen er som regel, at det er svært at holde motivationen oppe, når resultaterne ikke er synlige. Det er her en personlig træner gør forskellen.

En personlig træner hjælper dig med at holde motivationen oppe, giver dig holdbare strategier til at opnå dine mål og støtter dig hele vejen i processen.

personlig træning

Kom godt i gang med personlig træning

KICKSTARTER

Er du i tvivl om personlig træning er noget for dig?

Kickstarter er 1 time og 15 min introduktion til personlig træning, der går skridtet længere end en normal konsultation.

Fedtprocent- og muskelmåling på branchens bedste model

Gennemgang af disse resultater

Samtale, der klarlægger dine mål, behov og ønsker

Introduktion til de optimale træningsteknikker, der hurtigst får dig i form

Analyse af skader og skavanker

Detaljeret gennemgang af et personlig træner forløb

249,-

UFORPLIGTENDE SAMTALE

Ved du allerede, at du vil have en personlig træner, så skriv dig op nu.

Vi finder dig det perfekte match i blandt vores 95+ trænere udfra dine mål, behov og ønsker. Vi råder over trænere, der er specialister i hvert deres felt. Det kan være du er interesseret i vægttab, boksning, funktionel træning eller noget helt fjerde.

Det store udvalg af trænere hos Sporting Health Club dækker de fleste behov.

Du er selvfølgelig også velkommen til at vælge en af trænerne i vores trænergalleri eller en af de trænere du har fulgt på de Sociale medier, som driver sin forretning hos os.

Prisen på personlig træning afhænger af træneren, dit behov og meget mere.

Tryk på knappen og skriv dig op i formularen, så kontakter vi dig til en dybdegående og uforpligtende samtale.

Personlig træning

Hvem skal træne mig?

Har du besluttet dig for at få en personlig træner, er det vigtigt, at denne passer til din personlighed, dine interesser og specifikke mål, så træningen bliver så sjov og effektiv, som muligt. Hos Sporting Health Club er vi specialister i at finde den træner, der netop passer til dig.

Vi råder over 95+ personlige trænere, så vi har altid en, der passer uanset behov og mål. Du kan få et overblik over nogle af vores mange trænere i vores trænergalleri.

Personlig træning

Hvem skal træne mig?

Har du besluttet dig for at få en personlig træner, er det vigtigt, at denne passer til din personlighed, dine interesser og specifikke mål, så træningen bliver så sjov og effektiv, som muligt. Hos Sporting Health Club er vi specialister i at finde den træner, der netop passer til dig.

Vi råder over 95+ personlige trænere, så vi har altid en, der passer uanset behov og mål. Du kan få et overblik over nogle af vores mange trænere i vores trænergalleri.

Hvor finder den personlige træning sted?

Hvad koster en personlig træner?

Prisen på personlig træning starter som oftest fra 500,- i timen.

Prisen afhænger desuden af antal ønskede timer, ambitioner, erfaringer, uddannelse mm.

Du kan med fordel tage en Kickstarter for 249,- for at se om en personlig træner er for dig. Men udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende samtale om dine muligheder.

personlig træner

Trænergalleri

SPECIALISTER I VÆGTTAB

Sanne Messer

SHC Gothersgade

Ambitiøs

Sanne er en ambitiøs personlig træner med over 20 års erfaring i Sport og Fitness verden. Sanne har specialiseret sig i stram op og vægttab.

Derudover er Sanne løbeentusiast, og hun er den helt rigtige at teame- up med, hvis du kan lide en god løbetur, men det er langt fra et must. Sanne er desuden tidligere hiphop og jazz danser, hun er energisk og god til at sætte gang i træningen.

Eva Larsen

SHC Scandinavia

Uddannet Personlig træner, kostvejleder og coach

Eva er centerleder i SHC Scandinavia. Udover centerleder arbejder hun som kostvejleder og personlig træner.

Eva har mere end 20 års erfaring inden for ledelse, salg, rekruttering og coaching.

Hendes passion er at hjælpe og coache andre til en sundere livsstil. Dette træder igennem, når hun arbejder som personlig træner og centerleder i SHC Scandinavia.

Dina Christiansen

SHC Gothersgade

Klinisk diætist

Dina er uddannet klinisk diætist og personlig træner. Som diætist er hun interesseret i de bagvedliggende faktorer, der påvirker adfærd. Hendes fokus ligger derfor mere på, hvorfor du spiser, end på hvad du spiser. I hendes vejledning går hun særligt op i at arbejde med at skabe et afslappet forhold til mad og krop, hvor der sluttes fred med tankerne om mad og de idealer, du føler, du skal leve op til. Dina arbejder derfor ikke med forbudte fødevarer, men mere med en fleksibel tilgang til kosten.

Helena Lien Nielsen

SHC Gothersgade

Skab bæredygtige vaner

Helena er uddannet personlig træner og har en professionsbachelor i Global Nutrition and Health.

Hun er den rette træner for dig, hvis du ønsker at blive stærkere, tabe dig, omlægge dine vaner og skabe en sundere livsstil. Funktionel styrke, velvære og udvikling af dit mindset er derfor nogle af de vigtigste elementer i et forløb hos Helena.

Anne Stouge

SHC Gothersgade

Kostvejleder

Anne er personlig træner, kostvejleder og professionel danser.

Hun kan hjælpe dig, hvis du søger et vægttab. Dette gør hun gennem den rette kostvejledning og en masse bevægelse. I finder sammen det, der passer bedst til dig.

Personlig træning med Anne er sjovt og givende.

Ann Christine Kjær

SHC Gothersgade, Scandinavia og Søerne

Yoga og kostvejledning

Ann-Christine er personlig træner, yogalærer og kostvejleder.
For Ann-Christine betyder det meget at kunne hjælpe sine klienter til en stærk, smertefri og bevægelig krop samt hjælpe dem til et sundere liv.
Ann-Christine har hjulpet en lang række klienter med at nå et sundt og vedvarende vægttab. Hun har også hjulpet dem med at finde glæden og lysten til at træne.
Hos Ann-Christine får du en træning, der passer til dine mål, behov og ønsker.
Ann-Christine er en empatisk, positiv og energisk træner, som vil sætte dig i fokus, så du kan få den bedst mulige støtte til at opnå dine mål.

Kathrine Julskjær

SHC Søerne

Personlig træner, vane- og overspisningscoach

Kathrines tilgang til træning er, at den skal være lige så sjov, som den er udfordrende. Hun arbejder blandt andet med at skabe kendskab og tryghed i centeret, så du bliver klædt på til at kunne fortsætte din nye livsstil med succes.

Hun tror ikke på kostplaner, da de bliver for restriktive, som du ofte kun kan holde i en kort periode. Ofte handler det mere om dine vaner og de bagvedliggende faktorer for de vaner, for at du kan skabe en sikker vej mod dine mål. Kathrine arbejder i stedet med holdbare kosttilgange og vaneændringer, hvor alt er tilladt, som passer ind i dit liv, din hverdag og dine mål.

