Er du nybegynder, øvet, amatør eller professionel bokser, så kan en personlig boksetræner hjælpe dig med at blive bedre. Vi har lavet en liste over 10 af de bedste personlige boksetrænere i København.

Her kan du finde en træner, der kan tage dig på en udviklingsrejse, hvor dit bokseniveau bliver løftet til nye højder. Når du finder den gode personlige boksetræner, vil du mærke, hvordan din udvikling accelererer. En personlig boksetræner er en genvej til at blive en bedre bokser. Hér får du lov til at springe alle de ineffektive og gængse fejl over. Du arbejder dig direkte henimod korrekt teknik, bedre form, mere styrke, slagkraft, fodarbejde og mentalstyrke.

 1. Mikkel Parlo
 2. Poul Duvil
  Nygårdsvej 5, 2100 København
 3. David Palm
  Gothersgade 14, 1123 København K,
 4. Timmy Kimose
  Smallegade 52E, 2000 Frederiksberg
 5. Sophia Ghani
  Amager Boul. 70, 4 sal, 2300 København
 6. Ali Dadayev,
  Gyldenløvesgade 19, 1600 København, Besøg hjemmeside
 7. Jon Østergaard
  Staldgade 22, 1699 København, Besøg hjemmeside
 8. Carlos Zamora
  Gyldenløvesgade 19, 1600 København, Besøg hjemmeside
 9. Evans Ashira Oure
  Philip Heymans Alle 17, 2900 Hellerup

Boksning som motionsform

Når du bokser, rør du hele kroppen. Uanset udgangspunkt, er det er en vej til at komme i bedre form. Flere før dig har ved at bokse regelmæssigt fået opbygget en solid form og gennemgået inspirerende transformationer. Personlig boksetræning opbygger din cardio, funktionel styrke og vindermentalitet.

I et bokseforløb med en personlig boksetræner, vil du komme rundt om de forskellige facetter af boksningen. Du vil arbejde med kombinationer af slagteknikker, undvigelsesmanøvrer, blokader, hovedbevægelser og fodarbejde. Det er sjovt og spændene, og du vil samtidig få brændt en masse krudt af. I løbet af et træningsforløb med en personlig boksetræner vil du bygge din mentalstyrke op, og du vil blive bedre til at presse og kræve mere af dig selv. Du vil med tiden mærke, hvordan du bliver mere atletisk, bevæger dig bedre og hurtigere. Den regelmæssige og effektive træning vil give resultater, du kan se i spejlet; overskydende fedt forsvinder, og du vil blive mere tonet.

Hvilke resultater kan du forvente af dit forløb med en personlig træner i boksning

Uanset dit niveau, vil du gennem din personlig boksetræning mærke ændringer i din fysik. Du kommer til at opleve, at du kommer i bedre form, og med tiden føler du dig lettere på benene, slankere og stærkere.

I takt med at din boksetræner løbende giver dig tekniske rettelser, vil dine færdigheder blive bedre.

Du vil få et godt fodarbejde, slå mere præcist, koordinere ben og arme og få et mere effektivt forsvar og counter. Med tiden vil du lære at anvende mere avancerede bokseteknikker som ”slip and roll”, ”four-punch-combos” etc.

Du vil udvikle dig mentalt og opdage, at du har mere potentiale end du tror. Din selvtillid vil stige og du vil finde ro i, at du med tiden er kommet i god form og kan forsvar dig selv. Du vil kunne bruge dit mindset fra din personlig boksetræning til alle livets udfordringer.

personlig boksetræner

10 gode personlige boksetræner – der kan tag din udvikling til nye højder

Har du stadig blod på tanden efter at finde en god personlig boksetræner? Så kan denne liste give dig inspiration.

Mikkel Parlo

Mikkel er tidligere professionel mma-kæmper på den helt store scene. Han er personlig boksetræner og striking coach for en lang række af Danmarks bedste kæmpere indenfor mma, boksning og kickboxing. Du får en underviser fra øverste hylde, hvis du vælger Mikkel. Som specialist indenfor den tekniske del af boksning har han et skarpt øje for detaljer. Han sørger for, at du får den rette feedback, så du kan udvikle dig hurtigt. Mikkel har en vis aura omkring sig, og hans behagelige personlighed, gør at du altid føler dig tryg og i godt selskab.

