Leder du efter en god personlig træner til kvinder – så læs med her. Længere nede i artiklen præsenterer vi 11 personlige trænere, der er særlige gode til at træne kvinder, som dig. Deres erfaring med at træne kvinder rækker ud over det sædvanlige.

De har gennem mange år i branchen tilegnet sig værktøjer og erfaring, som gør, at de kan hjælpe dig med netop dine mål, udfordringer, motivation og livsstilændringer. Listen indeholder trænere med forskellige baggrunde og spidskompetencer heriblandt kampsport, vægttab, vaneændring, styrketræning, bevægelsestræning, æstetik og atletiske træning. Du får altså rig mulighed for at finde den personlige træner, der afdækker dine behov og dit mål.

Læs om hvordan en personlig træner kan hjælpe dig!

 1. Nadia Gattas
  Amager Boul. 70, 4 sal, 2300 København,
 2. Anna Bogdanova
 3. Charlie Bas
  Amager Boul. 70, 4 sal, 2300 København
 4. Marie Louise Cramer
  Esplanaden 8, 1263 København
 5. Christoffer Skjoldborg
  Dybbølsbro 1, 1560 København V
 6. Sanne Brink
  Sølvgade 38E, 1307 København,
 7. Nanna Sofia Schlotfeldt
  Amager Boul. 70, 4 sal, 2300 København
 8. Katja Petersen
  Glentevej 60A, 2400 København NV,
 9. Cecilie Als Nybo
  Gyldenløvesgade 19, 1600 København V,
 10. Kathrine Soon
  Værkstedvej 67, 2500 Valby
 11. Lilla Rozsa
  Gyldenløvesgade 19, 1600 København V

Hvorfor skal du vælge en personlig træner, der er god til at træne kvinder?

Er du kvinde, så kan det være, du tænker, at det ikke betyder så meget, om din træner er vant til at træne kvinder. Men det kan det være.

Fysiologiske forskelle mellem mand og kvinder

Der er fysiologiske forskelle på mænd og kvinder. Det betyder, at optimal og effektiv træningsplanlæggelse ændrer sig fra mænd til kvinder. Det er derfor vigtigt for dig som kvinde at vælge en personlig træner, der er vant til at undervise kvinder.

En personlig træner der er vant til at træne kvinder, tilpasser en plan ud fra din kvindelige fysiologi. De forstår den kvindelige krop og dens hormonelle balance, der ændrer sig løbende i din menstruationscyklus.

Din menstruationscyklus er nemlig med til at påvirke din træning og restitution. Dine løbende ændringer i hormonbalance har også betydning for stabiliteten af dit blodsukker og din mæthedsfornemmelse, hvilket er en vigtig faktor, hvis du ønsker maksimale resultater. Det vil sige, at du ofte øger dit kalorieindtag, pga. du føler mere sult og trang til søder sager optil menstruation og når dit blodsukker er lavt. Din personlige træner forstår denne proces og kan undervise dig i, hvordan du tager hensyn til dette i din træning. På den måde sikrer de, at du får mest muligt ud af din træning, især hvis du ønsker et vægttab eller at bygge muskler op.

Relationen til din personlige træner er vigtig

Hvis du vælger en personlig træner, er det vigtigt at personen kan relatere til dine behov og grænser. Hos en personlig træner, der er vant til at undervise kvinder, kan du føle dig mere tryg og sikker, da træneren forstår dine intime grænser. Både i selve relationen, men også når de skal rette og korrigere dig i de diverse teknikker.

Nogle kvinder finder det mere motiverende og inspirerende at have en kvindelig rollemodel, fordi de bedre kan relatere til hende. Mens andre indimellem føler, at en mandlig træner har en større autoritet. Helt tredje er der andre, som vægter den personlig relation og faglig baggrund højest uanset køn. Tænk over, hvad der kan være en vigtig inspiration og motivation for dig.

Nedenfor finder du en liste over ti dygtige personlige trænere, der er vant til at træne kvinder og som garanteret kan hjælpe dig med dit mål.

11 fantastiske personlige trænere med speciale i at træne kvinder

Nadia Gattas

Nadia skræddersyer din træning ud fra dine behov. Hun justerer din kost løbende ud fra dine nuværende spisevaner og gør det nemt, smagfuldt og sundt. Hun fokuserer ikke kun på resultaterne, da det er vigtigt at du nyder processen. Nadia har højt humør og humor, og hun gør hver træningssession til en oplevelse. Nadia er en positiv energibombe og hendes glæde smitter af på din tid med hende. Nadia specialiser sig i at skabe gode og vedvarende resultater for kvinder uanset om de ønsker sig et vægttab, muskelopbygning eller en kombination.

Nadia Gattas

PT

Anna Bogdanova

I dit træningsforløb med Anna vil I arbejde med bevægelse og vaner, hvor små mikro-interventioner skaber en positiv domino-effekt. I forløbet vil du opleve, hvordan du forbygger og lindre stress og smerter, mens du bliver stærkere og kommer i form. Du bliver med andre ord mere modstandsdygtig. Med hendes anderledes og mere holistiske tilgang er hun træneren, til dig der vil noget andet end det sædvanlige.