Jeanette Reinhardt

SHC Kløvermarken

Kok og kostvejleder

Jeanette er uddannet kok, personlig træner og kostvejleder.
Hun skaber livskvalitet for livsnyderen. Til dagligt hjælper hun mænd og kvinder med at opnå en sundere livsstil igennem god mad og træning.
Jeanette hjælper dig til en krop, du føler dig tilpas i uden at gå på kompromis med god mad.

Asbjørn Nordly

SHC Søerne og Gothersgade

Specialist i vægttab

Asbjørn har over 20 års erfaring i fitnessbranchen og som underviser – han har specialiseret sig i at komme af med det uønskede fedt og former musklerne lige som du vil have det, med stort fokus på korrekt teknik, og at du kan mærke hvilke muskler, der trænes.

Han bliver rost meget af sine klienter for sin evne til at kunne svare på alle spørgsmål, du måtte have om fitness, og hvordan kroppen virker.

Hvis du ønsker det, bliver der både arbejdet med træning og kost på en måde, hvor du kan se ægte resultater hver eneste uge samtidig med, at du har et helt normalt liv. Hør mere, om hvordan det kan lade sig gøre under den personlige samtale.

Mille Haartmann

SHC Søerne

Antifanatisk approach

Milles tilgang til kost er meget ‘anti-fanatisk’ og hun benytter ‘alt-med-måde’ princippet. Det vil sige, der stadig er plads til fredagsslik og kage på jobbet – også selvom du er i et vægttabsforløb.

Hun benytter ikke kostplaner, da de er ligeså uholdbare som en slankekur, der kun kan holdes ud i x-antal uger/måneder før du bliver træt af det, og går direkte tilbage til de gamle vaner. I stedet tager hun udgangspunkt i dine nuværende spise-/levevaner, og så arbejder I herfra og laver små justeringer, som er holdbare for dig på den lange bane.

Sara Jin Smidt

SHC Gothersgade og Kløvermarken

cand.scient i human ernæring

Sara Jin Smidt har en baggrund som cand.scient i human ernæring og har over 10 års erfaring og tusinder af timer med personlig træning, kostvejledning og holdtræning.

Sara er udover sit virke som personlig træner også chefredaktør på Fit Living og står bag den populære blog healthyskinnybitch.dk

Berit Russel

SHC Søerne og Kløvermarken

20 års erfaring

Berit er uddannet personlig træner, kognitiv coach og kostvejleder.

Hun har mere end 20 års træner erfaring.
Specialist i funktionel træning og vægttab. Hun gør meget ud af at tilpasse sin træning specifikt til dig, så du når dit mål.
Berit er uddannet løbetræner, og hun har selv gennemført 6 marathon og 12 halvmarathon. Berit er derfor en god sparringspartner, og ved hvad der skal til for at opretholde motivationen.
Berit er resultatorienteret og grundig og gør alt for, at din træning bliver varieret, hård og sjov.

Sabine Ernst

SHC Scandinavia

Uddannet personlig træner & vanecoach

Sabines tilgang til kost er først og fremmest, at den skal passe til dig, din hverdag og dine mål.

Sabine arbejder med holdbare kosttilgange, hvor intet er forbudt, men I arbejder i stedet på forståelsen af mad og mængder.

I Sabines optik skal træningen være målrettet, for at få maksimalt udbytte. Det er vigtigt, at træningen er udfordrende og sjov, så du gennem din træning kan rykke fysiske og mentale grænser.

SPECIALISTER I KAMPSPORT

Nanna Schlotfeldt

SHC Gothersgade og Kløvermarken

Elite bokser

Nanna er personlig boksetræner, elitebokser, certificeret kostvejleder og personlig træner.

Hun er ekspert i at hjælpe kvinder, der ønsker en livstilsændring og søger balance i livet.

Steven Figueroa

SHC Søerne og Kløvermarken

Erfaren Thaibokser

Steven er en rutineret underviser og tidligere kæmper.

Han har undervist alle typer af muay thai udøvere lige fra amatøren til den professionelle kæmper.

Til dagligt arbejder han som selvstændig personlig muay thai coach, personlig træner og thaiboxing holdtræner i Sporting Health Club. Han er desuden head coach for det populære SHC Fight Gym.

Steven er yderst grundig i hans tilgang til sporten og sørger for, du får en sjov træning.

Mikkel Parlo

SHC Søerne

Teknisk snilde

Mikkel er professionel MMA-kæmper, personlig boksetræner og striking coach for en lang række af Danmarks bedste mma-kæmpere, boksere og kickboksere.

Han er specialist i den tekniske del af boksning og er god til at give feedback og clues til, hvordan du bliver bedre. Mikkel er god til at skabe ro omkring sig med hans behagelige personlighed.

Udover at være en god træner i en lang række kampsporter, er Mikkel også en certificeret personlig træner.

Torben Hass Christensen

SHC Søerne

Erfaren personlig boksetræner

Torben er personlig boksetræner

Han er en gammel kending i boksefaget. Han er berygtet for at give sine klienter, alt hvad den kan tage.

Så er du klar på nogle træninger med fart på, så skal du træne med Torben.

Ann-Christine er en empatisk, positiv og energisk træner, som vil sætte dig i fokus, så du kan få den bedst mulige støtte til at opnå dine mål.

Alfred Nasssoro

SHC Søerne

Mitt king

Alfred er professionel pad og mitt holder for en lang række bokse, muay thai og kickboxing kæmper.

Han har igennem en årrække undervist i muay thai og boksning.

Julian Bengtsen

SHC Kløvermarken

Tidligere verdensmester

Julian Sebolai Bengtsen er tidligere verdensmester, dansk mester og dobbelt nordisk mester i muay thai.

Han har undervist i mere end 10 år.

Julian kan hjælpe dig med at komme i den vildeste form.

Richie Addo

SHC Søerne

Professionel Muay thai kæmper

Richie er professionel muay thai kæmper og personlig boksetræner i Sporting Health Club.

Han har mere end 15 års erfaring med Muay Thai og er kendt som “mister positive” pga. hans glade, positive og smittende humør.

Carlos Zamora

SHC Søerne

All round kamsportstræner

Carlos Zamora er en dygtig og alsidig træner. Han har erfaring med tennis, boksning, muay thai, mma, show wrestling og er derudover certificeret personlig træner.

Derfor kan Carlos strikke en personlig træning sammen, der aldrig bliver kedelig. Her kan I have fokus på lige det, du synes er sjovt.

Kasper Søborg Sandvad

SHC Gothersgade

Kasper er personlig boksetræner, strength and conditioning coach og personlig træner.

Han har bevæget sig i mange kampsporter, og via sin personlig træning fokuserer han på at holde kroppen sund.

