I en verden, hvor træningscentre og indendørs fitnessfaciliteter dominerer landskabet, kan det være let at glemme den enkle skønhed og de utallige fordele ved at træne udendørs. Fra den friske luft og naturlige omgivelser til den frihed og variation, som udendørstræning tilbyder, er der noget magisk ved at forlade de fire vægge og træde ud i det fri. Men hvad er det præcis, der gør udendørstræning så attraktivt, og hvordan kan det forbedre din fysiske og mentale velvære? I denne artikel vil vi dykke ned i de mange fordele ved udendørstræning og præsentere dig for en række trænere, der kan hjælpe dig med at opnå dine fitnessmål i det fri. Fra at spare penge til at opbygge et stærkt træningsfællesskab, her er alt, hvad du behøver at vide for at tage din træning til det næste niveau—udenfor.

Læs mere om personlig træningsforløb

Udbyttet ved udendørs personlig træning

Din træning bliver både hårdere, sjovere og mere varieret, når udendørsomgivelser inddrages. Udendørsunderlaget er ofte mere ujævnt og varieret. Derfor er du ofte nødsaget til at stabilisere din krop mere igennem dine øvelser. Samtidigt kan der inddrages underlag som sand for at gøre træning hårdere eller inddrages bænke og trappetræning. Du får også mulighed for at benytte mere plads, så du kan arbejde med eksplosive øvelser, som kast af medicinbolde, sprint eller andre agilityøvelser, som der ikke altid er plads til i træningscenteret.

Sundhed og velvære med udendørs personlig træning

Du får dagslys og frisk luft, der påvirker dit humør positivt og virker afstressende samtidig med at det øger dit energiniveau. Særligt om sommeren er det vigtigt, at du får sollys og de vigtige D-vitaminer – som kan lagres i kroppen til vinterhalvåret. I de koldere og våde måneder får du derimod et større udbytte af din træning, da din krop skal arbejde hårdere. Samtidigt opbygger du din viljestyrke og øger dit drive ved at komme ud af din komfortzone. Det kan du overføre direkte til resten af livets udfordringer og muligheder.

Fællesskab og motivation i udendørs personlig træning

Det kan være særlig motiverende og energigivende at træne udenfor. Særligt hvis du træner i et bootcamp setup og opbygger et træningsfællesskab, hvor I rykker i flok.

Spar penge med udendørs personlig træning

Du sparer penge ved at træne udenfor med en personlig træner, da du ikke behøver af melde dig ind i et træningscenter. Og hvem kan ikke lide det?

personlig udendørstræning

Find din udendørs personlige træner: Profiler og anbefalinger

Find en træner med den rette profil, så du kan træne motiveret og inspireret mod dine mål i de dejlige udendørs rammer. Der er lidt for en hver smag, og helt sikker en der kan hjælpe dig med netop dine udfordringer og mål.

Josephine Jein

Josephine kører udendørshold i de tidlige morgentimer og senere eftermiddage ved Ofelia Beach. Uanset om det er solskinsvejr, regn, blæst eller sne, så møder Josephine og hendes folk op. Størstedelen af holdende er boksning, men du har også mulighed for at træne HIIT, Yoga og styrketræning. Du kommer til at rykke dig fysisk og psykisk til de sjove, hårde og styrkende træningspas i 1-1 format, bootcamps eller hold. Her kommer du til at opleve den fornyede energi og det sammenhold udendørstræning kan give.

Helena Lien

Helena – også kendt som Lean by Lien – målretter sine udendørs bootcamps til kvinder, der vil rykke deres udholdenhed, styrke og fokus. Hovedformålet er, at du skal føle dig bemyndiget og stå stærkere mentalt og fysisk, så du lærer at gå efter din mål. Det hele bindes sammen af en fællesskabsfølelse, hvor der ofte skabes venskaber imellem deltagerne. Træningen består af funktionel fuldkrops styrketræning, hvor du vil få øget din udholdenhed, mobilitet og fitnessniveau.

Book en samtale med Helena

Kasper Sandvad

Kasper tilbyder udendørs 1-1 og 1-2 undervisning i boksning og funktionel/holistisk styrketræning. Når det kommer til boksning, sørger Kasper for, at du får den rette teknik og forsvar ind under huden med masser af power i hænderne. Du bliver både en habil bokser og kommer i topform på en og samme tid. Hvis du vælger at træne funktionel træning, hjælper han dig med enten at slippe af med længerevarende smerter og skader eller løfte din præstationsevner til nye højder. Kasper er ekspert i biomekanik og bevægelse, og du har derfor garanti for, at du bliver stærkere og kommer til at bevæge dig bedre end før.