Charlie Bas

Charlie specialiserer sig i at hjælpe kvinder med at få en stærk og bedre bagdel. Igennem han træning hjælper han kvinder der mangler viden, erfaring eller motivation til at opnå deres træningsmål og få mere selvtillid. I dag har han hjulpet utallige kvinder med deres mål om at få en bedre bagdel og mere selvtillid. Det har givet ham kaldenavnet ”the booty king”.

Charlie Bas

Personlig træner Charlie Bas

Marie Louise Cramer

Marie er livsstilscoach og hjælper kvinder med at blive sundere fysisk og mentalt. Hun er drevet af at hjælpe kvinder med deres individuelle målsætninger. Hendes håb er at give dig kompetencer til træffe de rette og sunde valg. Hos Marie er kost og træning uadskillelige i et succesfuldt vægttabsforløb.

Christoffer Skjoldborg

Hos Christoffer er der hverken brug for slankeprodukter, vægttabskure og ”vægttabshacks”. I stedet får du den rigtige støtte og effektive træningsplan, der passer ind i din hektiske hverdag. Du vil sammen med Christoffer opnå den bedste version af dig selv. – hvor du vil få mere mental og fysisk sundhed. Med Christoffers sideløbende livsstils- og fitnesscoaching vil du opleve, at du opnår og vedligeholder dine resultater.

Lilla Rozsa

Lilla er en dygtig fysioterapeut og personlig træner med en særlig passion for kvinders sundhed og velvære.

Med en holistisk tilgang ser Lilla altid på kroppen som en helhed, hvor hun dykker dybt ned i de unikke behov og udfordringer, som kvinder står overfor. Hendes ekspertise spænder bredt fra holistisk sundhed, led-sundhed, forbedring af bevægelighed, styrketræning, opbygning af forbindelse med core, forebyggelse af skader, til genoptræning efter en skade.

Lilla har et skarpt øje for den kvindelige cyklus og tilpasser træningen, så den altid støtter kroppens skiftende behov gennem måneden. Hun forstår vigtigheden af at føle sig godt tilpas i sin egen krop og arbejder dedikeret for at hjælpe kvinder med at opbygge selvtillid og styrke, både fysisk og mentalt. Med Lilla ved din side vil du føle dig støttet, forstået og motiveret til at nå dine sundheds- og træningsmål.

Lilla Rózsa

Lilla fysioterapeut

Sanne Brink

Sanne har kompetencerne i orden. Hun unHunhar en træningsfysiologisk uddannelse fra Københavns Universitet og over ti års erfaring som personlig træner og kostvejleder. Sanne fokuserer på mobilitet og bevægelighed, og hvordan du kan bruge disse til at afhjælpe ryg, knæ og skuldersmerter. Hendes undervisning er udfordrende, motiverende og lærerig.

Nanna Sofia Schlotfeldt

Nanna har en dybdegående forståelse for kroppen og dens fysiologi. Hun er drevet af at hjælpe andre med at få succes med deres træningsmål. Hun ønsker du får en bedre forståelse for kost, træning og dig selv. Nanna er aktiv elite muay thai kæmpere og er derfor vant til at udfordre det mentale og fysiske, hvilket vil komme til din hjælp, når du skal på en livstilsændrende rejse.

Katja Petersen

Katja har over 30 års erfaring med at undervise i kost og træning. Hun lever og ånder for sit arbejde og er en dedikeret og engageret personlig træner. Katja går helhjertet ind i at hjælpe dig i mål. Med Katjas sessioner kommer du i bedre humør. Hendes smilende, hjertevarmende og energiske tilgang, sørger for at din motivation er i top, og du ser frem til din træning gang.

Cecilie Als Nybo

Cecilie er thaiboksetræner. Hun stiller skarpt på, at du skal stå fysisk og mental stærkere igennem thaiboksning og coaching. Hun har en baggrund som NPCS coach, stressvejleder og thaiboksetræner, og hendes særlige baggrund vil kickstarte din udvikling. I dine træningssessioner med hende vil der være fokus på at udvikle din evner inden for thaiboksning, mens du har det sjovt og bliver styrket mentalt. Du vil gå fra træning med et smil og følelse af empowerment. Samtidigt vil du mærke, hvordan din kropsholdning og forståelse for dig selv bliver bedre igennem et forløb.

Cecilie Nybo

Personlig træner kvinder

Katrine Soon

Katrine er specialiseret i at hjælpe kvinder med vægttab og livstilændring. Et forløb hos Katrine er for dig, der ikke gider eller tror på slankekure og trends. I stedet for den ifølge hende uholdbar tilgang arbejdes der med dine vaner. Vaner som skal få dig i mål. Hun sørger for, at du får de nødvendige værktøjer og redskaber, så du kan opnå og vedligeholde et vægttab på kort og langt sigt.

Katrine Soon
Katherine Soon

Vi har nu set lidt på de bedste trænere inden for personlig træning af kvinder. Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvem du skal vælge til at hjælpe dig med din personlige træning, kan vores konsulenter hjælpe dig.