Josephine Jein

SHC Gothersgade og Kløvermarken

Teknisk træning og sved på panden

Josephine er personlig boksetræner og holdtræner i Sporting Health Club. Hun har mange års erfaring med personlig træning og boksetræning, og har selv bokset og vundet flere kampe.
Hos Josephine bliver du altid mødt med et smil og masser af god energi.
Hos Josephine får du både noget ud af det tekniske og fysiske, og du går fra hver time med fornyet energi.

Josephine træner helt nybegyndere og øvede, mænd og kvinder. Hun har enkelt sessioner og bootcamps.

Andreas Petersen

SHC Søerne

Autentisk thaiboksning

Andreas har dyrket kampsport i mere end7 år, og han har trænet og boet i Thailand. Han er meget inspireret af thailændernes kultur og træningsmentalitet, som består af hård træning.

Han er en meget motiveret person med masser af positiv energi og smil på læben.

SPECIALISTER I GENOPTRÆNING

Frederik Hecht

SHC Søerne

Evidensbaseret tilgang

Frederik har uddannelse og erfaring inden for undersøgelse, diagnostik og behandling af skader og smerter i kroppen.

Han behandler sine klienter ud fra en evidensbaseret praksis, så du kan være sikker på at få en optimal behandling, der er understøttet af videnskaben.

Claus Bach Aslan

SHC Gothersgade

Fysioterapeut og movement coach

Claus er uddannet fysioterapeut og personlig træner. Han har tidligere spillet basketball på elite plan og senere arbejdet som fysisk træner for det danske basketball landshold.

Målet for hans træning er at skabe balance mellem styrke, smidighed og stabilitet.

Det er vigtig for Claus, at hans træning er inspirerende, motiverende og varierende for sine klienter, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Peter Palvig

SHC Gothersgade

13 års erfaring

Peter Palvig er fysioterapeut, personlig træner og underviser på personlig træner uddannelsen.
Han har mere end 13 års praktisk og teoretisk erfaring.

Ibrahim Mansaray

SHC Scandinavia

Sportsperformace træner

Ibrahim er fysioterapeut og sportsperformance træner.
Han arbejder til dagligt med en lang række af danske fodboldtalenter, men gør sig også i de mere “almindelige” klienter.
Ønsker du en yderst professionel træner eller terapeut, så er Ibrahim en træner, du vil blive glad for.

Kaatsu Massage

SHC Søerne og Scandinavia

Massage

Kaatsu tilbyder massage, der virker. Massagen bliver udført af dygtige massører.
Ønsker du at bestille tid hos Kaatsu kan du gøre det på deres hjemmeside hér

SPECIALISTER I FUNKTIONEL FITNESS

Sara Grosen

SHC Gothersgade , Gothersgade og Søerne

Skræddersyet træning

Sara er personlig træner hos Sporting Health Club.

Hun gør meget ud af at tilpasse sin træning specifikt til dig og dit mål. Hun går desuden meget op i at one size doesn’t fit all.

Sara hjælper sine klienter med at skabe gode vaner og hjælper dig til at holde motivationen i top.

Sara er målrettet og sætter en dyd i, at din træning bliver sjov og varieret, men også på bedst mulig vis giver dig de resultater, du ønsker.

Kristian Thaulow

SHC Søerne

Coach og CrossFit Specialist

Kristian er 36 år og hjælper travle, ambitiøse mænd med at blive den stærkeste og bedste version af dem selv. Det gør han gennem funktionelle øvelser, CrossFit og sine coaching metoder, som Google, TrustPilot og Flying Tiger har benyttet.

Kristians approach er “no-bullshit” med et intenst fokus på at skabe resultater for hans klienter i de vigtigste områder i deres liv.

Aida Mesic

SHC Scandinavia

Booty Queen

Aida er tidligere basketball spiller og biknifitness atlet.

Hun kan hjælpe dig med at få nogle flotte veltrænede ben, flad mave, rund numse og tonede arme.

Hver måned kører Aida sine populære 4 ugers booty camps for kvinder, som ønsker at fokusere på bagdelen og maven.

Julie Suhr

SHC Gothersgade

Specialist i løb og TRX

Julie er certificeret personlig træner og fitness instruktør i HIIT. Julie er specialist inden for løbetræning, TRX styrketræning og går meget op i forståelsen af kroppen og dens udvikling under et træningsforløb og en livsstilsændring.

Julie har fokus på, at alle, som træner hos hende, går til og fra deres træning med en god følelse i kroppen og er høj på energi.

Nicolas Förderer

SHC Scandinavia, Søerne og Gothersgade

Tidligere Team Danmark atlet

Nicolas Nordlyng Förderer har en bagrund som elitesportsudøver, uddannet personlig træner og har blandt andet en prof. Bachelor i kost og ernæring, med speciale i fysisk aktivitet. 

Han har mere end 15 års erfaring indenfor personlig livsstils- og sundhedsrådgivning samt specialvejledning i sport relateret fitness til både sport entusiaster og elitesportsudøvere.

Arthur Berner Hansen

SHC Scandinavia og Søerne

Kemi med klienten en prioritet

Artur har specialiseret sig inden for funktionel og sportsspecifik træning.

Han er åben, rolig og lige til at tale med.

Arthur synes at kontakten og kemien med klienten er det vigtigste for et godt samarbejde.

Mikki Hansen

SHC Scandinavia

Mikki er, hvad man kan kalde en rigtig nørd, både når det gælder træning og hans hobbyer.

Det betyder, han er detaljeorienteret og altid gør sit arbejde til perfektion.

Mikki har specialiseret sig i muskeløgning og styrke. Han er meget rolig og er desuden kæmpe fan af superhelte.

Gassim Kilara

SHC Gothersgade

Mobilitets eksspert

Gassim er uddannet personlig træner og har en bachelor i Psykomotorik. Han er en rigtig styrke- og mobilitetsnørd.

Gassim har begået sig i træningsverden i mere end 10 år og gør meget ud af at hjælpe sine klienter til at forstå deres krop bedre, så de får hurtige resultater.

Selvom Gassim er meget pædagogisk er han god til at presse sine klienter til det yderste under personlig træning og er ikke bange for en joke i ny og næ.

Jesper Friis

SHC Gothersgade

20 års erfaring

Jesper Friis er uddannet personlig træner og har arbejdet i faget i mere end 20 år. Han har derfor prøvet lidt af hvert, og ved hvordan han kan få mest muligt ud af dig.

Jesper er et empatisk menneske, der har forståelse for dine behov og mål.

Han er derudover kendt for sine simple råd om kost.

Sy Lee

SHC Scandinavia

Muskeløgnings ekspert

Sy Lee er personlig træner og muskeløgningsekspert og har været i branchen i mere end 15 år.

Hvis du ønsker at få svulmende biceps, en rund bagdel og en flot six pack, så er Sy Lee den helt rigtige at gå til.

