Fordelene ved en personlig løbetræner: Kom i topform uden skader

Kom i topform på rekordtid uden at rende ind i løbeskader. Find en løbetræner i dag, der matcher dine behov og forudsætninger. Det er den absolut bedste måde at finde – selvsikkert og velforberedt – din helt egen vej til startstregen og derefter løbe let forbi de sædvanlige stopklodser på vejen mod dit mål. Vi giver dig 10 gode trænerprofiler, der kan guide dig til målstregen og forbi den.

Læs mere om personlig træningsforløb hér

Hvorfor en personlig løbetræner er en game-changer

Hvis du ikke er helt overbevist om, at en løbetræner er det værd, så er det forståeligt. Det virker jo egentlig simpelt og ligetil at tag løbeskoene på og løbe fortove, parker eller skovbunden tynde.

Risikoen ved selvtræning: skader blandt uerfarne løbere

Men virkeligheden rammer hurtigt de fleste uerfarne løber. Det fastslås, at op i mod 50% af alle nye løbere bliver skadet. Det skyldes oftest en mangel på systematisk og målrettet tilgang til løbetræning. Andre årsager der kan spænde ben for dig, er din alder, inaktivitet eller en for høj BMI.

Sådan undgår du løbeskader med en personlig løbetræner

Du sparer og skåner dig selv for skader med en personlig løbetræner. Træneren sikrer den systematiske og målrettede tilgang og sørger for, at du opnår stødt fremgang uden at overbelaste kroppen og blive skadet. Ligeledes bliver din svaghedspunkter spottet tidligt i processen, så du kan få hjælp til at korrigere din løbeteknik og optræne din krop balanceret og stærk.

Investering i dig selv: Maksimer dine resultater med en personlig løbetræner

Det er en investering i dig selv at hyre din egen personlige løbetræner. Du får en, der stiller dig til ansvar og holder din motivation oppe, så du får gennemført dine ugentlige træningssessioner. Med et skræddersyet løbeprogram får du de bedste tænkelige resultater med den rette balance af løb og restituering. Din løbeteknik vil blive rettet til løbende, og i takt med du nærmer dig topformen, får du løbetider, du kan prale af.

Kort sagt, kommer du i mål stærkere, hurtigere og mere effektiv.

Top-10 personlige løbetrænere i København

Vælg den rette personlige løbetræner: Den ideelle træner afhænger af dit løbemål, behov og forudsætninger. Træner du f.eks. op til Marathon, ønsker du at gennemføre et vægttab eller øge din udholdenhed? Eller måske noget helt fjerde – uanset dit ønske er jeg sikker på, du nok skal finde den rette profil i blandt de 10 løbetrænere på listen.

Idan Zach

Idan Zach kender du sandsynligvis, for hans årlige tilbagevendende 24 timers løb med vægtvest, hvor han indsamler penge til velgørenhedsformål. I 2021 løb han f.eks. en distance på 140km på 24 timer tilsvarende 3,5 maraton. Han ved derfor, hvad det kræver at træne systematisk og målrettet. Han er ekspert i at opbygge kondition, løbekapacitet, styrke og udholdenhed. Med en bachelor i sportsernæring kan du også få kostvejledning med i købet.

Tag kontakt til Idan her

Idan Zach
Løbetræner Idan

Peter Liljensten

Peter har hjulpet flere atleter med at øge deres løbekapacitet og hastighed. Igennem hans timer er der fokus på en blanding af teknik, mobilitet, balance og stabilitet. Alle vigtige elementer for at du kan få optimale resultater med dit løb. Peter sørger for at holde motivationen høj og udfordrer dig igennem træningssessioner, så du udvikler dig. Træning foregår som udgangspunkt altid udenfor. Peter hjælper også folk, der ønsker at tabe sig eller er nye til løb.

Tag kontakt til Peter her

Christina Schnohr Svensson

Christina har gennemført flere ultra maratons i 100km’s klassen og er samtidigt Danmarks mest vindende atletik atlet. Med hendes 38 danske mesterskaber i atletik ved hun mere end de fleste om løb. Drevet af en dyb interesse for sundhed har hun i dag en PH.D. i sundhedsvidenskab, og hun brænder for at promovere og hjælpe folk til en sund livsstil. Hun hjælper derfor i dag folk med at blive sundere igennem løb. Hun arbejder både med erfarne løbere, nybegynder og sportsfolk.

