Bor du på Amager eller omegn, og har du endelig besluttet dig for at tage din træning og dit liv til nye højder? Og gøre alvor af dit ønske om at starte et træningsforløb med en personlig træner?

Er du dog usikker på, hvordan du vælger den rigtige. Den personlige træner, som kan give dig de resultater og den udvikling, som du altid har drømt om. Så er denne artikel for dig.

Vi præsenterer dig for 9 af de bedste personlige trænere på Amager. Fælles for dem alle, er at de kan få dig i mål hvad enten du ønsker et vægttab, blive stærkere eller mere tonet. Vi giver dig oven i hatten nogle tips til, hvordan du vælger den helt rette personlige træner til dine ønsker og behov.

 1. Julian Bengtsen
  Amager Boul. 70, 4 sal, 2300 København S, Besøg hjemmeside
 2. Camilla Rask
  Amager Boul. 70, 4 sal, 2300 København S, Besøg hjemmeside
 3. Morten Vinther
  Besøg hjemmeside
 4. Steven Figueroa
  Amager Boul. 70, 4 sal, 2300 København S, Besøg hjemmeside
 5. Anneli Kula Enevoldsen
  Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S, Besøg hjemmeside
 6. Abraham Charter
  Amager Boul. 70, 4 sal, 2300 København S
 7. Claudia Nielsen
  Amager strandvej 418, Kastrup, Besøg hjemmeside
 8. Aida Mesic
  Amager Boul. 70, 4 sal, 2300 København S, Besøg hjemmeside
 9. Kasper Vinther
  Ved Amagerbanen 27, 2300 København S, Besøg hjemmeside

Hvad koster en personlig træner? – Læs med hér

Hvad kan den dygtige personlige træner?

Der er stor forskel på personlige trænere, og hvad de kan.

Den dygtige træner vil kunne styre dig mod dit mål hurtigere, mere effektivt og sikkert end den uerfarne eller middelmådige træner. Derfor gør du dig selv en kæmpe tjeneste ved at vælge din træner med omhug. Det kan være forskellen mellem at komme i mål eller ej. Din udvikling kan stige brat, hvis du vælger rigtig. Med andre ord, får du mere ud af din tid og indsats. Hvilket vil gøre dit træningsforløb langt mere motiverende og nemmere at vedligeholde.

Hvordan vælger du den rette personlig træner?

Først og fremmest skal du sikre dig, at din personlige træner har en faglig baggrund. Kort sagt om de har styr på, hvad de underviser i. Om de har uddannelse og certifikater bag sig, og den nødvendige praktisk erfaring og viden.

Derefter er der flere kriterier du burde have for øje. Det første kriterium og det vigtigste er om de skaber resultater. Resultaterne skal aflæses på deres nuværende og tidligere klienter. Med andre ord, om de får folk i mål. Hvis de har fået utallige klienter i mål, så kan de også få dig i mål.

Dernæst afhænger det af, hvad du søger eller har særligt brug for i en personlig træner. Tænk dig grundigt om. Det kan ofte være en fordel at aftale en konsultation eller kickstarter for at blive klogere på netop dette. Med det i bagagen ved du, hvilke spidskompetence(r) din personlige træner skal være stærk på for at du kan få de bedste resultater.

Personlige trænere specialiserer sig i forskellige discipliner. Det kan eksempelvis variere fra vægttab, coaching, vaneændringer, teknik, gymnastik, atletisk træning, mobilitet, styrke, power, æstetik, booty-building , motionsboksning, thaiboksning og kampsport. Med så mange former for træning er der rig mulighed for at vælge noget, du synes er sjovt.

Derudover kan det være mere motiverende for nogle, at deres personlige træner fungerer som et forbillede. En træner som går vejen selv og ikke prædiker en ting og gør noget andet. Andre finder det mindre vigtigt, og fokuser mere på den personlige relation.

Gør op med dig selv, hvad du søger og har brug for.

Kemien mellem dig og din træner spiller en stor rolle – da de fleste ser deres træner flere gange ugentligt. Du skal gerne se frem til dine træningssessioner. Det handler om, at der bliver opbygget en god stemning og energi, så din rejse mod dit mål foregår i godt selskab. F.eks. kan nogle kvinder bedst lide at træne med andre kvinder.

Sidst men ikke mindst, mærk efter og stol på din mavefornemmelse – når du vælger din personlige træner. Mærk om du bliver spændt og motiveret ved tanken om at opstarte. Mærk om du finder personen troværdig, og om de kan få dig i mål.

9 af de bedste personlige træner på Amager

Julian Bengtsen

Julian er tidligere verdensmester, to gange dansk mester og dobbelt nordisk mester i Muay Thai. Med mere end 10 års erfaring som underviser kan han skyde din udvikling til top. Uanset om du elitekæmpere, mindre øvede eller begynder. En session med Julian foregår altid i godt selskab, hvor du går hjem bedre end da du kom.