Sy Lee hjælper dig med en langsigtet strategi med synlige resultater.

Pegah Zargham Afshar

SHC Scandinavia og Kløvermarken

Styrke coach

Ønsker du at blive rigtig stærk, få markerede arme og en flot rund bagdel?

Pegah kan hjælpe dig med alle tre. Hun er eminent til at opbygge et program, der kan tage dig fra halvsvag til bomstærk på kort tid.

Kira Ankerstjerne

SHC Søerne

Kettlebell flow og mobility

“Life is too short for diets and borring workouts”!

Kom ud af din komfortzone og find balancen mellem kost og træning på den sjove måde!

Kira bruger kettlebell øvelser og træning, der giver gode resultater. Hun fokuserer på mobilitet, balance, styrketræning, Animal flow og kredsløbstræning. 

Kom væk fra det perfekte kropsideal og ud af din komfortzone med træning tilpasset lige til dit niveau! 

Kira lover dig masser af god og positiv energi både under og efter din træning! 

Finnn erik Lundquist

SHC Scandinavia

cand.scient i idræt

Finn Erik er cand.scient i idræt og sundhed, personlig træner og smertespecialist.

For at hjælpe dig bedst muligt arbejder han med en helhedsorienteret, videnskabelig funderet og vanebaseret tilgang.

Jimmi Nielsen

SHC Kløvermarken og Scandinavia

Styrke coach

Jimmi er personlig træner og hardcore styrkeløfter.

Ønsker du at blive stærkere i tre store løft som squat, bænkpres og dødløft, så kan Jimmi hjælpe dig.

De fleste der bliver rigtig stærke i disse tre får også en mere muskuløs krop.

Idan Zach

SHC Søerne

Alsidig træning

Idan har en Bachelor i ernæring og sundhed med fokus på sportsernæring. Hans fokus de seneste par år har været at optimere hans klienters styrke og udholdenhed. Han fokuserer altid på, at du udfører øvelserne ordenligt, så du slipper for dumme skader.

Samtidig går han op i, at træningen er alsidig, og at der ikke kun er én træningsmetode der virker.

Idan dyrker selv for tiden en del crossfit, og han har løbet flere maratonløb.

Thor Bulow

SHC Søerne

Erfaren crossfit træner

Thor er personlig træner, Crossfit atlet og tidligere Calvin Klein model.

Han har været personlig træner i nogle af de bedste træningscentre rundt om i verden, bla. Tokyo og New York.

Thor har en meget teknisk tilgang til personlig træning, hvor han hele tiden prøver at optimere, så du får de bedste resultater.

Som person er Thor meget nede på jorden, trods hans mange kompetencer.

Vygante Kirkutyte

SHC Søerne

Træner efter din præferencer

Vyga er i den overbevisning at ingen specifik træningsform er bedre end en anden.

Hun ser ikke sig selv som alvidende inden for træning.  Tværtimod,  tror hun, at du ved, hvad der fungerer bedst for dig selv. Med hendes viden, konstante research og tættte kommunikation med dig, stræber hun efter at optimere din “form” på baggrund af dine præferencer.

Med denne helhedsorienteret tilgang, kan I sammen udvikle en personlig plan for dit  overordnede helbred og mål.

Mike Flowers

SHC Søerne

Elite basketball spiller

Mike Flowers er tidligere elite basketball spiller og personlig træner.

Hans tilpasser sin træning til den enkelte, så du opnår optimale resultater og får en sjov træning.

James Young

SHC Scandinavia

Professionel basketball spiller

James er professionel basketball træner, personlig træner og HIIT instruktør hos SHC.

Han er flink og yderst professionel.

Morten Svendsen

SHC Scandinavia

Erfaren træner

Morten  guider og motiverer dig hele vejen frem til dine mål. Undervejs i processen giver han dig værktøjerne til at blive selvkørende og vedligeholde de resultater, som I sammen har skabt.

Han har været personlig træner i mere end 10+ år.

Martin Albrechtsen

SHC Scandinavia

Tidligere prof fodboldspiller

Martin ved alt om, hvad der kræves for at opnå resultater. Han har mere end 20 års erfaring som professionel fodboldspiller i klubber som bl.a. West Bromwich Albion, FCK, FCM og Brøndby. Her var han indpisker og sørgede for hårde tacklinger og motivation.

Nu bruger han al den erfaring i hans arbejde som personlig træner og motiverer dig til at nå toppen.  Du skal dog selv være indstillet på at give dig 100 procent.

Martin kan hjælpe dig med at opnå vægttab, få mere muskelmasse eller en sundere krop.

Martin skræddersyr en plan, som passer til dig og dine behov.

Alexander Filipovic

SHC Gothersgade

Bachelor i ernæring og sundhed

Alexander er personlig træner, kostvejleder og har en bachelor i ernæring og sundhed.

Denne erfaring bruger han til at hjælpe sine klienter med deres mål. Det kan være vægttab, muskelopbygning eller bare generel sundhed.

Thomas Rafn

SHC Kløvermarken

Imødekommende træner

Hvis du vælger Thomas som din coach, vil du opleve synlige og mærkbare resultater.

Om det så er en fladere mave, strammere lår eller et ønske om at blive stærkere og have mere overskud i hverdagen.

Thomas er en træner som lytter, støtter og er imødekommende.

Charlie Bas

SHC Kløvermarken

Booty kongen

Charlie har specialiseret sig i kvinder og booty træning.

Med Charlie som træner, får du et individuelt tilrettelagt forløb, hvor I blandt andet kan fokusere på vægttab, styrke, sundhed og velvære.

Du bliver præsenteret for en sjov tilgang til kost og træning, og han støtter og motiverer dig til at nå dit mål.

Rune Fangel

SHC Kløvermarken

Afslappet tilgang til kost

Med Rune Fangel som personlig træner kan du opnå de mål, du i fælleskab med ham lægger.

Uanset om du ønsker en mere aktiv hverdag, et større eller mindre vægttab, styrke i kroppen, smertelindring eller blot en afslappet tilgang til mad, kost og aktivitet.

Så kan Rune hjælpe dig.

Mads Tömökenyi

SHC Kløvermarken

Sportsperformace coach

Mads er sports performance coach og hjælper sine klienter til at blive bedre til at bevæge sig.

Hvis du leder efter en træner, der skal hjælpe dig med at blive bedre fysisk til en sport, så skal du gå til Mads.

Joseph Donnell Benjamin

SHC Gothersgade

Big Joe

Som din træner tilbyder Joe en bred vifte af fitness-tjenester og træningsformer.

Mere end bare at komme i form, hjælper han dig også med at forbedre udholdenhed, opbygge styrke, rehabilitere fra en skade og sportsspecifik træning.

Joe tror på at skabe et program, der er let for dig at følge.