Book en samtale med Kasper

Daniel Løgstrup

Hvis du har været forbi Nordhavn og set en gruppe trænende, så har det med stor sandsynlighed været en af Daniels udendørs hold. Han underviser året rundt. Han kører sine ”Power Babe Bootcamp” alle hverdage. Daniel tilbyder udendørsundervisning inden for både funktionel styrketræning, boksning og High Intensity Interval Training (HIIT). Her er du sikker på at komme i topform og blive stærk og tonet.

Book en samtale med Daniel

Pernille Duelund

Pernille tilbyder udendørs træning for dig, som vil være stærkere og opbygge muskler, blive mere fleksibel og smidig eller ønsker at komme bedre i kontakt med dig selv og din krop. Hun underviser både i yoga, tung styrketræning, gymnastik, HIIT og funktionel træning. Du får rig mulighed for at fordybe dig i et element eller kombiner disciplinerne. Med en kandidatgrad i psykologi og speciale i mental coaching kan hun rykke dig både fysisk og mentalt.

Book en samtale med Pernille

Carlos Zamora

Carlos sørger altid for at skabe en god atmosfære og stemning, så dine træninger bliver givende, sjove og varierede. Han underviser i boksning, muay thai og funktionel styrketræning, hvor du med garanti udvikler dig fysisk og mentalt samtidig med, at du kommer i form. Hans øvelsesvalg og træningskombinationer ved kampsport træning er altid sjove, nemme, lærerige og givende – så du får en fremragende time og de resultater, du ønsker på én og samme tid.

Book en samtale med Carlos

Josephine Lydolph

Når du træner med Josephine, bliver du stærk og bevægelig. Her er der både plads til leg og struktur på vejen mod dit mål. Første prioriteten er dit fysiske mål fremfor det æstetiske og visuelle mål. Hvis du gerne vil lære gymnastiske og bodyweight skills som håndstand, L-sits, pistol squat, muscle ups og back og front lever – er hun træneren for dig. Josephine underviser både 1-1 og bootcamps, hvor træning altid tilpasses til dit niveau – så din træning skrider frem i rette tempo.

Book en samtale med Josephine

Morten Vinther

Hos Morten består træningen af en blanding af funktionel fitness, parkour filosofi og ”natural movement”. Her finder du glæden ved at bevæge dig og lære din krop at kende. Gennem træningerne får du øget tro på egne evner, og hvad din krop er i stand til. Du kan både træne calisthenics, gymnastisk styrketræning og funktionel fitness. I de fri rammer inddrages udendørsmiljøets mange muligheder. Du kommer til at arbejde med elementer som koordination, timing og balance. Alt sammen nødvendigt, for at du bliver stærkere og mere bevægelige – så du kan mestre din krop.

Book en samtale med Morten

Carina Hansen

Carina underviser på Kalvebod Brygge, hvor du både kommer i form og optimere din fysiske formåen, styrke og udholdenhed. Udover hendes funktionelle udendørshold tilbyder hun også mor og barn hold, for dig som vil i form igen efter fødsel. Træningen står på hele året rundt uanset vejrforhold. Der trænes funktionelt ved brug af omkringliggende remedier som trapper, bænke, bakker, trapper, stænger, løb, hop og sjip. Samtidigt inddrages der TRX og Kettlebells, så du ikke skal bekymre dig om at få de resultater, du ønsker – om det drejer sig om vægttab, komme i bedre form eller blive stærkere.

Book en samtale med Carina

Line Schmidt

Line Schmidt – bedre kendt som Træn med Line – kører både 1-1 og udendørs hold. Hun tilbyder mor og barn træning (efterfødselshold) for dig som vil styrke, opbygge og genfinde din krop efter fødsel. Ellers underviser Line i styrke og puls hold, hvor du arbejder med kettlebells, TRX, elastikker og byens bænke. Uanset hvilket hold, du deltager på, vil du opleve det både er sjovt og udfordrerne at træne dig i form og stærk på en og samme tid.

Book en samtale med Line

Konklusion: Tag skridtet og planlæg din første udendørs personlige træningssession

Du er nu i bund med listen. Så tag kontakt i dag og få planlagt din første træningssession i den friske luft. Så vil du få alle gevinsterne ved udendørstræning og nå dine fitnessmål.