Du skal træne med Julian, hvis du kunne tænke dig at blande almidelig styrketræning med boksning eller thaiboksning.

Tag kontakt til Julian

Julian Bengtsen

personlig træner amager

Camilla Rask

Med en baggrund som professionel svømmer bliver dit træningsforløb udformet ud fra en atletisk ramme. Du vil arbejde med komponenter fra styrketræning, pilates og HIIT, som sørger for at styrke din kroppen, mens du taber fedt og forbedre din atletisk kunnen og evner. Træningen gavner dig mentalt, hvor fokus er på at opnå dine mål og dit fulde potentiale.

Du skal træne med Camilla, hvis du ønsker at få en sundere og stærkere krop

Tag kontakt til Camilla

Camilla Rask

Camilla Rask

Morten Vinther

Træning med Morten foregår udendørs, hvor du vil træne funktionel fitness krydret med filosofi fra parkour og ’natural movement’. Fokus er på at du skal blive glad for at bevæge dig, finde bevægelsesglæde. Du skal finde en glæde i variationen og at lære din krop at kende. I træningen vil du øge tro på egne evner, og hvad din krop er i stand til.

Tag kontakt til Morten Vinther

Steven Figueroa

Steven er en rutineret underviser og tidligere muay thai kæmper. Han har undervist et bredt udsnit af thaiboksningsentusiaster fra amatøren til den professionelle kæmper. Steven undervisningstilgang er yderst grundig og teknisk velfunderet. Samtidig sørger han for god energi og stemning, mens sveden drypper af dig.

Du skal træne med Steven, hvis du ønsker at kampsport skal være en stor del af din træning.

Tag kontakt til Steven

Steven Figueroa

personlig træner amager

Anneli Susann Kula Enevoldsen

Med en holistisk tilgang og fokus på sports management, fysisk og neurologisk træning arbejder Anneli både med atleter, erhvervspersoner og privatpersoner. Hendes erfaring som idrætspsykologisk konsulent, fysisk træner for militæret og arbejde i talentudviklingsmiljøer, har Anneli både en solid praktisk erfaring og teoretiske fundament. Hun har derfor gode forudsætninger for at hjælpe dig med dit træningsmål især, hvis du vil udvikle dig fysisk i din sport.

Tag kontakt til Anneli

Abraham Charter

Abraham har med sin erfaring som personlig træner og fysioterapeut en teoretisk og praktisk velfunderet tilgang til træning. Her kan du få hjælp med genoptræning, styrketræning, tekniske løft og performance optimering. Træningen tilpasses ud fra dine behov. Du vil opleve, at du når i mål med et smil på læben og i godt selskab hen ad vejen.

Du skal træne med Abraham, hvis du ønsker et vægttab eller blive stærk som en okse.

Tag kontakt til Abraham

Claudia Nielsen

Hos Claudia får du støtte og en træner, der vil forstå dig igennem forløbet. Du får en tryg relation, der vil føre til holdbare resultater. Med Claudia som træner, får du redskaber til at du kan blive selvkørende. Fokus er på, at du skal få succesoplevelser der avler flere – som til sidst får dig i mål.

Claudia har et øget fokus på kvinder.

Tag kontakt til Claudia

Aida Mesic

Som tidligere professionel basketball spiller i Sverige, collegespiller i L. A. og bikini fitness atlet ved Aida, hvad det vil sige at bruge og presse kroppen.

Aida træner hovedsageligt kvinder til at blive stærkere og sundere og opnå mere selvtillid. Hvis du vil have stærkere ben eller en tonet bagdel, så er hun kvinden du skal have fat i.

Aida har en lang liste af klienter, der har fået fantastiske resultater.

Tag kontakt til Aida

Aida Mesic

Bedste personlig træner amager

Kasper Vinther

Med mange års erfaring inden for personlig træning og fysioterapien er Kasper vant til at hjælpe og arbejde med alt fra nybegynderen til eliteudøverne. Hos ham får du styrketræning, der udformes ud fra dine behov, forudsætninger og mål. Kasper går forrest og tester konstant nye teorier og koncepter på egen krop. Du vil derfor med sikkerhed vide, at de øvelser og træningsprotokoller du støder på er gennemtestet.

Tag kontakt til Kasper

Med den rette personlig træner, får du adgang til årevis af personlig erfaring og undervisningserfaring. Du vil få vide, som får dig hurtigere i mål og du vil springe de udbredte fejltagelser over. Rettere sagt, vil du med en personlig træner sparer dig selv for en masse besværligheder, frustration og spild tid.