Thomas Lacombe

SHC Gothersgade

Dedikeret træner

Thomas, der oprindeligt kommer fra Frankrig, har altid været til sport fra en meget ung alder. Han har trænet atletik i 8 år og snesport i 25 år. Det har altid været hans liv og dedikation. Thomas har undervist i mere end 8 år i både Australien og New Zealand. Hans kærlighed for personlig træning kommer fra hans dedikation til at se folk nå deres mål, om det er præstationsorienteret eller generelt velvære. Fra funktionel træning til styrketræning, forbi sportsspecifik, hjælper Thomas dig med at nå dine mål.

Trænergalleri

SPECIALISTER I VÆGTTAB

Sanne Messer

SHC Gothersgade

Ambitiøs

Sanne er en ambitiøs personlig træner med over 20 års erfaring i Sport og Fitness verden. Sanne har specialiseret sig i stram op og vægttab.

Derudover er Sanne løbeentusiast, og hun er den helt rigtige at teame- up med, hvis du kan lide en god løbetur, men det er langt fra et must. Sanne er desuden tidligere hiphop og jazz danser, hun er energisk og god til at sætte gang i træningen.

Eva Larsen

SHC Scandinavia

Uddannet Personlig træner, kostvejleder og coach

Eva er centerleder i SHC Scandinavia. Udover centerleder arbejder hun som kostvejleder og personlig træner.

Eva har mere end 20 års erfaring inden for ledelse, salg, rekruttering og coaching.

Hendes passion er at hjælpe og coache andre til en sundere livsstil. Dette træder igennem, når hun arbejder som personlig træner og centerleder i SHC Scandinavia.

Dina Christiansen

SHC Gothersgade

Klinisk diætist

Dina er uddannet klinisk diætist og personlig træner. Som diætist er hun interesseret i de bagvedliggende faktorer, der påvirker adfærd. Hendes fokus ligger derfor mere på, hvorfor du spiser, end på hvad du spiser. I hendes vejledning går hun særligt op i at arbejde med at skabe et afslappet forhold til mad og krop, hvor der sluttes fred med tankerne om mad og de idealer, du føler, du skal leve op til. Dina arbejder derfor ikke med forbudte fødevarer, men mere med en fleksibel tilgang til kosten.

Helena Lien Nielsen

SHC Gothersgade

Skab bæredygtige vaner

Helena er uddannet personlig træner og har en professionsbachelor i Global Nutrition and Health.

Hun er den rette træner for dig, hvis du ønsker at blive stærkere, tabe dig, omlægge dine vaner og skabe en sundere livsstil. Funktionel styrke, velvære og udvikling af dit mindset er derfor nogle af de vigtigste elementer i et forløb hos Helena.

Anne Stouge

SHC Gothersgade

Kostvejleder

Anne er personlig træner, kostvejleder og professionel danser.

Hun kan hjælpe dig, hvis du søger et vægttab. Dette gør hun gennem den rette kostvejledning og en masse bevægelse. I finder sammen det, der passer bedst til dig.

Personlig træning med Anne er sjovt og givende.

Ann Christine Kjær

SHC Gothersgade, Scandinavia og Søerne

Yoga og kostvejledning

Ann-Christine er personlig træner, yogalærer og kostvejleder.
For Ann-Christine betyder det meget at kunne hjælpe sine klienter til en stærk, smertefri og bevægelig krop samt hjælpe dem til et sundere liv.
Ann-Christine har hjulpet en lang række klienter med at nå et sundt og vedvarende vægttab. Hun har også hjulpet dem med at finde glæden og lysten til at træne.
Hos Ann-Christine får du en træning, der passer til dine mål, behov og ønsker.
Ann-Christine er en empatisk, positiv og energisk træner, som vil sætte dig i fokus, så du kan få den bedst mulige støtte til at opnå dine mål.

Kathrine Julskjær

SHC Søerne

Personlig træner, vane- og overspisningscoach

Kathrines tilgang til træning er, at den skal være lige så sjov, som den er udfordrende. Hun arbejder blandt andet med at skabe kendskab og tryghed i centeret, så du bliver klædt på til at kunne fortsætte din nye livsstil med succes.

Hun tror ikke på kostplaner, da de bliver for restriktive, som du ofte kun kan holde i en kort periode. Ofte handler det mere om dine vaner og de bagvedliggende faktorer for de vaner, for at du kan skabe en sikker vej mod dine mål. Kathrine arbejder i stedet med holdbare kosttilgange og vaneændringer, hvor alt er tilladt, som passer ind i dit liv, din hverdag og dine mål.

Jeanette Reinhardt

SHC Kløvermarken

Kok og kostvejleder

Jeanette er uddannet kok, personlig træner og kostvejleder.
Hun skaber livskvalitet for livsnyderen. Til dagligt hjælper hun mænd og kvinder med at opnå en sundere livsstil igennem god mad og træning.
Jeanette hjælper dig til en krop, du føler dig tilpas i uden at gå på kompromis med god mad.

Asbjørn Nordly

SHC Søerne og Gothersgade

Specialist i vægttab

Asbjørn har over 20 års erfaring i fitnessbranchen og som underviser – han har specialiseret sig i at komme af med det uønskede fedt og former musklerne lige som du vil have det, med stort fokus på korrekt teknik, og at du kan mærke hvilke muskler, der trænes.

Han bliver rost meget af sine klienter for sin evne til at kunne svare på alle spørgsmål, du måtte have om fitness, og hvordan kroppen virker.

Hvis du ønsker det, bliver der både arbejdet med træning og kost på en måde, hvor du kan se ægte resultater hver eneste uge samtidig med, at du har et helt normalt liv. Hør mere, om hvordan det kan lade sig gøre under den personlige samtale.

Mille Haartmann

SHC Søerne

Antifanatisk approach

Milles tilgang til kost er meget ‘anti-fanatisk’ og hun benytter ‘alt-med-måde’ princippet. Det vil sige, der stadig er plads til fredagsslik og kage på jobbet – også selvom du er i et vægttabsforløb.

Hun benytter ikke kostplaner, da de er ligeså uholdbare som en slankekur, der kun kan holdes ud i x-antal uger/måneder før du bliver træt af det, og går direkte tilbage til de gamle vaner. I stedet tager hun udgangspunkt i dine nuværende spise-/levevaner, og så arbejder I herfra og laver små justeringer, som er holdbare for dig på den lange bane.

Sara Jin Smidt

SHC Gothersgade og Kløvermarken

cand.scient i human ernæring

Sara Jin Smidt har en baggrund som cand.scient i human ernæring og har over 10 års erfaring og tusinder af timer med personlig træning, kostvejledning og holdtræning.

Sara er udover sit virke som personlig træner også chefredaktør på Fit Living og står bag den populære blog healthyskinnybitch.dk

Berit Russel

SHC Søerne og Kløvermarken

20 års erfaring

Berit er uddannet personlig træner, kognitiv coach og kostvejleder.