Tag kontakt til Christina her

Esther Baltzer

Som stifter af Løbeskolen har Esther en passion for at udvikle dine løbefærdigheder. Igennem et løbeforløb hos Esther bliver du den bedste udgave af dig selv. Det starter med et udgangspunkt i dine nuværende forudsætninger og kapaciteter. Herfra bygges der videre med en systematisk og skræddersyet tilgang, så du får de resultater du ønsker dig hurtigt, sikkert og effektivt.

Tag kontakt til Esther her

Mille Hartmann

Mille Hartmanns løbeforløb er for dig, der gerne vil i bedre form eller tabe dig i vægt. Tilgang til løb er systematisk, så du får den rette balance mellem fremgang og restitution. Det forhindrer, at du bliver stoppet af skader, smerter eller en dalende motivation. I stedet vil du opleve kontinuerlig fremgang og forbedringer. Ved vægttab får du ikke en uholdbar kostplan. Fokus lægges i stedet på din nuværende spise- og levevaner, hvor der foretages små bæredygtige justeringer hen ad vejen. Alt sammen for du kommer bedst muligt i mål.

Tag kontakt til Millie her

Mille Hartmann – Personlig løbetræner

Løbetræner

Thomas Vidø

Thomas har været professionel løber i plus 10 år og har sideliggende fungeret som underviser af både motionister og fremtidige landsholdsløbere. Han kan derfor hjælpe dig med at tag dit løb til nye højder. Trods utallige løb og konkurrencer fik han ikke selv indfriet sit fulde potentiale, hvor en blanding af overtræning og alvorlige skader satte en stopper for karrieren. Han er dog kommet tilbage til sit løb i dag og kan hjælpe dig med at træne smartere og mere systematisk. Med sin erfaring kender han alle blindgyder og stopklodser. Dermed hjælper han dig til at få fokus og energi på at nå de bedst tænkelige resultater.

Kontakt Thomas her

Bjarke Kobberø

Et forløb hos Bjarke er for dig, der gerne vil have en skræddersyet personlig undervisning i løb, hvor I sammen finder ud af, hvad der skal arbejdes med. Fokus er på både at rykke dig teknisk, konditionsmæssigt, mentalt og fysisk. Så du rykker på alle parameter og både kommer i form og bliver en bedre og dygtigere løber.

Tag kontakt til Bjarke her

Morten Rudolph Olesen

Med deltagelse i flere Iron Mans og et VM banker Mortens hjerte stærkt for udholdenhedsidræt. Han er opsat på at rykke dig på alle parameter, så du kan blive en stærkere og bedre version af dig selv. Fokus er altid på at få det ypperste ud af dig. Det starter ved at forstå dig og din individualitet og tilpasse undervisning og træningsprogram specifikt til dig. Sådan får du maksimal valuta for din træningsindsats og investering.

Tag kontakt til Morten her

Jacob Gliese

Jacob har et brændende ønske om at sprede løb til hele Danmark. Det sker både igennem tv-programmer, artikler og ved 1-1 personlig træning. Han sørger for at sammensætte et velstruktureret løbeprogram og optimere dit løb, så du for de ønskede resultater på rekordtid. Han har hjulpet både elitesportsudøver, den seriøse løber og begyndere i mål. Løbeundervisning hos Jacob er for alle uanset erfaring og niveau.

Tag kontakt til Jacob her

Henrik Them

Henrik er tidligere Dansk mellem- og langdistanceløber og har opnået flere imponerende løbetider både herhjemme og i udlandet. De kulminerede med en VM-kvalifikation i 2013. I dag arbejder han med en bred vifte af løbere, herunder flere lovende talenter. Sideløbende driver han podcasten Frontrunner og holder sig tæt på løbesporten efter han indstillede karrieren i 2017. Hos Henrik er fokus altid på selvudvikling. Du skal blive den bedste version af dig selv, så du kan stå stærkere i din hverdag og livet.

Tag kontakt til Henrik her

Dit næste skridt: Start din løberejse med en personlig løbetræner

Banen er er kridtet op. Hiv løbeskoene frem og sæt selvsikkert og motiveret af mod dit mål med din personlig løbetræner ved din side. Dit træningsmål er inden for rækkevidde.

Og husk at nyde processen mod målstregen. For det her den sande fornøjelse ligger. Lige så snart du har passeret målstregen, skal du alligevel til at sætte retning mod dit næste mål.

3, 2, 1 – Afsted – Vi hepper på dig hele vejen!