Er tiden kommet til, at du skal gøre alvor af dit ønske om at tabe dig?

Så læs videre her.

Du når nemmere dit mål, hvis du vælger at arbejde med en personlig træner med speciale i vægttabsforløb og kostvejledning.

Ligesom det er tilfældet for andre fag, så er nogle dygtigere end andre til deres job. Din chance for et succesfuldt vægttabsforløb stiger markant ved at vælge den rette. Derfor præsenterer vi en liste over de ni dygtigste personlige trænere inden for vægttabsforløb og kostvejledning i København. Fælles for dem alle er, at de har taget utallige klienter på vægttabsrejser, som minder om den du selv skal på.

 1. Julie Lykke
  Lyngbyvej 389, 2820 Gentofte, Besøg hjemmeside
 2. Asbjørn Nordly
  Gothersgade 14, 1123 København K, Besøg hjemmeside
 3. Jeanette Reinhardt
  Gothersgade 14, 1123 København K, Besøg hjemmeside
 4. Henrik Duer
  Besøg hjemmeside
 5. Niklas Vestergaard
  Vesterbrogade 76, 2 sal, 1620 København V, Besøg hjemmeside
 6. Mille Hartmann
  Gyldenløvesgade 19, 1600 København V, Besøg hjemmeside
 7. Bille Bay
  Borups Alle 45, 2200 København N Besøg hjemmeside
 8. Eva Larsen
  Amager Boul. 70, 4 sal, 2300 København S, Besøg hjemmeside
 9. Lilja Sophia
  Besøg hjemmeside

Et vægttabsforløb er mere end kalorieunderskud og bevægelse

Et vægttabsforløb kan koges ned til, at du skal spise mindre og bevæge dig mere. Det lyder simpelt og håndgribeligt, måske endda nemt, men i virkeligheden er det en mere kompliceret affære. Hvis det var så ligetil – vil succeshistorierne om varige vægttabsforløb være langt hyppigere.

Et vægttab handler om, hvordan du sammensætter kulhydrater, fedt og protein. Om, hvilke fødevarer du indtager, og hvordan du inkorporerer mere bevægelse og styrketræning i din hverdag. Det handler om, hvad du får gjort og kan gøre konsistent i fremtiden og resten af livet. Det handler om at ændre dit forhold til mad, motion og træning. Om at ændre dit forhold til dig selv og måden du lever på.

Faktum er, at de færreste tager reel handling og endnu færre formår at opnå og vedholde et vægttab. Men det er ikke fordi, det er umuligt. Det er i stedet, fordi personer sjældent giver sig selv de bedste forudsætninger for at lykkedes. Derfor vælger flere at øge deres chancer markant ved at hyre en kompetent og dygtig personlig træner.

Hvorfor benytte en personlig træner og vægttabsspecialist til et vægttabsforløb?

Et vedvarende vægttabsforløb kan ofte være udfordrende at tackle alene. Derfor er det fornuftigt at benytte en personlig træner med speciale i vægttabsforløb of kostvejledning.

De kan tilrettelægge en træningsform der er sikker, effektiv og motiverende. De sikrer, at du vedligeholder vægttabsforløbet. Samtidigt bidrager en personlig træner med personlig tilpasset kostråd, der gør det nemt og lækkert for dig. Alle vigtige faktorer for et succesfuldt vægttabsforløb og livsstilsændringer, der kan holde i længden.

En vægttabsspecialist sikrer, at du får en strategisk tilpasset plan, du kan forholde dig til, og som giver resultater. De ved, hvordan du gradvist implementerer nye ønskede livsstilændringer, som med tiden fører til dit nye liv.

Valget af den personlige træner har afgørende effekt for dit vægttab

Valget af personlig træner har stor betydning for vægttabsforløbet og dets vedvarende resultater. Kort sagt, om dit nye liv efter et vægttabsforløb er kommet for at blive. Den dygtige personlig træner sætter dig op til, at du kan være selvkørende med tiden. Gennem deres kost- og træningsvejledning sørger de for, at du lærer at forstå din krop, planlægge kost og arbejde med vaner. De sikrer, at du både forstår, formår og er motiveret til at holde din nye livsstil på lang sigt.

Hvis du tænker en personlig træner er noget for dig – så kommer det næste spørgsmål straks. Hvem skal jeg vælge, og hvordan sørger man for at vælge rigtigt?

Nedenstående har du en liste over 9 af de bedste vægtabscoaches i København. De alle har dybdegående erfaring og hjulpet massevis af klienter, der har stået i dine sko. Kort sagt, kan de få dig i mål med et vedvarende vægttabsforløb

Læs om – Hvad en personlig træner kan hjælpe med

9 Bedste personlige trænere til vægttab i København

Nu kommer vi endelig til den liste du har ventet på. Her er trænerne i vilkårlig rækkefølge.