Hun har mere end 20 års træner erfaring.
Specialist i funktionel træning og vægttab. Hun gør meget ud af at tilpasse sin træning specifikt til dig, så du når dit mål.
Berit er uddannet løbetræner, og hun har selv gennemført 6 marathon og 12 halvmarathon. Berit er derfor en god sparringspartner, og ved hvad der skal til for at opretholde motivationen.
Berit er resultatorienteret og grundig og gør alt for, at din træning bliver varieret, hård og sjov.

Sabine Ernst

SHC Scandinavia

Uddannet personlig træner & vanecoach

Sabines tilgang til kost er først og fremmest, at den skal passe til dig, din hverdag og dine mål.

Sabine arbejder med holdbare kosttilgange, hvor intet er forbudt, men I arbejder i stedet på forståelsen af mad og mængder.

I Sabines optik skal træningen være målrettet, for at få maksimalt udbytte. Det er vigtigt, at træningen er udfordrende og sjov, så du gennem din træning kan rykke fysiske og mentale grænser.

SPECIALISTER I KAMPSPORT

Nanna Schlotfeldt

SHC Gothersgade og Kløvermarken

Elite bokser

Nanna er personlig boksetræner, elitebokser, certificeret kostvejleder og personlig træner.

Hun er ekspert i at hjælpe kvinder, der ønsker en livstilsændring og søger balance i livet.

Steven Figueroa

SHC Søerne og Kløvermarken

Erfaren Thaibokser

Steven er en rutineret underviser og tidligere kæmper.

Han har undervist alle typer af muay thai udøvere lige fra amatøren til den professionelle kæmper.

Til dagligt arbejder han som selvstændig personlig muay thai coach, personlig træner og thaiboxing holdtræner i Sporting Health Club. Han er desuden head coach for det populære SHC Fight Gym.

Steven er yderst grundig i hans tilgang til sporten og sørger for, du får en sjov træning.

Mikkel Parlo

SHC Søerne

Teknisk snilde

Mikkel er professionel MMA-kæmper, personlig boksetræner og striking coach for en lang række af Danmarks bedste mma-kæmpere, boksere og kickboksere.

Han er specialist i den tekniske del af boksning og er god til at give feedback og clues til, hvordan du bliver bedre. Mikkel er god til at skabe ro omkring sig med hans behagelige personlighed.

Udover at være en god træner i en lang række kampsporter, er Mikkel også en certificeret personlig træner.

Torben Hass Christensen

SHC Søerne

Erfaren personlig boksetræner

Torben er personlig boksetræner

Han er en gammel kending i boksefaget. Han er berygtet for at give sine klienter, alt hvad den kan tage.

Så er du klar på nogle træninger med fart på, så skal du træne med Torben.

Ann-Christine er en empatisk, positiv og energisk træner, som vil sætte dig i fokus, så du kan få den bedst mulige støtte til at opnå dine mål.

Alfred Nasssoro

SHC Søerne

Mitt king

Alfred er professionel pad og mitt holder for en lang række bokse, muay thai og kickboxing kæmper.

Han har igennem en årrække undervist i muay thai og boksning.

Julian Bengtsen

SHC Kløvermarken

Tidligere verdensmester

Julian Sebolai Bengtsen er tidligere verdensmester, dansk mester og dobbelt nordisk mester i muay thai.

Han har undervist i mere end 10 år.

Julian kan hjælpe dig med at komme i den vildeste form.

Richie Addo

SHC Søerne

Professionel Muay thai kæmper

Richie er professionel muay thai kæmper og personlig boksetræner i Sporting Health Club.

Han har mere end 15 års erfaring med Muay Thai og er kendt som “mister positive” pga. hans glade, positive og smittende humør.

Carlos Zamora

SHC Søerne

All round kamsportstræner

Carlos Zamora er en dygtig og alsidig træner. Han har erfaring med tennis, boksning, muay thai, mma, show wrestling og er derudover certificeret personlig træner.

Derfor kan Carlos strikke en personlig træning sammen, der aldrig bliver kedelig. Her kan I have fokus på lige det, du synes er sjovt.

Kasper Søborg Sandvad

SHC Gothersgade

Kasper er personlig boksetræner, strength and conditioning coach og personlig træner.

Han har bevæget sig i mange kampsporter, og via sin personlig træning fokuserer han på at holde kroppen sund.

Josephine Jein

SHC Gothersgade og Kløvermarken

Teknisk træning og sved på panden

Josephine er personlig boksetræner og holdtræner i Sporting Health Club. Hun har mange års erfaring med personlig træning og boksetræning, og har selv bokset og vundet flere kampe.
Hos Josephine bliver du altid mødt med et smil og masser af god energi.
Hos Josephine får du både noget ud af det tekniske og fysiske, og du går fra hver time med fornyet energi.

Josephine træner helt nybegyndere og øvede, mænd og kvinder. Hun har enkelt sessioner og bootcamps.

Andreas Petersen

SHC Søerne

Autentisk thaiboksning

Andreas har dyrket kampsport i mere end7 år, og han har trænet og boet i Thailand. Han er meget inspireret af thailændernes kultur og træningsmentalitet, som består af hård træning.

Han er en meget motiveret person med masser af positiv energi og smil på læben.

SPECIALISTER I GENOPTRÆNING

Frederik Hecht

SHC Søerne

Evidensbaseret tilgang

Frederik har uddannelse og erfaring inden for undersøgelse, diagnostik og behandling af skader og smerter i kroppen.

Han behandler sine klienter ud fra en evidensbaseret praksis, så du kan være sikker på at få en optimal behandling, der er understøttet af videnskaben.

Claus Bach Aslan

SHC Gothersgade

Fysioterapeut og movement coach

Claus er uddannet fysioterapeut og personlig træner. Han har tidligere spillet basketball på elite plan og senere arbejdet som fysisk træner for det danske basketball landshold.

Målet for hans træning er at skabe balance mellem styrke, smidighed og stabilitet.

Det er vigtig for Claus, at hans træning er inspirerende, motiverende og varierende for sine klienter, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Peter Palvig

SHC Gothersgade

13 års erfaring

Peter Palvig er fysioterapeut, personlig træner og underviser på personlig træner uddannelsen.
Han har mere end 13 års praktisk og teoretisk erfaring.

Ibrahim Mansaray

SHC Scandinavia

Sportsperformace træner

Ibrahim er fysioterapeut og sportsperformance træner.
Han arbejder til dagligt med en lang række af danske fodboldtalenter, men gør sig også i de mere “almindelige” klienter.
Ønsker du en yderst professionel træner eller terapeut, så er Ibrahim en træner, du vil blive glad for.