Poul Duvil

Poul Duvil er en af de helt store boksetrænere herhjemme og han har undervist flere af de største professionelle boksere. Hans mange års undervisningserfaring af både professionelle, amatører og motionsbokser gør, at han kan undervise alle typer. Her er du sikker på, at du får den bedst mulige undervisning, uanset om du ønsker at komme i bedre form eller blive en bedre bokser.

David Palm

Som søn af tidligere europamester i boksning Hans Henrik Palm, har David Palm fået boksningen ind med modermælken. Han var i gang med at skabe sin egen vej som amatørbokser, da en håndskade førte til et karrierestop. Han har siden da holdt fast i at bokse. Med hans mange års erfaring med at træne folk op til at konkurrere i boksning er du på sikker grund med David.

Gennem årene har han undervist et bredt snit af folk, som enten ønsker at komme i form, tabe sig, blive stærkere eller forbedre deres boksning. David er kendt for sin dybe indsigt i boksnings tekniske og taktiske aspekter. David er en boksetræner, der er engageret og seriøs og sørger for du når i mål.

Timmy Kimose

Timmy er en dygtig boksetræner, der har stor erfaring med at undervise amatører og professionelle kæmpere. Det betyder at Timmy kan træner dig uanset dit niveau. Han er særligt optaget af at aflive myten om at kvinder bliver store og muskuløse af træne boksning. Derfor underviser han for det meste også kvinder, som ønsker at få en stærk, flot og tonet krop. Timmys fokus er på at opbygge et stærkt, fysisk og teknisk fundament.

Tag kontakt til Timmy her

Sophia Ghani

Som den første danske kvindelig verdensmester i thaiboksning har Sophia Ghani et drive, engagement og gå på mod de færreste kan matche. Et drive som smitter af, når du er i hendes selskab. Hun er optaget af at give sin erfaring videre og inspirere dig. Med Sophia som træner får du en energisk, engageret og passioneret bokseunderviser, der kan få dig i fysisk, mental og teknisk topform.

Frank Olsen

Frank er tidligere verdensmester (IBC) og har en fortræffelig rekord med 98 sejr ud af 111 mulige. Han har både bokset på junior og seniorlandsholdet. I dag er han cheftræner hos C.I.K boksning på Christianshavn, hvor flere fremtidige bokser nyder godt af hans fortræffelig viden om boksning. Med hans mange års egen praktiske erfaring i ringen og som cheftræner er du godt stillet med Frank. Hvis du vil nyde godt af hans dybdegående erfaring, så det bare om at slå til.

Tag kontakt til Frank her

Ali Dadayev

Ali er tre gange sjællandsk mester i sværvægtsboksning. Med Ali får du en træner, der har styr på de fundamentale og tekniske aspekter af boksning. Han er kendt for altid at gå den ekstra mil for at sikre, at du opnår dine mål. Udover at være boksetræner er Ali universitetsstuderende, hvilket giver ham en intellektuel edge i forhold til sine boksekollegaer.

Tag kontakt til Ali her

Ali Dadayev

Personlig boksetræner

Jon Østergaard

Jon er striking og boxing coach for flere af de helt store kæmpere herhjemme. Flere af disse udkæmper deres kampe på de helt store scener i international mma promotioner såsom UFC.
Selv er han flere gange dansk mester på amatørplan i MMA. Jon er vant til at undervise folk fra alle niveauer fra nybegynderen til eliten. Med Jon får du en karakter med overskud og humor, som kan sikre, at du forbedrer din boksning på det tekniske, fysiske og mentale plan.

Tag kontakt til Jon her

Carlos Zamora

Carlos underviser for det meste folk i motionsboksning. Du vil nyde godt af hans innovativ tilgang, hvor han sørger for at finde øvelser og kombinationer, der er givende, sjove og nemme at lære. Hvis du er en øvet bokser, vil han sørge for, at du bliver udfordret med forskellige kombinationer. Carlos er god til at skabe en atmosfære og stemning, som gør, at du ser frem til din træningssessioner.

Tag kontakt til Carlos her

Evans Ashira Oure

Evans er titeludfordre i flere vægtklasser og tidligere olympisk deltager. Han er kendt som ”The African Warrior” og har kæmpet og sparret mod de helt store navne som Joe Calzaghe og Mikkel Kessler. Med Evans får du en træner, der har stor praktisk erfaring og ved hvad kroppen og sindet kan præstere. Du får en træner, som kan sikre at du udvikler dig på alle parameter relateret til din boksetræning.

Tag kontakt til Evans her