Niels Martin Brøchner er Founder og CEO for Contractbook – En holistisk kontrakthåndteringsplatform, som tillader dig at håndtere dine kontrakter gennem hele deres livscyklus i ét strømlinet flow.

Brøchner har publiceret i medieplatforme som Reuters og Business Insider. Han er en hyppig bidrager til de førende erhvervsblade og politiske medier i Danmark.

I dette indlæg forklarer Niels Brøchner sine overvejelser inden for medarbejdertrivsel, sundhed og dét at skabe en god arbejdsplads.

Hvilke overvejelser gør du dig, når du skal investere i dine medarbejdere?

– Det har altid været mit mål at skabe en arbejdsplads, jeg godt selv gad at arbejde på. Det betyder først og fremmest, at vi viser medarbejderne tillid. Vi giver dem fleksibilitet og prøver at sørge for, at de har det sjovt, når de er her. Både ved at de har nogle opgaver, der passer til dem og deres interesser, og ved at vi prøver at indrette et uformelt arbejdsmiljø, hvor det er tilladt at have det sjovt.

Hvad er vigtigt for dig som leder i forhold til at skabe en god og attraktiv arbejdsplads?

Det er vigtigt, at der er en god atmosfære, men også at folk får de optimale rammer for at præstere. Hos os er der nok ret ungdommeligt. Vi hører musik, spiller bordtennis, har trænings-challenges og drikker flere fyraftensøl, end de fleste andre. Men vi gør også meget ud af, at det er et trygt og rart sted, hvor man bliver lyttet til og taget alvorligt.

Hvordan ser du, at man tiltrækker den rigtige arbejdskraft til contractbook?

Det gør vi ved at tilbyde en arbejdsplads, hvor folk kan udfolde sig, vokse og forbedre sig.

Det er et perfekt sted at samle erfaringer og lære hvad det vil sige at skalere en forretning. Og så gør vi det ved at tilbyde en enorm fleksibilitet og vise tillid til folk.

Hvordan ser den fremtidige arbejdsplads ud hos contractbook?

Den vil givetvis være større, men det er vores ambition at holde fast i den uformelle, sjove og lidt skandinaviske måde at gøre tingene på. Vi vil også fortsætte med at være en remote-first virksomhed. Selvom vi bliver større, er det vigtigt for os at holde fast i vores kultur.

Hvordan differentierer du contractbook som arbejdsplads sammenlignet med andre tech virksomheder?

Jeg tror, vi er gode til at give nogle unge talenter chancen. Vi viser enorm tillid til folk

og lader folk vokse med deres opgaver. Min erfaring er, at giver man tillid, bliver den også honoreret. Så tror jeg også, at man vil opleve et mere ungdommeligt og festligt miljø end så mange andre steder.

Hvad betyder fysisk og mental sundhed for dig?

Det betyder enormt meget – både personligt for mit eget humør og min egen præstation som chef. Men det betyder også meget for mig, at mine medarbejdere har det godt. Derfor vil vi også tilbyde gode træningsfaciliteter, og vi arbejder med en forsøgsordning, hvor vi giver medarbejdere gratis adgang til terapi. Glade medarbejdere er nu engang en vigtig forudsætning for en behagelig arbejdsplads.

Hvis du fandt denne artikel interessant så del den med en ven eller kollega.  Lyder holdtræning som noget for din arbejdsplads, så book en samtale med os hér.