Kaatsu Massage

SHC Søerne og Scandinavia

Massage

Kaatsu tilbyder massage, der virker. Massagen bliver udført af dygtige massører.
Ønsker du at bestille tid hos Kaatsu kan du gøre det på deres hjemmeside hér

SPECIALISTER I FUNKTIONEL FITNESS

Sara Grosen

SHC Gothersgade , Gothersgade og Søerne

Skræddersyet træning

Sara er personlig træner hos Sporting Health Club.

Hun gør meget ud af at tilpasse sin træning specifikt til dig og dit mål. Hun går desuden meget op i at one size doesn’t fit all.

Sara hjælper sine klienter med at skabe gode vaner og hjælper dig til at holde motivationen i top.

Sara er målrettet og sætter en dyd i, at din træning bliver sjov og varieret, men også på bedst mulig vis giver dig de resultater, du ønsker.

Kristian Thaulow

SHC Søerne

Coach og CrossFit Specialist

Kristian er 36 år og hjælper travle, ambitiøse mænd med at blive den stærkeste og bedste version af dem selv. Det gør han gennem funktionelle øvelser, CrossFit og sine coaching metoder, som Google, TrustPilot og Flying Tiger har benyttet.

Kristians approach er “no-bullshit” med et intenst fokus på at skabe resultater for hans klienter i de vigtigste områder i deres liv.

Aida Mesic

SHC Scandinavia

Booty Queen

Aida er tidligere basketball spiller og biknifitness atlet.

Hun kan hjælpe dig med at få nogle flotte veltrænede ben, flad mave, rund numse og tonede arme.

Hver måned kører Aida sine populære 4 ugers booty camps for kvinder, som ønsker at fokusere på bagdelen og maven.

Julie Suhr

SHC Gothersgade

Specialist i løb og TRX

Julie er certificeret personlig træner og fitness instruktør i HIIT. Julie er specialist inden for løbetræning, TRX styrketræning og går meget op i forståelsen af kroppen og dens udvikling under et træningsforløb og en livsstilsændring.

Julie har fokus på, at alle, som træner hos hende, går til og fra deres træning med en god følelse i kroppen og er høj på energi.

Nicolas Förderer

SHC Scandinavia, Søerne og Gothersgade

Tidligere Team Danmark atlet

Nicolas Nordlyng Förderer har en bagrund som elitesportsudøver, uddannet personlig træner og har blandt andet en prof. Bachelor i kost og ernæring, med speciale i fysisk aktivitet. 

Han har mere end 15 års erfaring indenfor personlig livsstils- og sundhedsrådgivning samt specialvejledning i sport relateret fitness til både sport entusiaster og elitesportsudøvere.

Arthur Berner Hansen

SHC Scandinavia og Søerne

Kemi med klienten en prioritet

Artur har specialiseret sig inden for funktionel og sportsspecifik træning.

Han er åben, rolig og lige til at tale med.

Arthur synes at kontakten og kemien med klienten er det vigtigste for et godt samarbejde.

Mikki Hansen

SHC Scandinavia

Mikki er, hvad man kan kalde en rigtig nørd, både når det gælder træning og hans hobbyer.

Det betyder, han er detaljeorienteret og altid gør sit arbejde til perfektion.

Mikki har specialiseret sig i muskeløgning og styrke. Han er meget rolig og er desuden kæmpe fan af superhelte.

Gassim Kilara

SHC Gothersgade

Mobilitets eksspert

Gassim er uddannet personlig træner og har en bachelor i Psykomotorik. Han er en rigtig styrke- og mobilitetsnørd.

Gassim har begået sig i træningsverden i mere end 10 år og gør meget ud af at hjælpe sine klienter til at forstå deres krop bedre, så de får hurtige resultater.

Selvom Gassim er meget pædagogisk er han god til at presse sine klienter til det yderste under personlig træning og er ikke bange for en joke i ny og næ.

Jesper Friis

SHC Gothersgade

20 års erfaring

Jesper Friis er uddannet personlig træner og har arbejdet i faget i mere end 20 år. Han har derfor prøvet lidt af hvert, og ved hvordan han kan få mest muligt ud af dig.

Jesper er et empatisk menneske, der har forståelse for dine behov og mål.

Han er derudover kendt for sine simple råd om kost.

Sy Lee

SHC Scandinavia

Muskeløgnings ekspert

Sy Lee er personlig træner og muskeløgningsekspert og har været i branchen i mere end 15 år.

Hvis du ønsker at få svulmende biceps, en rund bagdel og en flot six pack, så er Sy Lee den helt rigtige at gå til.

Sy Lee hjælper dig med en langsigtet strategi med synlige resultater.

Pegah Zargham Afshar

SHC Scandinavia og Kløvermarken

Styrke coach

Ønsker du at blive rigtig stærk, få markerede arme og en flot rund bagdel?

Pegah kan hjælpe dig med alle tre. Hun er eminent til at opbygge et program, der kan tage dig fra halvsvag til bomstærk på kort tid.

Kira Ankerstjerne

SHC Søerne

Kettlebell flow og mobility

“Life is too short for diets and borring workouts”!

Kom ud af din komfortzone og find balancen mellem kost og træning på den sjove måde!

Kira bruger kettlebell øvelser og træning, der giver gode resultater. Hun fokuserer på mobilitet, balance, styrketræning, Animal flow og kredsløbstræning.

Kom væk fra det perfekte kropsideal og ud af din komfortzone med træning tilpasset lige til dit niveau!

Kira lover dig masser af god og positiv energi både under og efter din træning!

Finnn erik Lundquist

SHC Scandinavia

cand.scient i idræt

Finn Erik er cand.scient i idræt og sundhed, personlig træner og smertespecialist.

For at hjælpe dig bedst muligt arbejder han med en helhedsorienteret, videnskabelig funderet og vanebaseret tilgang.

Jimmi Nielsen

SHC Kløvermarken og Scandinavia

Styrke coach

Jimmi er personlig træner og hardcore styrkeløfter.

Ønsker du at blive stærkere i tre store løft som squat, bænkpres og dødløft, så kan Jimmi hjælpe dig.

De fleste der bliver rigtig stærke i disse tre får også en mere muskuløs krop.

Idan Zach

SHC Søerne

Alsidig træning

Idan har en Bachelor i ernæring og sundhed med fokus på sportsernæring. Hans fokus de seneste par år har været at optimere hans klienters styrke og udholdenhed. Han fokuserer altid på, at du udfører øvelserne ordenligt, så du slipper for dumme skader.

Samtidig går han op i, at træningen er alsidig, og at der ikke kun er én træningsmetode der virker.

Idan dyrker selv for tiden en del crossfit, og han har løbet flere maratonløb.

Thor Bulow

SHC Søerne

Erfaren crossfit træner

Thor er personlig træner, Crossfit atlet og tidligere Calvin Klein model.

Han har været personlig træner i nogle af de bedste træningscentre rundt om i verden, bla. Tokyo og New York.

Thor har en meget teknisk tilgang til personlig træning, hvor han hele tiden prøver at optimere, så du får de bedste resultater.

