Lars Thylander er tidl. CEO og nu bestyrelsesformand i Thylander Gruppen – som beskæftiger sig med investering af ejendomme i Danmark.
I dette indlæg fortæller Lars Thylander om sine overvejelser inden for medarbejdertrivsel, sundhed og dét at skabe en god arbejdsplads.

Hvilke overvejelser gør du dig, når du skal investere i dine medarbejdere?

Vi gør os virkelig umage for at tiltrække og fastholde branchens bedste talenter. Det handler både om tilbud inden for personlig udvikling og fysisk sundhed samt om at skabe de bedste rammer for et godt arbejdsmiljø.

Hvad er vigtigt for dig som leder i forhold til at skabe en god og attraktiv arbejdsplads?

Vi gør vores bedste for at vores medarbejdere har en fed arbejdsplads. Deri indgår en sundhedskultur. Kultur starter fra toppen, hvor ledelsen skal stå i spidsen for en sund tilgang til arbejdet. Det vi mener med en sund tilgang til arbejdet er, at der tages hensyn til den enkelte, og der fokuseres meget på den individuelle indsats.

Hvordan ser du, at man tiltrækker den rigtige arbejdskraft til Thylander Gruppen?

Igen kommer det tilbage til kulturen, vi skaber. Kerneformålet er, at medarbejderne skal trives og have mulighed for at præstere på sit højeste niveau. Det tiltrækker de rette personer.

Hvordan ser den fremtidige arbejdsplads ud hos Thylander Gruppen?

Vi gør alt for at være på forkant med de nyeste trends og teknologier. På den måde er vi altid konkurrencedygtige. Vi har også fokus på, at arbejdspladsen er så effektiv som muligt. Arbejdskulturen har en stor rolle i at bære os fremad. Samtidig sørger vi for, at vores faciliteter har, hvad vores medarbejdere ønsker og behøver, for at de kan præstere optimalt. Vi har egen gym samt sund og velsmagende mad i vores bistro tilberedt af vores dygtige kokke af lækre råvarer.

Hvordan differentierer du Thylander Gruppen som arbejdsplads sammenlignet med andre ejendomsudviklere/forvaltere?

Vores lægger stor vægt på kvaliteten i vores produkt. Hos os er produktet de fedeste lokaler og faciliteter med de bedste beliggenheder – uanset om det er til bolig, kontor, hotel eller retail. Og som sagt før, har vi sat flere initiativer i værk for at vores medarbejdere arbejder på det højeste niveau med de bedste forudsætninger. Vi forsøger at skabe de bedste ejendomme med det dygtigste team bag produktet.

Hvad betyder fysisk og mental sundhed for dig?

De to ting betyder jo ALT. De udgør tilsammen hele fundamentet for vores livskvalitet.
Når din fysiske og mentale sundhed er på plads, lever man godt – på arbejde og privat.
I relation til Thylander Gruppen går det hånd i hånd med høj medarbejdertilfredshed. Dette sker både gennem de faciliteter, der stilles til rådighed, men også gennem mulighederne i arbejdet for hele tiden, at udvikle sig fagligt, fysisk og mentalt, så alt er i balance.

Hvis du fandt denne artikel interessant så del den med en ven eller kollega. Lyder holdtræning som noget for din arbejdsplads, så book en samtale med os hér.