Julie Lykke

Tilgang hos Julie er holistisk, hvor fokus er på at finde en sund livsstil, der passer til måden, du vil leve på. Hun arbejder med kost, bevægelse, mindset, vaner og velvære. Vægttabsforløbet er også for dig, som har travlt grundet familie eller socialt liv, og svært ved at afsætte tid i fitness indimellem. Julie arbejder ud fra, hvad hun kalder de fire vægttabs elementer og vaner, som er mad, bevægelse, pauser og søvn.

Tag kontakt til Julie

Asbjørn Nordly

Asbjørn hjælper sine klienter med at smide uønsket fedt og tilføje muskelmasse efter deres ønsker. I hans tilgang arbejder han med fem elementer. Det skal først og fremmest være nemt at forstå og følge planen for vægttabsforløbet, hvor der intet behov for at måle og veje måltider. Her er der plads til de sociale begivenheder og nyde livet. Du får en at stå til ansvar og spare med. Samtidigt skal du leve så tæt på det liv, du plejer at leve som muligt. Fokus er på, at du får succesoplevelser på dagligt og ugentligt plan.

Tag kontakt til Asbjørn

Asbjørn Nordly

personlig træner vægttab

Jeanette Reinhardt

Med en unik baggrund som kok, personlig træner og diætist er vægttabsforløb med Jeanette et smagfuldt ét -med god mad og træningsøvelser. Hun bygger et forløb op på balance, hvor der er plads til at nyde livet. Fokus er på at finde frem til den balanceret livsstil, der passer til dig, mens der arbejdes med det mentale, fysiske og dine vaner. Slut med kostplan, kalorietælling og vejning af mad.

Tag kontakt til Jeanette

Jeanette Reinhardt

Jeanette Reinhardt kostvejleder

Henrik Duer

Forfatter, foredragsholder, personlig træner, underviser og tv-vært – Henrik foretagender er mange – fællesnævner er vægttab og livsstilsændringer. Det er hans store passion at hjælpe folk med at opnå livsændrende vægttab. Med en kandidatgrad i Human fysiologi og kemi og hans over 20 års erfaring med vægttabsforløb og livsstilsændringer besidder han dybdegående erfaring og viden, som få kan matche. Han har arbejdet med folk med bmi på 25 til 97 og kan på sikker vis tackle dit vægttabsforløb.

Tag kontakt til Henrik

Niklas Vestergaard

For Niklas er styrketræning nødvendigt, hvis du vil opnå et vægttab og en stærk krop. Fokus vil være på at opbygge en god basisteknik og et kendskab til de forskellige styrkeøvelser. Hans kostvejledning bygger på den nyeste forskning, hvor madforskrækkelse og myter slås i stykker. Koststrategierne bliver skræddersyet ud fra dine behov og ønsker. Det handler om at løsningerne er holdbare og langsigtede – så du med tiden kan være selvkørende.

Tag kontakt til Niklas

Mille Hartmann

Her finder du ikke en kostplan som en del af dit vægttabsforløb, da Mille mener, de er uholdbare i længden. Hun tager i stedet udgangspunkt i dine nuværende spise- og levevaner. Hvor der gradvist bliver foretaget små justeringer der holder på den lange bane. Samtidigt er der plads til ‘alt med måde’. Træningen involverer styrketræning og konditionstræning. Med fokus på god teknik, så du minimerer skadesrisikoen.

Tag kontakt til Mille

Mille Hartmann

vægttabsspecialist

Bille Bay

Hos Bille er der fokus på, at træning og kostplan skal kunne vedligeholdes. Derfor udformer han dem efter dine ønsker. Du arbejder ud fra en kostplan, hvor du kan vælge mellem flere måltider. Balance er i fokus, hvor der skal være plads til fornøjelse.

Tag kontakt til Bille

Eva Larsen

Eva har en særlig profil med en baggrund inden for ledelse, rekruttering og coaching. Herfra trækker hun på flere elementer, såsom adfærdsændring og coaching. Med hendes færdigheder inden for styrketræning og kostvejledning brænder hun for at hjælpe andre med deres vægttabsforløb og få en sundere og stærkere krop.

Tag kontakt til Eva

Lilja Sophia

Størstedelen af Liljas klienter er kvinder, som hun hjælper med at opnå deres mål på en holdbar måde. Hun arbejder med træning, mindset og en afbalanceret kostplan. En treenighed, som har givet flere gode resultater.

Tag kontakt til Lilja

Hvis du har læst artiklen igennem, er du nu klogere på, hvad, hvorfor og hvordan en personlig træner vil hjælpe dig med et vægttab, og hvem der er nogle af de dygtigste kostvejledere og vægttabsspecialister i København.