Som person er Thor meget nede på jorden, trods hans mange kompetencer.

Vygante Kirkutyte

SHC Søerne

Træner efter din præferencer

Vyga er i den overbevisning at ingen specifik træningsform er bedre end en anden.

Hun ser ikke sig selv som alvidende inden for træning.  Tværtimod,  tror hun, at du ved, hvad der fungerer bedst for dig selv. Med hendes viden, konstante research og tættte kommunikation med dig, stræber hun efter at optimere din “form” på baggrund af dine præferencer.

Med denne helhedsorienteret tilgang, kan I sammen udvikle en personlig plan for dit  overordnede helbred og mål.

Mike Flowers

SHC Søerne

Elite basketball spiller

Mike Flowers er tidligere elite basketball spiller og personlig træner.

Hans tilpasser sin træning til den enkelte, så du opnår optimale resultater og får en sjov træning.

James Young

SHC Scandinavia

Professionel basketball spiller

James er professionel basketball træner, personlig træner og HIIT instruktør hos SHC.

Han er flink og yderst professionel.

Morten Svendsen

SHC Scandinavia

Erfaren træner

Morten  guider og motiverer dig hele vejen frem til dine mål. Undervejs i processen giver han dig værktøjerne til at blive selvkørende og vedligeholde de resultater, som I sammen har skabt.

Han har været personlig træner i mere end 10+ år.

Martin Albrechtsen

SHC Scandinavia

Tidligere prof fodboldspiller

Martin ved alt om, hvad der kræves for at opnå resultater. Han har mere end 20 års erfaring som professionel fodboldspiller i klubber som bl.a. West Bromwich Albion, FCK, FCM og Brøndby. Her var han indpisker og sørgede for hårde tacklinger og motivation.

Nu bruger han al den erfaring i hans arbejde som personlig træner og motiverer dig til at nå toppen.  Du skal dog selv være indstillet på at give dig 100 procent.

Martin kan hjælpe dig med at opnå vægttab, få mere muskelmasse eller en sundere krop.

Martin skræddersyr en plan, som passer til dig og dine behov.

Alexander Filipovic

SHC Gothersgade

Bachelor i ernæring og sundhed

Alexander er personlig træner, kostvejleder og har en bachelor i ernæring og sundhed.

Denne erfaring bruger han til at hjælpe sine klienter med deres mål. Det kan være vægttab, muskelopbygning eller bare generel sundhed.

Thomas Rafn

SHC Kløvermarken

Imødekommende træner

Hvis du vælger Thomas som din coach, vil du opleve synlige og mærkbare resultater.

Om det så er en fladere mave, strammere lår eller et ønske om at blive stærkere og have mere overskud i hverdagen.

Thomas er en træner som lytter, støtter og er imødekommende.

Charlie Bas

SHC Kløvermarken

Booty kongen

Charlie har specialiseret sig i kvinder og booty træning.

Med Charlie som træner, får du et individuelt tilrettelagt forløb, hvor I blandt andet kan fokusere på vægttab, styrke, sundhed og velvære.

Du bliver præsenteret for en sjov tilgang til kost og træning, og han støtter og motiverer dig til at nå dit mål.

Rune Fangel

SHC Kløvermarken

Afslappet tilgang til kost

Med Rune Fangel som personlig træner kan du opnå de mål, du i fælleskab med ham lægger.

Uanset om du ønsker en mere aktiv hverdag, et større eller mindre vægttab, styrke i kroppen, smertelindring eller blot en afslappet tilgang til mad, kost og aktivitet.

Så kan Rune hjælpe dig.

Mads Tömökenyi

SHC Kløvermarken

Sportsperformace coach

Mads er sports performance coach og hjælper sine klienter til at blive bedre til at bevæge sig.

Hvis du leder efter en træner, der skal hjælpe dig med at blive bedre fysisk til en sport, så skal du gå til Mads.

Joseph Donnell Benjamin

SHC Gothersgade

Big Joe

Som din træner tilbyder Joe en bred vifte af fitness-tjenester og træningsformer.

Mere end bare at komme i form, hjælper han dig også med at forbedre udholdenhed, opbygge styrke, rehabilitere fra en skade og sportsspecifik træning.

Joe tror på at skabe et program, der er let for dig at følge.

Thomas Lacombe

SHC Gothersgade

Dedikeret træner

Thomas, der oprindeligt kommer fra Frankrig, har altid været til sport fra en meget ung alder. Han har trænet atletik i 8 år og snesport i 25 år. Det har altid været hans liv og dedikation. Thomas har undervist i mere end 8 år i både Australien og New Zealand. Hans kærlighed for personlig træning kommer fra hans dedikation til at se folk nå deres mål, om det er præstationsorienteret eller generelt velvære. Fra funktionel træning til styrketræning, forbi sportsspecifik, hjælper Thomas dig med at nå dine mål.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor foregår træningen?

Træningen foregår i et af vores fire træningsstudier i indre by. Du kan se mere om stederne ved at trykke hér.

Jeg ved ikke helt om personlig træning er for mig, hvad gør jeg?

Det er helt normalt at være usikker på om personlig træning er noget for dig. Derfor har Sporting Health Club udviklet Kickstarter. Her kan du prøve personlig træning af for kun 249,- for at se, om det er noget for dig. Besøg vores kickstarter side hér.

Er personlig træning ikke kun for stjerner og kendte?

Personlig træning er for alle og er ved at blive meget udbredt i det danske land. Det er ikke længere kun millionærer, kendte og musikere, som udnytter sig af muligheden. Personlig træning er en fantastisk måde at nå sit mål hurtigt uden selv at skulle vide en masse om kost og træning.

Skal jeg have et bestemt niveau for at starte?

Personlig træning er for alle niveauer og aldre. Din personlige træner skræddersyr træningen specifikt til dig og dit niveau, og du vil derfor altid blive udfordret, uden det bliver alt for hårdt eller svært.

Jeg har en skade, kan jeg stadig starte med en personlig træner?

Mange af vores personlige trænere er uddannede fysioterapeuter, så hvis du har en specifik skade, sørger vi for at matche dig op med en af dem. Denne træner vil analysere din skade og udvikle et program, der lige passer til dit behov.

Jeg kan ikke følge en kostplan, kan jeg stadig tabe mig?

Det sker ofte, at nye klienter tror, de skal følge en specifik kostplan til punkt og prikke, hvor de kun må spise bestemte fødevarer. Det passer heldigvis ikke! De fleste personlige trænere giver kostråd eller udarbejder kostplaner lige efter, hvad du kan lide. På den måde slipper du for at løbe surt i det.

Hvilken form for træning laver i?

Sporting Health Club råder over 95 personlige trænere. Det vil sig, vi kan tilbyde dig træning inde for de fleste discipliner. Vores centre er indrettet efter principperne om funktionel træning.